Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Ima li neko mozda neki link za gledanje MotoGp-a uzivo???? %QWT&W
    Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Huriccane care aj daj citaj malo evo dolje linkova koliko hoces, potrazi malo.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=nucle0 link=topic=2857.msg170479#msg170479 date=1284894097]
        Iannone neverovatan, drugi Simon, treci Talmacsi, Elias cetvrti - s obzirom da je startovao 12-ti dobro je.

A za Rossija se bojim da ce ga kostati losa startna pozicija, isto kao i Eliasa, pogotovo sto Rossi nikad nije imao dobar start, za njega je uspeh ako se odrzi na svojoj poziciji posle starta, a cini mi se da mora da napreduje par pozicija odmah na pocetku da bi imao neku sansu...
        [/quote]

Apsolutno, mada imao je on s vremena na vrijeme dobre startove (ili su drugi imali lose pa je njegov dobro izgledao &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] ) ali si upravu, nadam se da ce biti bitke i da ce Hayden da im svima pokvari planove jer za sada Pedrosa izgleda suvise dobro a vidjeli ste one pravine.

Comment

Evo sad sam video, mrzelo me bilo da trazim %QWT&W

Comment

[quote author=Hurricane link=topic=2857.msg170484#msg170484 date=1284894588]
            Evo sad sam video, mrzelo me bilo da trazim %QWT&W
            [/quote]

Ne znam kako ti je lakse registrovat se, iskucat txt i cekati nego samo da stisnes scroll na mis dva puta al ajde I#^@8

Comment

Ne, nije to. Nego je ja ukucam ono sto mi treba, potrazim na dole, ali samo prvu stranu, ako nema na prvoj stranu, a bilo je vec na nekoj do sada, neko ce se, za to vreme dok sam ja trazio na prvoj strani, nadam se setiti da ponovo izbaci, a ako nadjem na prvoj onda jos bolje %QWT&W

Comment

cudna staza, nesto mi je losa atmosfera, ambijent, po stazi mislim da ce honda da dominira, ako se ne varam ova staza je umesto balatona, sta je sa njim generalno, hoce li biti 2011?
                "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

Vidjeste li pitanja za tehnicara Barbere kaze: Rossi ili Agostini? sekund pauze VALENTINO!

Comment

[quote author=nele.82 link=topic=2857.msg170489#msg170489 date=1284895489]
                    cudna staza, nesto mi je losa atmosfera, ambijent, po stazi mislim da ce honda da dominira, ako se ne varam ova staza je umesto balatona, sta je sa njim generalno, hoce li biti 2011?
                    [/quote]

Ovo je zamjenska staza u slucaju da Madjarska ne zavrsi svoju. Ne vjerujem da cje zavrsiti stazu ni u 2011 prosto nemaju finansija. Trenutno je suvise rano da se razmislja o kalendaru za sledecu sezonu.
                    Sto se tice Aragorna mislim da on ima ugovor samo zamjenske staze ne vjeujem da imaju eksluzivitet da potpisu za narednu godinu ovoliko rano.

Comment

skapirao sam da je zamenska, nego je bila prevelika zelja da se ove godine ide na balaton pa je i razocarenje samim tim bilo veliko, tako da se sledece godine svi planovi fokusiraju na brno, necu da razmisljam da li ce je zavrsiti a moram da zakacim doktora uzivo!

Comment

probise mi mozak ovi spanski komentatori na kraju cu morati tabletu za glavu popiti :S
                        Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

[quote author=nele.82 link=topic=2857.msg170496#msg170496 date=1284896190]
                          skapirao sam da je zamenska, nego je bila prevelika zelja da se ove godine ide na balaton pa je i razocarenje samim tim bilo veliko, tako da se sledece godine svi planovi fokusiraju na brno, necu da razmisljam da li ce je zavrsiti a moram da zakacim doktora uzivo!
                          [/quote]
                          #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r @R&}*

Comment

[quote author=mirzacale link=topic=2857.msg170497#msg170497 date=1284896308]
                            probise mi mozak ovi spanski komentatori na kraju cu morati tabletu za glavu popiti :S
                            [/quote]

Ja sam zakacio bio engleze na netu u 125cc ali sam za moto2 nashao italijane i sad mi je super.

Zharzh Lorenc kad cujem od spanaca prosto kida! *T_*@SR

Comment

$#&+/[quote author=mirzacale link=topic=2857.msg170497#msg170497 date=1284896308]
                              [/quote]
                              ja bih pio tabletu da nisam nasao nigde da gledam, ovako? ma nek prica sta hoce, ionako se fokusiram na zvuk motora! $#&+/

Comment

Pedrosa je poludeo *$^%T
                                Na kraju ce biti prvi.

Comment

Working...
                                X