Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Heheheh, Joe kaži mi šta si jeo.. daj i meni malo
    Pogotovu onaj deo za SRB
    Nije to sto je Srbija jaka nego sto je Slovenija slaba .

Njemci 9 kola 27 bodova i to ne u bas laganoj grupi
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Koji je ovo cirkus i sprdnja od ovog srpskog fudbala.
      Svaki put, skoro, kroz kvalifikacije, baraže, do poslednjeg kola... provlačimo se, kalkulišemo, pravimo kombinacije, kako će drugi... a ako ovi treći onda ćemo mi...
      Bože, koji čemer i jad...
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
        Maricu, greska brt kakve veze Hrvati imaju sa Svedskom i Holandijom, isto Holandija je u svojoj grupi odavno prva, Svedska je baraz obezbedila al ne moze direktno na EP...
        Moze Svedska da se plasira direktno zato sto ima 21 bod i imaju mnogo vecu gol-razliku od Hrvatske.Ostaje im samo da izvuku remi protiv Holandije i da se kao najbolja drugoplasirana reprezentacija plasiraju direktno.A Hrvati treba da razbiju Letoniju da bi isli direktno zato sto imaju 19 bodova.

Edit:Tako je Vejd!Brani me!
        Treba i meni malo protekcije. xD

Comment

• Ali priznajte, priznajte da ste bili odusevljeni cinjenicom da je Zoran Tosic najvise puta od svih fudbalera koji igraju kvalifikacije sutnuo na gol...
          Cestitke Crnogorcima, Hrvatima i Bosancima...cekajte i nas mi sigurno necemo doci...
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• realno ni ne zasluzujemo bolje dok nam je na celu tele...
            a i porazavajuc je podatak da 15 godina nismo dobili ni jednu top repku u kvalifikacijama.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
              Mogu kao najbolja drugoplasirana ekipa, ako ne izgube od Holandije, idu direktno na EP...
              E da na to sam zaboravio..

Elem, pitanje je dal cemo mi tako lako dobiti Slovence, ali mora se na pobedu nema druge, kad smo zakomplikovali sa smesnim Estoncima...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Jadni smo!!!I jos na kraju Pizoncina izjavljuje da je isao na neresen rezultat!!!

Eto ljudi sta znaci dobar trener.Sa Anticem pobedjujemo Nemacku a sa Pizonom ne mozemo ni nezainteresovane Italijane!(igracki kadar je skoro isti kao protiv Nemacke)

Cestitke svim komsijama,iskreno se nadam da ce Bosanci uspeti da dobiju Francuze u sred Pariza i odu direktno na EP!
                Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• zbog bilica smo izgubili utakmicu. covjek je isao na bod a u prvom dijelu nam nisu mogli nista. da su pokusali napasti a ne non stop odgađati pas dobili bi. ali bilic je naredio igru na bod. u drugom on vadi jelavica koji i u rangersu i u repki cisti sve prekide protivnika. i mi naravno odmah dobijemo gol. pritom se kalinic mice od lopte i samaras zabija haha.
                  sad nam je baraz siguran, osim ako nekum cudom grci izgube u gruziji a mi tucemo latviju. to se nece desiti a tolko smo jadni da nismo ni zasluzili.
                  bilic je jednostavno postao ziheras, to se vidilo i u proslim kvalama a sad je potvrđeno. njega se odmah mora mijenjati i staviti kranjcara. to je jedini nacin da prođemo baraz.

ni srbija ne stoji dobro. sad morate tuci slovence u gostima za baraz. to ce biti tesko, osim ako slovenci ne puste. a mislim da nece.
                  jedini timovi koje bi mi mogli dobiti sa bilicem su slovenci (imaju kompleks od nas), armenci (ko su ti sosoni uopce?) i mozda crnogorci.

Comment

• Originally posted by AcaGrobar View Post
                    Jadni smo!!!I jos na kraju Pizoncina izjavljuje da je isao na neresen rezultat!!!

