Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: GRAN PREMIO A-STYLE DE ARAGON

nego sta nego da su bolji i kvalitetniji vozaci od pedrose

Comment

pedrosa da nije tako mali i gadan nikad ne bi bio u vrhu

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2857.msg166909#msg166909 date=1284209168]
        [quote author=Zeka29 link=topic=2857.msg166904#msg166904 date=1284208582]
        ne smes biti toliko subjektivan!!! jednostavno ne smes!!!!! Ne postoji 5 vozaca boljih od Pedrose i to je cinjenica!
        NE VOLIS Pedrosu,bolje reci mrzis Perdrosu,ali jednostavno ne smes tako nesto da izjavis...
        ni ja ne mirisem Lorenza pa lepo priznajem sve sto je postigao ove sezone...
        [/quote]
        Po meni ova petorica su bolji od Pedrose:
        Rosi
        Lorenzo
        Spis
        Stoner
        Heyden
        [/quote]

Stoner je uzeo tu jednu titulu i misli da je veliki sampion.U ovom sportu se celu karijeru moras dokazivati,a Hayden jeste dobar ali nije bolji od Pedrose jer ima samo 3 pobede u celoj karijeri i ne moze da okrece konstantan ritam krugova.Sto se Spiesa tice fajter je talenat ali mora jos da se dokaze.Ne moze se ipak na osnovu jedne sezone zakljucivati.Volim Spiesa i mislim da ce biti dobar vozac ali i 2007 posle one Stonerove sezone su svi mislili da je Valeu dosao kraj da ce Stoner zaustaviti kad ono nista.Pedrosu ne gotivim nesto ali je jako dobar vozac i za sad su po meni samo Rossi i Lorenzo bolji od njega a mislim da ce biti i Spies ali vedecemo.
        sigpic

Comment

prvo pedrosa nikada nije niti ce biti sampion,drugo da neko drugi dodje na pedrosino mesto sigurno bi bio bolji a sledece sezone kad stoner dodje u hondu videces koliko je stoner kvalitetniji vozac a i ostali

Comment

[quote author=trivun link=topic=2857.msg166917#msg166917 date=1284210189]
            prvo pedrosa nikada nije niti ce biti sampion,drugo da neko drugi dodje na pedrosino mesto sigurno bi bio bolji a sledece sezone kad stoner dodje u hondu videces koliko je stoner kvalitetniji vozac a i ostali
            [/quote]

Naravno da Pedrosa nece biti sampion kad se Lorenzo pojavio. h5g6k8 Salim se!Ne znam Stoner i Pedrosa su mi tu negde s tim da mi je Pedrosa malo bolji.Ne znam daj boze da Stoner uradi nesto na hondi ali meni se cini da nije dovoljno ambiciozan i da nece osvajati titule.Nekako kao da se zadovoljio jednom titulom i da sad samo uzima pare.Daj boze da gresim jer bi bilo dobro da Stoner i Pedrosa budu sto bolji da konkurencija bude sto veca.
            sigpic

Comment

slazem se sa tobom da bi bilo sjajno da konkurencija bude sto veca,i stoner ce sigurno u toku svoje karijere osvojiti jos jednu titulu, i pedrosa ima mozda i najbolji motor tamo a stoner vozi onu krntiju gde ne mogu da mu podese prednji deo pa je po ovome sad kao pedrosa bolji,ali videcemo sledece sezone,lorenza je tu za sad bolji od svih njih zajedno

Comment

[quote author=trivun link=topic=2857.msg166924#msg166924 date=1284210893]
                slazem se sa tobom da bi bilo sjajno da konkurencija bude sto veca,i stoner ce sigurno u toku svoje karijere osvojiti jos jednu titulu, i pedrosa ima mozda i najbolji motor tamo a stoner vozi onu krntiju gde ne mogu da mu podese prednji deo pa je po ovome sad kao pedrosa bolji,ali videcemo sledece sezone,lorenza je tu za sad bolji od svih njih zajedno
                [/quote]

Stoner namerno nece da podesi prednji kraj da Vale ne bi seo na gotovu masinu.Lorenzo ce po meni biti vozac koji ce dominirati u buducnosti ali ko zna sta ce se sve izdesavati tako da ne mozes da tvrdis da ce Stoner nesto osvojiti mozes samo da pretpostavljas.
                sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2857.msg166930#msg166930 date=1284211879]
                  [quote author=trivun link=topic=2857.msg166924#msg166924 date=1284210893]
                  [/quote]

