Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Meni je postala interesantna ova nasa anketa.
    Necerovatno je kolika je zelja vecine clanova da pobednik bude ili Rosi ili Pedroza, samo da to ne bude Lorenco.
    Jednostavno, svi govore da je ovo njegova godina, sa cim se slazem, ali ne zele ga na pobednickom postolju.
    Negde u podsvesti svih, on je najneomiljeniji vozac, i kao da mu ovim nedavanjem glasova, ustvari umanjujemo sanse za pobedu.

Comment

Lorenza ljudi ne vole jer je konacno dosao neko dorastao Rossiju.Da se razumemo on nece uraditi ono sto je Rossi uradio ali mu je vrlo blizu i po vozackim i po psihickim kvalitetima.To smeta onima koji navijaju za Rossija i gledaju da na svaki moguci nacin umanje njegove uspehe.Cast izuzecima naravno.
      sigpic

Comment

ne vidim zasto neko ne bi voleo lorenza, ja imam suprotno misljenje ja lorenza volim ali rossija bas i nefermam,

Comment

Dobro ti si izuzetak ali 95% ljudi ovde navija za Rossija.
          sigpic

Comment

Delimicno si u pravu, ali postoji jos nesto, Lorenco, ma koliko se trudio da bude drugacije, deluje odbojno.
            Necu da kazem da deluje arogantno, ali ga mnogi tako dozivljavaju, iako se on mnogo trudi da ostavi utisak lepo vaspitanog mladica.
            Nesto u njegovoj pojavi iritira ljude, za razliku od Pedroze, koji se uopste ne trudi da se svima dopadne, jednostavno se ponasa prirodno.
            A mozda je u tome problem---Lorenco nije spontan, a to se oseti.

Comment

Problem je u tome sto ljudi ne mogu da se pomire s tim da Vale nece vecno pobedjivati.
              sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2857.msg167486#msg167486 date=1284249964]
                Dobro ti si izuzetak ali 95% ljudi ovde navija za Rossija.
                [/quote]

Samo mala ispravka, ne ovde, nego sirom sveta.

Comment

tako je ja ne znam sta ovi koji navijaju za rossija,sta su oni mislili, da ce rossi doveka da pobedjuje,zato je tu sad lorenza na mladima svet ostaje zar ne

Comment

Sirom sveta tacno ali znas sta je pravo pitanje?Koliko ljudi je navijalo za Rossija od samog pocetka.Od 100% njegovih fanova ja garantujem da bar 60% navija za njega tek od 2003,2004 ili kasnije.Na primer ja sam za Jorgea poceo da navijam otkad je ostvario prvu pobedu u Brazilu 2003.Rekao sam i tad da ce on biti sampion jednog dana.Cekao sam cekao i cekacu jos samo par trka.
                    sigpic

Comment

ma jos dve trke i titula ide lorenzu,ono sto ne volim kod ljudi a to je cim vide da neko razbija kao sto je to rossi radio 2003 oni se odmah napale i pocnu da navijaju za njega,a pre toga valda u zivotu nisu pogledali trku motora,tako da verujem da i vise od 60 posto ljudi navija za rossija od 2003 ili koje vec

Comment

Pa sada nesto nisam raspolozena da obilazim svet, a nemam ni toliko para, i da pitam redom sve, kada su poceli da navijaju za Rosija. @(*6sd$%
                        Postoji nesto drugo kada je Rosi u pitanju, on je zvezda, i tu ne mislim samo na motogp, vec i van pista.
                        Za njega znaju i oni koji nemaju pojma sta je to motogp.Provereno, mozete mi verovati.
                        Lorencov problem je u tome sto i on zeli da postane megazvazda. A to se ne postaje samim tim sto to zelis.Potrebno je da se rodis sa tim.Jer to se ne uci.
                        I jos ovo, niko ne ocekuje da Rosi vecito pobedjuje, to bi znacilo da su svi ti ljudi maloumni, oni samo zele tu pozitivnu energiju, tu radost, koju im Rosi daje, da jos malo osecaju.

Comment

Lako je navijati za nekog kad vec postane nesto.Isto kao i sa nasim kosarkasima.Npr u mom drustvu sam ja jedini uvek podrzavao tim i gledao ih kad je bilo lose dok su drugi govorili kako nikad nece biti nista od nase kosarke a sad kad se borimo za medalje svi odjednom gledaju svaki mec navijaju i ne mogu da spavaju ako izgubimo.
                          sigpic

Comment

Rosi je pridobio mnogo fanova jos 1997, kada je ostvario 11 pobeda i kada je svaku proslavljao na sebi svojstven nacin.
                            Normalno je da se pocne navijati za nekog, ko nije nas, onda kada se izdvoji, kao sto se te godine Rosi izdvojio.
                            Tokom godina, broj njegovih fanova je samo rastao, sto ocekujem da ce se dogoditi i Lorencu, samo je njemu jos malo potrebno da pronadje sebe.
                            Ako ste primetili, Lorenco jos uvek luta, ali sobzirom da je mlad, ja ocekujem da ce uspeti da pobedi u najvaznijoj borbi, borbi da budes svoj.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg167511#msg167511 date=1284250914]
                              Pa sada nesto nisam raspolozena da obilazim svet, a nemam ni toliko para, i da pitam redom sve, kada su poceli da navijaju za Rosija. @(*6sd$%
                              Postoji nesto drugo kada je Rosi u pitanju, on je zvezda, i tu ne mislim samo na motogp, vec i van pista.
                              Za njega znaju i oni koji nemaju pojma sta je to motogp.Provereno, mozete mi verovati.
                              Lorencov problem je u tome sto i on zeli da postane megazvazda. A to se ne postaje samim tim sto to zelis.Potrebno je da se rodis sa tim.Jer to se ne uci.
                              I jos ovo, niko ne ocekuje da Rosi vecito pobedjuje, to bi znacilo da su svi ti ljudi maloumni, oni samo zele tu pozitivnu energiju, tu radost, koju im Rosi daje, da jos malo osecaju.
                              [/quote]

Ne znam po kom osnovu smatras da Lorenzo zeli da bude megazvezda.To se moze reci za Stonera.Lorenzove izjave su uvek umerene i nikad sebe nije dizao u nebesa kao Stoner.Uvek je pohvalio svakog kad ga pobedi cestitao na pobedi,kad se Vale povredio pozeleo mu je brz oporavak.Sta je tu lose decko se normalno ponasa.To je sasvim ok sto on radi.
                              sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg167516#msg167516 date=1284251303]
                                Rosi je pridobio mnogo fanova jos 1997, kada je ostvario 11 pobeda i kada je svaku proslavljao na sebi svojstven nacin.
                                Normalno je da se pocne navijati za nekog, ko nije nas, onda kada se izdvoji, kao sto se te godine Rosi izdvojio.
                                Tokom godina, broj njegovih fanova je samo rastao, sto ocekujem da ce se dogoditi i Lorencu, samo je njemu jos malo potrebno da pronadje sebe.
                                Ako ste primetili, Lorenco jos uvek luta, ali sobzirom da je mlad, ja ocekujem da ce uspeti da pobedi u najvaznijoj borbi, borbi da budes svoj.
                                [/quote]

Ne znam po cemu on to nije svoj?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X