Eto ljudi sta znaci dobar trener.Sa Anticem pobedjujemo Nemacku a sa Pizonom ne mozemo ni nezainteresovane Italijane!(igracki kadar je skoro isti kao protiv Nemacke)

Cestitke svim komsijama,iskreno se nadam da ce Bosanci uspeti da dobiju Francuze u sred Pariza i odu direktno na EP!
                    ma daj coa nemoj to kao sa anticem pobedjujemo nemacku,mislim realno mi smo taj mec imali igraca vise od 35. minuta a bili smo nadigrani na terenu,pogodilu su nam i stativu i penal su promasili...malo realnosti...da su irci ostali 1 :1 onda bi pricali kao nije lose,bod protiv italijana,napredujemo,idemo u baraz...treba biti realan i gledati igru a ne samo rezultat a ona je katastrofalna bila i u juznoj africi a pogotovo u ovim kvalifikacijama...i u africi smo igrali sa jednim spicom zigicem,kreator nam je bio milijas...da se razumemo antic je velicina za pizona u svakom smislu ali to nema veze u ovakvoj reprezentaciji,menadzeri i samo menadzeri...
                    Cuj prvi maj

Comment

• Kako se radi u savezu i oko saveza decenijama, takvi su i rezultati u svim kategorijama, pa i u klupskom, a pogotovu reprezentativnom fudbalu.
                      Dokle god se iz korena ne promeni ceo sistem, možemo ovde deset dana da raspredamo ko je bolji špic i kakvog ćemo trenera.
                      Činjenica je sledeća... u odbojkaškom savezu na čelu sa Boričićem koji godinama radi očigledno kako treba, od 12 takmičenja u raznim kategorijama, ove godine, 10 naših selekcija je osvojilo medalje!
                      Najbolji savez u zemlji.

Fudbaleri, pu!
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by AcaGrobar View Post
                        Jadni smo!!!I jos na kraju Pizoncina izjavljuje da je isao na neresen rezultat!!!

iskreno tako da se izrazim serem ti se na selektora koji ne ide na svaku utakmicu na pobedu,pa ako on ne veruje u pobedu sta da ocekuje od igraca...

Comment

• Ekipe koje ce ici u baraz verovatno po mom misljenju su Ceska, Portugal, Hrvatska, Bosna, Irska i Turska. Crna Gora je vec sigurni putnik i nadamo se svi da cemo mi biti osmi putnici za baraz. Mislim da Portugal bez obzira na CR7, nmg dobiti Dance koji fenomenalno igraju, Svedjani ce uzeti bod Holandiji i ici direktno, Bosna sjajno igra sjajan vezni red, i u napadu Dzeko, ali nece Francuzi dozvoliti poraz na svom terenu da budemo realni, Irci 100% dobijaju Jermeniju, a Turci ce u baraz jer igraju protiv Azerbejdzana sledecu, to je sigurica, dok Belgijanci nemaju sta da traze protiv Nemaca koji su besprekorni u grupi.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Da se razumemo, Jermenija igra veoma dobro. Oni na svom terenu rasturaju. Teško gostovanje je kod njih za skoro svaku ekipu. A imaju sve brze igrače koji kidaju samo tako...

Sad imaju i predvodnika, Miktarijana iz Šahtjora. Baš bih voleo da oni prođu dalje... Ali treba im pobeda u utorak protiv Irske u gostima...
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                              iskreno tako da se izrazim serem ti se na selektora koji ne ide na svaku utakmicu na pobedu,pa ako on ne veruje u pobedu sta da ocekuje od igraca...
                              Pa bas tako.
                              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• mrzim insajder i b92 ali ovo im je jedini istiniti serijal sto su do sada napravili...i naravno,nista nije uradjeno povodom toga jer su i ljudi sto su pricali u tom serijalu bili brutalno prebijeni i gepekovani...lako je pohapsiti huligane ali sto policija ne uradi nesto po pitanju fudbalske mafije...zato sto je fudbal,drzavni projekat za pranje novca...evo da se podsetimo i da vidi ko nije gledao...tu je tacka na srpski fudbal...ako nije odgovarajuca tema,prebacite u reprezentacija srbije

Last edited by asprilja; 07-10-11, 22:56.
                                Cuj prvi maj

Comment

Working...