Stoner namerno nece da podesi prednji kraj da Vale ne bi seo na gotovu masinu.Lorenzo ce po meni biti vozac koji ce dominirati u buducnosti ali ko zna sta ce se sve izdesavati tako da ne mozes da tvrdis da ce Stoner nesto osvojiti mozes samo da pretpostavljas.
                  [/quote]
                  Po meni ce Lorenzo isto biti taj koji ce dominirati, mada mislim da ce Stoner da osvoji jos jednu titulu.
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Ma pedrosa je super i jos je onako sitan treba kontrolisati taj motor i fantastican je i super kao osoba mnogo ga volim i gotivim i volela bih da on uzme titulu mada mislim da sada niko ne veruje u to ali za mene nada umire poslednja!...mislim da su najbolji vozaci rossi na prvom mestu kao klasa za sebe &8@^J pa onda pedrosa,lorenzo(iako ga ne volim),spies...stoner mi postaje sve vise i vise opasno antipatican nekim njegovim komentarima i one njegove izjave u vezi rosija... #%d* i ovim sto nece namerno da podesi prednji kraj da bi se rosi mucio covece ti jos uvek vozis za taj tim neko treba to da mu napomene posto izgleda kao da je zaboravio,vozi samo da zavrsi trku rekreativno i ceka kraj sezone ako vozis za neki tim logicno je da pomazes u poboljsanju motora a ne da sabotiras svoj tim nema veze gde ide sledece sezone on je jos uvek vozac dukatija!a rosi je onu jamahu razvijao celog zivota i zbog njega jamaha ima takav motor kao sto ima,rosi ga je stvorio i nastavlja da ga poboljsava iako ce ga ostaviti lorenzu!
                    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

i ja mislim da stoner moze da osvoji jos jednu titulu ali lorenzo ce nastaviti da razbija

Comment

prije bi rekao da ne moze nego sto nece,jer svaki vozac (barem velika cetvorka) ulazi u utrku da pobjedi i ucinit ce sve da to i ostvari
                        Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

Pa ne moze kad su ovi bolji ali ne znam jednostavno mi deluje da nece da sredi prednji kraj jer zna da ove sezone nema sansu nista da uradi i da ce sledece sezone dobiti gotovu hondu a Rossi ga je dobio 2008 i mislim da na ovaj nacin zeli da mu se osveti.Slazem se da moze da ima problema sa motorom ali da toliko dugo ne moze da se sredi taj prednji kraj to mi je malo cudno.Ne znam to je neko moje misljenje.
                          sigpic

Comment

[quote author=trivun link=topic=2857.msg166968#msg166968 date=1284215178]
                            i ja mislim da stoner moze da osvoji jos jednu titulu ali lorenzo ce nastaviti da razbija
                            [/quote]

Moze Stoner mozda jos jednu ili mozda Pedrosa moze jednu ali nekako je tu Jorge najubedljiviji.
                            sigpic

Comment

Mislim da su samo nijanse u pitanju kada govorimo o tome ko je bolji vozac od ove cetvorice.
                              Ono sto ih nesto vise izdvaja jedne od drugih, je njihov mentalni sklop i zelja za pobedama.
                              Naravno da svi zele da pobede, ali u zavisnosti od jacine te zelje, i motivacija ce biti jaca, a onda je i sansa za pobedu izvesnija.
                              Sada je prekasno da se govori ko je od koga bolji. Sezona se blizi kraju, Lorenco vec vidi sebe kao sampiona, zasluzeno, a Pedroza se nekako kasno pokrenuo.
                              Steta, jer da je od starta bio ovakav, imali bismo jako neizvestan sampionat, i sto je jos vaznije, videli bi koliko je stvarno Lorenco mentalno jak.
                              Ostaje nam sledeca godina, sto uopste ne znaci da ce ostatak sezone biti monoton kao pocetak. Naprotiv, tek sada postaje jako zanimljivo, bez obzira sto se sampion vec zna. @(*6sd$%

Comment

naravno da je jorge najubedljiviji tip je car,a sto se tice stonera mislim da on nije zlopamtilo i da ne bi rossiju ostavio takav motor jer ga je ovaj dobio 2008

Comment

Working...
                                X