Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Ljajic ne igra u Firenci,Tosic i Krasic miljama daleko od forme. Trener jeste kreten.
    Jbg brate, sta da ti kazem, boljih nemamo, Sulejmani najbolji igrac Ajaxa, pa ne igra....Jovanovic, Panta i kompanija su bolji..
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma kada ne mozemo uzeti ove Italijane koji igraju sa 20%,onda nemamo o cemu da pricamo
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Asprilja brate ne znam sta je bilo posle gola,znam da je cijela zgrada imala da se srusi od ludila!!!Znas ti sta je to bilo..jbt,dodju ti englezi i vode sa 2-0,i Crnogorci kazu 'e necete vala' i bude 2-2 u 90 minuty!samo zamisli to ludilo onda!auuu,neopisivo!!!majke mi,ovo je nesto neopisivo!a gledao sam pola pola...malo srbija malo crna gora.....i nervirao sam se ufff,jbt pazi Jovanovica,koji je ono abaz,pa pazi dalje Zigica,Krasica,sve su to igraci za maksimum klupu,po meni!!U utoraks e moramo dogovoriti sa Slovencima ili kako vec,ne zanima me,3 boda se moraju donjeti iz Maribora hm!Bar nas je CG obradovala i to kako !!!!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Postava mora biti sledeca: Stojkovic-Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov-Stankovic,Kuzmanovic-Krasic,Ljajic,Tosic-Sulejmani.

Opet tanko. Osim odbrane,svi ostali su macke u dzaku. Nikad nisi siguran da ce odigrati kako valja. U vecini slucajeva nece odigrati dobro. Krila ne znaju da podignu glavu,samo besomucno driblaju. Deki ne moze celu utakmicu da odigra na visokom nivou.Ljajic je dete.Stojke je budala.Sulejmani je mit

Comment

• kao da vi ne znate kako se sastavlja sastav srpske reprezentacije,dodju menadzeri i sastave tim i tako je jos od 96...to je opste poznato...pa kako fejsa da igra,u partizanu nije imao mesta,kako petrovic da igra,kako je zigic igrao kad ga nisu ni na rodjendane zvali dok je bio u valensiji a nama bio prvi spic,kako pantelic igra a godinu dana ne da gol,kako lazovic ne igra a dominira uzenitu i izvodi sve prekide...kako veseljko trivunovic da se pozove u tridesetnekoj da bi ga prodali u kinu...kako ljajic ne igra a fali ti takav igrac,kako sulejmani ne igra...kako je milijas bio starter kod antica...svejedno je ko je trener,nema nama spasa
            Cuj prvi maj

Comment

• Sta napravi Crna Gora, trans!
              A jos ne vjerujem da je Srbiji ugrozen baraz, i jos sto je najgore jebena Estonija!
              sigpic

Comment

• @Ljuba90
                Ne moze Sulejmani da bude spic.
                On je vise za levog spoljnog ili poluspica.Nema karakteristike koje krase spica.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                  @Ljuba90
                  On je vise za levog spoljnog ili poluspica.Nema karakteristike koje krase spica.
                  Bolji je on spic od ostale trojice zajedno

Comment

• Rutinski protiv Luksemburga i sad u Francusku rastereceno,baraz je tu a sa pobjedom idemo i direktno na EP.Luksemburg nije neko mjerilo ali odigrali smo kao velika ekipa,dali 4 gola u prvom poluvremenu i onda samo odradjivali posao u drugom poluvremenu.Ako i izgubimo protiv Francuske nijedne me ekipe nije strah u barazu bez obzira bili mi nosioci ili ne.Kada prvih 11 cine igrac iz klubova:Stoke,Rangers,Sevilla,CSKA,Roma,Hoffenheim ,City,Lazio ne treba se nikog plasiti pogotovo jer ce skoro sve velike sile direktno na EP.

Crnogorcima cestitke na barazu odlican povratak u mec iako su gubili 2-0 ,Srbija iako vrlo lose igra ove kvalifikacije mislim da ce dobiti Sloveniju i otici u baraz,a i Hrvatska ce morati traziti put na Europsko preko baraza.Tako da bi vjerovatno vrlo veselo moglo biti u barazu sa Bosnom,Srbijom,Hrvatskom i Crnom Gorom,jedan pravi dernek
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Slovencima ce valjda poslednje kolo biti revijalan mec, svakako ce biti 4. na kraju, samo zavisi sa koliko bodova. Problem je samo sto Tosic nece igrati zbog kartona

Comment

• Heheheh, Joe kaži mi šta si jeo.. daj i meni malo
                        Pogotovu onaj deo za SRB
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• pih sad gledam, ipak ce hrvati direktno na ep kao najbolji drugoplasirani, posto oni igraju sa latvijom, dok svedi igraju sa holadnijom a bih sa vrancuzima...

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                            @Ljuba90
                            Ovo vazi za svu gospodu u nasoj zemlji koji se bave ovim sportom.

Ali smesno je koliko imamo dobrih mladih igraca, a niko od njih ne igra...Medojevic, Kojic, Đuricic itd...niko ne igra, strasno....
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Nazalost, Asprilja je u pravu... I to nismo sami mi u pitanju, ima dosta nacionalnih timova koji tako rade, pogledaj ekipu Brazila koji sve igraci tamo ne igraju, al vazno je da raspali Ronaldinjo igra, ma strasno...
                              Maricu, greska brt kakve veze Hrvati imaju sa Svedskom i Holandijom, isto Holandija je u svojoj grupi odavno prva, Svedska je baraz obezbedila al ne moze direktno na EP...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                                Nazalost, Asprilja je u pravu... I to nismo sami mi u pitanju, ima dosta nacionalnih timova koji tako rade, pogledaj ekipu Brazila koji sve igraci tamo ne igraju, al vazno je da raspali Ronaldinjo igra, ma strasno...
                                Maricu, greska brt kakve veze Hrvati imaju sa Svedskom i Holandijom, isto Holandija je u svojoj grupi odavno prva, Svedska je baraz obezbedila al ne moze direktno na EP...
                                Mogu kao najbolja drugoplasirana ekipa, ako ne izgube od Holandije, idu direktno na EP...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X