Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostNema poente ni nositi masku veruj mi. Jer ja tamo gde sam bio ako jedan ne postuje dzabe je ti sto nosis masku (tako su nas ucili). A drugo ja u maski jedva disem i kad sam dosao kuci kasljao sam. Pa ju cu se pre razboleti od maske. I nema sanse ponovo da je stavim tek ako mi zaprete
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostVidi kome ne smeta maska nek nosi. Kome ne smeta da se vakcinise nek se vakcinise. Kome ne smeta da ide na ispracaj Balasevica nek ide. U cemu je problem?
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
Comment
-
-
Originally posted by Constantin View PostPa da....koga nije sramota da ide gologuz nek ide...ko hoće da se javno fiksa, njegova stvar jel ?
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу ТапатокаTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostKome se pripiša izvadi alat tamo gdje se zatekne i obavi posao.
Comment
-
Meni ne smeta da neko ne nosi masku tamo gde ne mora da je nosi, ako je obavezna da se nosi u marketu ili gde već e bato ima da je nosiš sve da umreš pod njom. Ja je nosim stalno, ne traži mi hleba, ali sam prisustvovao spektaklu jedne doktorke u Maksiju gde je isprepadala sve kasirke da će dobiti rak od maske.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostNema poente ni nositi masku veruj mi. Jer ja tamo gde sam bio ako jedan ne postuje dzabe je ti sto nosis masku (tako su nas ucili). A drugo ja u maski jedva disem i kad sam dosao kuci kasljao sam. Pa ju cu se pre razboleti od maske. I nema sanse ponovo da je stavim tek ako mi zapretehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Busby View PostMeni ne smeta da neko ne nosi masku tamo gde ne mora da je nosi, ako je obavezna da se nosi u marketu ili gde već e bato ima da je nosiš sve da umreš pod njom. [emoji3]
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostIz istog razloga što se "totalno zaključavanje" stanovništva primenjuje u cilju sprečavanja kontakata. Tom logikom limune, jedino celishodno, zaključavanje bi bilo na period, ne manji od dve godine....ako dovodimo u pitanje efekte....
Izrael se probudio, ali pitanje je kakva ce situacija biti tamo kroz 2 godine. Da li ce odziv za vakcinisanje biti ponovo toliki nakon prestanka imuniteta od prve vakcinacije?
Comment
-
Jednom godisnje se ljudi vakcinisu protiv gripa, ja ne vidim gde je problem da se vakcinisemo jednom godisnje protiv ovog cuda ako bi to znacilo da zivimo normalno.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment