Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2021. (glavna tema)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ма и играчи да играјо оно, онлајн... што да се зноје?
    sigpic

Comment

• Poklekao Rafa u svim najvažnijim trenucima. Stefanos podigao nivo za 40% i dobio ga sve sa po jedan brejk razlike. Rafa se umorio, nema snage za trčanje i nema snage za jaku bh dijagonalu.

Danil ide u finale i to je sudar trenutno dva najbolja tenisera. Praktično u poslednjih godinu dana najstabilnija forma.

Comment

• Danil osvaja svoj prvi slem.

Comment

• Dobro, bar iz respekta prema ovakvom borcu i partiji koju je pruzio, probajmo da ne otpisujemo Cicija tako olako. Prije ovog meca je imao 1:6 sa Nadalom. Sa medom ima 1:5... ali zadnji njihov susret je bio njegov.. Mozda bude interesantno.

Comment

• Odlican mec, oduvek mi se svidjao Cicipas i njegov stil, ali ponasanje na terenu je znalo da bude veoma problematcino, medjutim vise nema tih ispada, definitivno je sazreo.

btw. Imamo pravoslavna polufinala
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Eno Rafa na presu kuka kako ga bole ledja već 20 dana, kako je eto, ipak bio dugačak karantin, kako nije odradio pripreme zbog pandemije, nije bilo sreće...

A kad Nole kaže isto, onda ispada da sere...

E moj Rafa
              "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Kuka, ali ne bas kako si prenela

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Uuhhhh i otrča!! Grčevi...

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Kuka, ali ne bas kako si prenela

Kažu grčevi. Ja mislim da je dijareja

Comment

• ubedjen sam bio da nadu bedi...vec sam pisao ranije da mi je delovao kao da ce cicipasu dusa na nos izaci...jos dok sam vas citao...

a sad,dal je bilo ili mi se ucinilo=zestok koucing cicija pre zadnjeg ili predzanjeg servisa...?

nesto je pitao boks,veoma glasno,a nije da muratoglu nema iskustva u tome...
                      Wizard

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                        Kažu grčevi. Ja mislim da je dijareja
                        Nemoj tome da se radujes, posebno sto onda mogu da dodju Nadalovi navijaci i da prozivaju Djokovica i ode tema u propast.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                          Dobro, bar iz respekta prema ovakvom borcu i partiji koju je pruzio, probajmo da ne otpisujemo Cicija tako olako. Prije ovog meca je imao 1:6 sa Nadalom. Sa medom ima 1:5... ali zadnji njihov susret je bio njegov.. Mozda bude interesantno.
                          joj,ja ni kacareva ne otpisujem-ja ne znam kako cu sutra raditi
                          Wizard

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                            Eno Rafa na presu kuka kako ga bole ledja već 20 dana, kako je eto, ipak bio dugačak karantin, kako nije odradio pripreme zbog pandemije, nije bilo sreće...

A kad Nole kaže isto, onda ispada da sere...

E moj Rafa
                            Bukvalno nije to rekao.
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• « Doesn’t matter the injuries that I’ve had, I consider myself a very lucky person », Nadal who could have a whole worldwide course about how to mentally cope with injuries as an athlete. He has a way to keep a distance with it all that is quite the master zen feature.
                              Wizard

Comment

• Dočekasmo da u meču Cicipasa i Rafe Rafa mora biti taj koji mora da pogadja linije da bi ostao u meču

Comment

Working...
                                X