Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

lorenzo je u potpunosti prirodan i nema razloga da se folira niti on uopste to radi i tu nema sta da se raspravlja,za stonera je istina da se ponekad dize u nebesa a rossi me je cak i razocarao kad je rekao da ili ce on da ostane u yamahi ili ce lorenzo ostati pa ce rossi otici sto je kukavicki sa rosiijeve strane

Comment

On to zeli, on je to kazao, on drzi uvek onu tablu sa pozivom na druzenje, mislim na tviter.
      On ima tim psihologa koji mu govore, da ne kazem ispiraju glavu, kako da se ponasa.
      To je i on licno izjavio.Da se razumemo, ja se u potpunosti slazem sa takvim pristupom.
      Ako si svestan gde nisi jak, a to moze da se popravi, onda si pola bitke dobio.
      Zato i kazem da on jos luta, ali da ce najverovatnije pronaci sebe, onog pravog, pa makar se taj i ne dopadao svakome.

Comment

[quote author=trivun link=topic=2857.msg167523#msg167523 date=1284251622]
        lorenzo je u potpunosti prirodan i nema razloga da se folira niti on uopste to radi i tu nema sta da se raspravlja
        [/quote]
        OK, necu vise da se raspravljam sa vama, ja govorim na osnovu izjava samog Lorenca i izjava njegovog menadzera.
        Osim toga, nemojte zaboraviti kakav je Lorenco bio dok je vozio 250cc.Sutirao motore, kada bi pao, uzasno se ljutio, nije cestitao nikada pobedniku, ili gotovo nikada,
        bio prava prznica, sto bi mi kazali.
        Sada toga nema, sada je drugaciji, ne samo stoga sto je malo stariji, vec sto uci, sto zna svoje mane. I opet ponavljam, to je veliki plus za njega.

Comment

On je sebe pronasao a ispao je pametan sto je trazio pomoc.Decko hoce da napreduje u svim segmentima.A sto se tvitera tice to nije poziv na druzenje vec psihicka igra protiv drugih vozaca.Slogan glasi ako ne mozete na stazi pratite me na tviteru.Kako drugi vozaci reaguju na ovo.Sigurno da im smeta posebno Valeu jer sad vidi da ima neko ko zeli s njim da se nadigrava svuda.I Valeovi psiholoski potezi sigurno smetaju drugima.E sad ako zbog toga Jorge hoce da bude megazvezda onda hoce i Vale s tim da je on vec postao a Lorenzo ce za par godina ali ne zato on to zeli vec zbog rezultata koje bude postizao a verovatno ce imati dosta uspeha.Zasto Stoner nije postao megazvezda?Zato sto nema konstantne rezultate i izlavljuje sve i svasta.
          sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2857.msg167526#msg167526 date=1284251937]
            [quote author=trivun link=topic=2857.msg167523#msg167523 date=1284251622]
            lorenzo je u potpunosti prirodan i nema razloga da se folira niti on uopste to radi i tu nema sta da se raspravlja
            [/quote]
            OK, necu vise da se raspravljam sa vama, ja govorim na osnovu izjava samog Lorenca i izjava njegovog menadzera.
            Osim toga, nemojte zaboraviti kakav je Lorenco bio dok je vozio 250cc.Sutirao motore, kada bi pao, uzasno se ljutio, nije cestitao nikada pobedniku, ili gotovo nikada,
            bio prava prznica, sto bi mi kazali.
            Sada toga nema, sada je drugaciji, ne samo stoga sto je malo stariji, vec sto uci, sto zna svoje mane. I opet ponavljam, to je veliki plus za njega.
            [/quote]

Ali ih je zato sve pokidao.Da bio je prznica ali smirio se i to je to.A to sto je sutirao motor pa ja mislim da nema vozaca koji to nije radio.
            sigpic

Comment

svi to rade i to je u neku ruku uredu svako ima pravo da se ljuti

Comment

Rosi nikada nije sutirao motor, On je za njega nesto vise od obicne masine. On mu je prijatelj, kao zivo bice.
                Ali to je Rosi, dugi su drugaciji i tako i treba da bude. Ne trebaju nam kopije ni Rosija ni Lorenca, ni Stonera.
                Ovo je tema o kojoj bi mogli da pisemo do zore i da se ne slozimo.Za ovo je potrebno poznavanje psihologije,
                potrebno je da se dobro prouci Jung, From i jos neki velikani psihoanalize.
                Zato, slozicemo se oko jednog sigurno, da trke budu sto zanimljivije, pa neka pobedi ko je u tom momentu najbolji.
                Jer svi su oni veliki vozaci, zar ne %QWT&W

Comment

naravno da jesu i uvek ce biti

Comment

Jesu ali samo smatram da Lorenzov uspeh ne treba umanjivati ili govoriti da je on ovakav ili onakav.On je ok momak koji ima sjajnu sezonu i pred kojim je svetla buducnost samo ne sme da dozvoli da ga novac iskvari.Mogu svi da ga mrze sto se mene tice ali ne vredi nikom da pokusava neciji uspeh da umanji.Ako mislite da Jorge ne vredi nastavite da pratite ovaj sport i razuverice vas.A onda kad Vale zavrsi karijeru bice sigurno onih iskompleksiranih koji ce poceti da navijaju za Lorenza zato sto je sampion.Sto sad na primer za Schumachera niko ne navija?
                    sigpic

Comment

ja mislim da je dosad vec velika vecina trebalo da shvati da lorenzo mnogo vredi a onaj ko prica da je lorenzo ne znam ni ja kakav to govori jer ga ne voli ili ga ne podnosi ali laze samog sebe a druge sigurno u takvo sto ne moze ubediti

Comment

Svi su svesni da vredi ali skoro niko to nece da prizna.12 trka 12 podijuma.Pa jel sem Rossija i Doohana to jos neko radio?Pedrosu niko ne pljuje jer znaju da ce Pedrosa popustiti u kljucnom trenutku kao i svaki put dosad.Stonera pokusavaju da opravdaju za prelazak na hondu i da ce on biti kandidat za titulu 2011.Daj boze da ja gresim ali mislim da je on tip vozaca koji kad gleda u svoj motor vidi pare a ne titule.Jorge nije taj tip.
                        sigpic

Comment

lorenzo ima lepu priliku da udje medju najbolje vozace svih vremena jer on tek pocinje i ako tako nastavi bice super i verujem da ce pre ili kasnije skinuti rossija mislim sto se tice ukupne karijere

Comment

Ne znam da li ce ga skinuti.Bice tesko.Treba osvojiti te silne titule.Daj boze ja bi bio srecan ali treba biti realan.Ima priliku da bude jedan od najvecih to svakako.
                            sigpic

Comment

naravno da ce biti tesko ali sansa uvek postoji i postojace

Comment

bice kako treba da bude! ali veoma me interesuje sta i kako ce Jorge razvijati makinu za 2012 od 1000ccm!Zar nije Rossi razvio bike-od 800 ccm pa Jorge dosao zdravo za gotovo?????!!!!!
                                &*%R*

Comment

Working...