Smaraju ljudi sa vakcinom da je to sačuvaj bože, ne zna se da li su gori vakseri ili antivakseri u izlaganju svojih stavova.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Farmaceutska kompanija "Fajzer" saopštila je da njihova vakcina štiti do šest meseci od trenutka imunizacije.
Iz kompanije takođe navode da je njihova vakcina u 91% slučajeva efikasna protiv simptomatskih bolesti i da joj je učinak još veći u sprečavanju težih oboljenja.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Realno, to sto neko ne zeli da primi vackinu ne znaci da je antivakser. Svako ima pravo da sumnja.
Antivakserima smatram ljude koji iznose razne teorije o vakcinama kako ce nas trovati, cipovati i ko zna sta jos, a u isto vreme kupuju Kamagru sa broja koji su videli na banderi. Ona jovana sto je izasla na izbore sa Levijatanima je jedna od glavnih po tom pitanju koliko sam razumeo.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostRealno, to sto neko ne zeli da primi vackinu ne znaci da je antivakser. Svako ima pravo da sumnja.
Već sam objašnjavao. Nisam antivakser samo neću da primam vakcinu jer verujem da mi nije potrebna. Sebičan sam.Last edited by mark !t zer0; 01-04-21, 18:48.sloboda ili ništa
Comment
-
Dokle god nije obavezno, na vasem je odsustvu svesti i savest sta cete da radite, ali ovi sto propadose sa teorijama zavere, koji imaju grupe sledbenika, ucestvuju u tv programima i to sa nacionalnom frekvencijom i toliko se upinju i odvracaju narod... izvinite, njih u aps.
Ta Jovana famozna, pa Mila Aleckovic Nestor i ostali, oni direktno uticu na zivote. Nije zezanje uopste.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostNa stranu ta priča ko u šta vjeruje - šta sutra kad ti zabrane ulazak u avion, prelazak granice i slično.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostFarmaceutska kompanija "Fajzer" saopštila je da njihova vakcina štiti do šest meseci od trenutka imunizacije.
Znaci za pola godine opet pod iglu? Ne hvala
Ja nisam protiv vakcina ovo je spas za ugrozene.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by limun View PostStvarno, koja je poenta vakcinisanja kad posle 6 meseci moras opet...Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by limun View PostStvarno, koja je poenta vakcinisanja kad posle 6 meseci moras opet...
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
Comment
-
Evo mene je maska zaštitila, druga godina već. Dnevni sam u kontaktu sa bar 5-6 zaraženih osoba.....
U kući sam imao 6 zaraženih osoba...tri sina, dve snaje i jedna unuka u kontinuitetu od dva meseca....da li imam prirodno izgradjen imunitet ? Teško....
Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока
Comment
Comment