Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa svakako, ne moram nikad da izadjem iz sobe, nikad. Globalizacija je sve dovela normalno do propasti, drze se skandinavci jos malo i to je to.
@Sone moze to i u sebi prijatelju, imaj malo maste
Ma jedino sto se kao ludak mucim oko neke devojke, osim toga, samo me interesuje da se cirka pivce i to je to.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostUrose,a komsinica
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostSamo se razlikujemo sto se zapadnjackog stava tice.
Mislim ne kazem da je sve i tamo uredu, posto sve u svemu nista i ne moze da bude perfektno, sve ima svoje mane. Al' ono imam ideje kako je doslo da se ovako sroza drustvo, ali mi i dalje nije jasno na koju foru, tako brzo sve ode u pm.
Ja ono volim da upoznajem ljude, ali sada, kazem ti, sto sam vise kuci, i sto sam vise asocijalan, bolje mi. Cim izadjem i vidim kakvih sve ima i kako se ponasaju, samo se nerviram za dzabe...
Ma, ja sam inace takav lik, vise volim mir i onako najblizi krug drugova, ribica i to je to. Ono, pre cu ostati u stanu da s njom pogledam neki film, nego sto cu izaci sa dezurnom ekipom "jebaca, frajera i pijanica" u neki satro gistro klub ili splav. Kad se izlazi, to je kafanica, 4-5 najboljih ortaka i milina. Doduse, skoro svi sa mog smera na faksu su extra, tu sam upoznao mnogo dobrih ljudi, sto za zezanje, sto ovako, prave prijatelje.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostInstaliras Dotu i to je to. :P
Ma jedino sto se kao ludak mucim oko neke devojke, osim toga, samo me interesuje da se cirka pivce i to je to.
Ne pijem vec dobre dve godineNi sa devojkom vise nisam, milina
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMa, ja sam inace takav lik, vise volim mir i onako najblizi krug drugova, ribica i to je to. Ono, pre cu ostati u stanu da s njom pogledam neki film, nego sto cu izaci sa dezurnom ekipom "jebaca, frajera i pijanica" u neki satro gistro klub ili splav. Kad se izlazi, to je kafanica, 4-5 najboljih ortaka i milina. Doduse, skoro svi sa mog smera na faksu su extra, tu sam upoznao mnogo dobrih ljudi, sto za zezanje, sto ovako, prave prijatelje.Ja sam ranije radio, tipa kod druga se pije, i onda se useremo tu, i sad posto par mamlaza iz drustva uvek odvuku ove pijandure po nekim ludim nazovi klubovima, ja samo zaginem kuci, slusam mjuzu i pikam igrice onako pijan i posle ujutru zakucam da spavam.
A i dobro mi u parkicu ili tako negde da se opijamo celu noc i zajebavamo.
Ne volim klubove i to, trosenje para mnogo a i gledam ljude koje ne zelim da gledam i slusam muziku koju ne zelim da cujem.Jos kad krenu ljudi u fazonu da ti prilaze kao najbolji prijatleji " DESIII BRATEEEE, STA IMA MATORIII??" Kao da se znamo ceo zivot, i da bi zivot dali jedan za drugog, a ustvari se cisto javimo cao-cao na ulici, a verovatno bi se napusili medjusobno jer se i ne gotivimo.
I onda kad mi tako neko pridje, tek onda zelim da odem kuci. xD
@ LBJ ja pratim LOL pro scenu, blejim kuci i kao gledam.Ok mi, smiruje me.
A za pice, sjebao si se, pivo je vrh, pogotovo kad je leto, ihhhh, nista lepse od hladnog piva po toplom danu.
A za ribu, ja ribu nisam imao 3 godine,tj 4, tj vezu, ovako jesam. I sad sam se drugi put u zivotu zaludeo sa zenskom, zavoleo, i ono, jebacina kao i uvek, sto bi bilo lako kad moze komplikovano i tesko.I onda se krene u teretanu da se isprazni covek malo.
Last edited by Seoski Terminator; 09-06-12, 23:58.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postnista bez domace rakijesigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sta ste stali majku mu, jos cuka i po do tekme, treba to da se ubije, a puk'o sam sve pare na 365, nemam sta da radim.sigpic
Comment
-
Svi ste propali. Ovaj gleda LOL ko da si mi samar udario kad si to rek'o, Nebojsa pijandura, pio brat 5 godina, par puta se budio na nekim mestima gde bas i nisam morao da se probudim, od trenutka kada sam povracao krv i pricao sam sa sobom ne pijem vise. Nikad ni duvanje nista, skapirao sam da mi ne treba nista od toga jer sam ovako strejt mnogo zabavniji lik, i sebi i drugima
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostSta ste stali majku mu, jos cuka i po do tekme, treba to da se ubije, a puk'o sam sve pare na 365, nemam sta da radim.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment