Cita covek Deretica...i gleda Balkan Info, valjda se iscupao iz tog zla..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by Brian McShtull View Post
Verovatno vecina nije upoznata sa situacijom, ali su podmetnuli opozicionom lideru silovanje i uhapsen je. Posle toga je narod izasao na ulicu, a ovi su pustili policiju na njih, tako da je bilo svega na ulicama Dakara. Samo je kod nas losa stvar bavljenje politikom ili iznosenje nekog stava.
A nase 'velike' srbende i 'heroji', samo gledaju sopstvene interese, i ovi sa ove slike sa Milosevicem su kasnije mnogi dolazili u kontakt sa vlastima vise ili manje. Sve je to ista bagra, odnosno mi smo Srbi takvi izgleda. Samo svoju guzicu.Originally posted by Brian McShtull View PostKo je rekao da je Senegal ispred Srbije? Druze sestra mi je zivela u Senegalu poslednjih 5 god, Senegalci su mi dolazili ovde u BG, cujem se cesto sa njima, kako glup komentar od prve do poslednje reci. Jako sam dobro upoznat sa situacijom, jedan od boljih prijatelja je u Sonkovoj partiji.
Stvarno je retkost ne naci negativan komentar bilo sta vezano za nasu zemlju. U svakom mogucem tvom kometaru nas stavljas u najgoroj poziciji. A to arbitrarno da govoris neko da je dao glup komentar, govori da ne kapiras neke stvari i o tebi samom kada koristis takve argumente.
Svaku ekonomiju manje ili vise koci politicka, oni bi do sada za nas bili ekonomski lav.
A i sam si prvi napisao da je njegova zemlja, a i lako se moze naci da se brzo preselio u Francusku. Ne moze to uopste nikakav da bude role-model za druge sportiste. Nije isto kada je neko samo godinu dana, a neko bude do svoje 16-17.
Gubljenje vremena kada je neko u partiji, svako ko je tu zbog drustvenih promena tesko se odrzava na duze staze.
Na osnovu svih tvojih postova negativnih o Srbiji se moze doci do zakljucka da svaku zemlju koju uzmes u usta je bolja od nas.Last edited by Ricma; 14-03-21, 12:32.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI svi ti tvoji prijatelji, a Novakovi veliki navijaci, osudjuju ga bas kao i ti?
Meni je to zanimljivo, jer ja toliko njih znam i samo je jedan jedini rekao...nije mu to trebalo, mada iskreno on se i ne lozi nesto na tenis niti prati Novaka.
A druga stvar, ako je vec trebao neko da ga primi, ako je opravdanje to sto mu je Beograd svasta organizovao, onda je to gradonacelnik, a ne zamenik gradonacelnika...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Poenta je bila da ni oni koji ne zavise mnogo od likova na vlasti, njima se klanjaju, eto to je porazavajuce. Ne mozemo nekoga kome zivot zavisi od toga, i koji ide i moli za neku platu ili neke osnovne ljudske potrebe kod Vucica, ili glasa za njega. Ne mozemo te ljude blatiti, a ovog koji moze pola Srbije da kupi ide i ovako se fino i pazljivo ponasa sa hostaplerima, da opravdavamo. Nije on ni glup ni naivan, uostalom ne treba ti osnovna skola da bi video sta ovi rade. I veci deo njegove porodice ovde zivi, i verujem da je veoma dobro upoznat sa situacijom ovde. Mada dobro oni svi zive u nekom paralelnom svetu, u kome imaju pristup svemu, tako da mozda stvarno on misli da je ovde sve super, ali opet jednom da proseta gradom i pogleda, bilo bi mu jasno sve.
Nego koja su ova dva lika koja mu urucuju ovu sliku, pritom ne nose maske kao šefovi neki se ponasaju.
@Ricma
Sta ti pises druze moj, nikada i ne poredim Srbiju sa drugim zemljama. To kakvo je stanje u drugim zemljama je njihova stvar, zasto bi se mi poredili sa drugima, i zasto bi gledali uvek gore od sebe. Valjda nam je cilj da napredujemo, i gledamo bolje od sebe. Ovo nema veze sa stanjem u nekoj drzavi, vec sa odnosom i odgovornoscu ljudi koji poseduju neki status u drustvu. To koliko je neko negde ziveo nema veze sa tim. Sportisti su obicno ti koji mogu imati veliki uticaj na javno mnjenje, pogotovo u nerazvijenim zemljama kakve su Senegal i Srbija.
I da itekako je Senegal njegova zemlja, u ovom izlaganju kaze da mu tamo zivi porodica, i verovatno je tamo isto koliko je i Djokovic ovde ako ne i cesce.
Sent from my motorola one action using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 14-03-21, 12:47.
Comment
-
Bitno srce da si se ti napumpala, to sto ne znas sta je hektar, hu kers, ionako nepismenih na sve strane, a i vladaju.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBitno srce da si se ti napumpala, to sto ne znas sta je hektar, hu kers, ionako nepismenih na sve strane, a i vladaju.
Da nisu bile grešne neki resursi pripali bi Tijani Ajfon i Mimi Oro.
Napredno nema šta...
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Porazno to je to, sto im je svaki ovakav, svih tamo 250 ili koliko imaju poslanika i ostala banda pride. Ni jedan jedini nit normalan, nit pismen. Srozano, unisteno, jbt ovo je pakao.
Otislo sve u pm.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNisam rekla svi, zasto mi stavljas reci u usta?
A druga stvar, ako je vec trebao neko da ga primi, ako je opravdanje to sto mu je Beograd svasta organizovao, onda je to gradonacelnik, a ne zamenik gradonacelnika...
Ja ne sumnjam da ih ima, samo zanimljivo mi eto.
Mrzis ga ne mozes da ga smislis, nikad nista nisi afirmativno napisla o njemu, i prosto ne moze covek da ne reagije, jos nalazis satisfakciju sto eto i njegovi navijaci misle slicno-isto kao ti. A i silni ti navijaci, navijas za nekog koga sve sto uradi pljujes. Svasta. To jos nisam cula.
Pa gde je gradonacelnik? Jel ti znas? Jel ga vidjas, cujes da nesto radi? Jel ziv uopste?
I on mustra u pm. Govno samo se ne eksponira koliko ova lopina zamenicka. Ne vidim nikakvu sustinsku razliku.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAooo kad god pljujes Novaka pozivas se na neke svoje istomisljenike, a kao njegove navijace. Ovo ti je ko zna koji put, posto ovde na tenisu kada to radis takvih nikad nije bilo.
Ja ne sumnjam da ih ima, samo zanimljivo mi eto.
Mrzis ga ne mozes da ga smislis, nikad nista nisi afirmativno napisla o njemu, i prosto ne moze covek da ne reagije, jos nalazis satisfakciju sto eto i njegovi navijaci misle slicno-isto kao ti. A i silni ti navijaci, navijas za nekog koga sve sto uradi pljujes. Svasta. To jos nisam cula.
Pa gde je gradonacelnik? Jel ti znas? Jel ga vidjas, cujes da nesto radi? Jel ziv uopste?
I on mustra u pm. Govno samo se ne eksponira koliko ova lopina zamenicka. Ne vidim nikakvu sustinsku razliku.
Da, mozes da zamislis postoje ljudi koji navijaju za Djokovica, a kojima se nikako nije svidelo to sto je isao kod Vesica i ne nalaze mu suluda opravdanja.
I ovo tvoje: mrzis ga, stalno mi to govoris...totalno je suludo da mrzim tamo nekog sportistu, to mi stalno prebacujes i iskreno, muka mi je od toga
Bas me briga gde je gradonacelnik, ako pricamo o protokolu i da je Djokovic zbog toga otisao, onda je red da ga primi gradonacelnik, a ne zamenik.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Nemoj biti bezobrazna.
A kad stalno potezes jedno te isto, naravno da ce doci do reakcije. Jer tu sinergiju izmedju tebe i tvojih priajtelja, a Novakivih navijaca potezes ko zna koji put vise. Degute.
I meni je vidis stosta muka, jbg.
Sta ces, covek nikad sebe ne vidi uvek druge, tako i ja vrv.
Sto se tice prorokola, naravno da gradonacelnik nije iskljucivo zaduzen za iste, zato i ima zamenika.sigpic
Comment
-
Ja da ne budem bezobrzna, a ti mi bukvalno kazes da izmisljam prijatelje koji navijaju za Djokovica ali ne pravdaju svaki njegov potez.
Pa da, moze zamenik kad taj koga treba da primi nije dovoljno vazan, ocigledno Djokovic nijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ko ferma gradonačelnika ili zamenika bitno da je Đoković najvažniji tamo gde treba da bude. Ne može ceo svet oprostiti što je neki tamo Srbin vladar "belog sporta" i što mu bogati narodi i narodnosti gledaju godinama u guzicu i zamišljaju svoje sunarodnike na njegovom mestu.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKo ferma gradonačelnika ili zamenika bitno da je Đoković najvažniji tamo gde treba da bude. Ne može ceo svet oprostiti što je neki tamo Srbin vladar "belog sporta" i što mu bogati narodi i narodnosti gledaju godinama u guzicu i zamišljaju svoje sunarodnike na njegovom mestu.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
To sto onaj iskompleksirani Srdjan Djokovic lupeta je najmanje tacno.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKo ferma gradonačelnika ili zamenika bitno da je Đoković najvažniji tamo gde treba da bude. Ne može ceo svet oprostiti što je neki tamo Srbin vladar "belog sporta" i što mu bogati narodi i narodnosti gledaju godinama u guzicu i zamišljaju svoje sunarodnike na njegovom mestu.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatokahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment