Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by edohz View Post
    jadni su slovenci........pa mi smo tu estoniju razvalili u proslim kvalifikacijama 7-0 u zenici , a tamo smo ih uzeli 0-2

svaka cast srbiji koja zasluzeno ide u baraz
    Vi ste tada imali trenera.
    Ako Italijani pobede Slovence, onda ce samo bod protiv Italijana voditi u baraz.
    Znao sam da ce nakon onog sto su novinari iz Republike Irske ismevali Petrovica da ce im se vratiti pa makar i na ovaj nacin kako je Severna Irska primila gol.
    Zamislite u barazu igraju Srbija-BiH.
    I vama bi Pizon prepustio ulogu favorita.

Comment

• kume kakav trener...........cuj estonija hahahaha, kvalite igraca je presudio u oba ta mece gdje smo mogli zabiti jos toliko
      a sto se tice baraza...........ludilo ako budemo igrali sa vama, al bas jebeno, nikad kvalitetom ujednacenije dvije ekipe ;)

Comment

• Odlicno smo odigrali danas,rutinski nema sta...repka sa Salihovicem je jaca za barem 20%,koja igracina u napadu,a i u odbrani

Papac nam je prosle kvalifikacije falio,vrlo solidni lijevi bek,nista spektakularno,vrlo korektno odradjuje svoj posao,a mi to prije nismo imali...Zahirovic je odlican,ali smo tanki sa Pandzom u odbrani i ja bih licno volio da Begovic stane na go,a ne Hasagic da brani,tacno je da nije primio go veceras,ali meni to sve nekako nesigurno djeluje...Medunjanin vrlo dobar

Moram da izrazim zadovoljstvo neigranjem presporih Ibricica i Misimovica,konacno nam je vezni red pokretljiv,a s njima dvojicom je bio najsporiji u Evropi,dobri su obojica,ali za klupe
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• I mi smo izgubili od Estonije ? Sad smo i mi jadni ? ;) ... Inace dobro sto Pizon prepusta favoritizaciju , prepustio pa pobedili , samo nek nastavi
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• albanci pojedose francuze.....al go ih nece

Comment

• Originally posted by edohz View Post
              kume kakav trener...........cuj estonija hahahaha, kvalite igraca je presudio u oba ta mece gdje smo mogli zabiti jos toliko
              Pa i mi imamo igrace, ali nista to ne vredi kada se zna ko nam je selektor.Doduse trebali smo dobiti drugi mec u Estoniji ali gde bas tad da nas uvati sneg.
              A u prvom mecu to je bila neminovnsot posle onoliko zvizduka Stojkovicu.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                I mi smo izgubili od Estonije ? Sad smo i mi jadni ? ;) ... Inace dobro sto Pizon prepusta favoritizaciju , prepustio pa pobedili , samo nek nastavi
                Jadni smo i mi i Slovenci a Pizon je najjadniji.

AK, nije valjda da Asmir ne brani?
                sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post

Brani Keno Hasagic koji se nekako podmladio Kako see BiH otvorilo to je strasno , imam osecaj da ce i Hrvatska i BiH i Srbija i Crna Gora u baraz , auuu moglo bi biti svega
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Brani Keno Hasagic koji se nekako podmladio Kako see BiH otvorilo to je strasno , imam osecaj da ce i Hrvatska i BiH i Srbija i Crna Gora u baraz , auuu moglo bi biti svega
                    Kako mislis da se BiH otvorilo?

Comment

• jara vi od estonije u beogradu a slovenci u ljubljani...............realno estonija -

Comment

• Mozda su se poboljsali od onda kada smo mi igrali protiv njih,,jer nemoguce da sada ovako dobijaju a mi smo i sedmice uvaljivali.

Comment

On cak nije bio donedavno ni pozvan,ne brani jer selektor,a i igraci najvise vole Hasagica i meni je zbog toga krivo,Begovic je sjajan golman koji ima 24 godina i ako cemo realno to je jedan od najboljih golmana na ovim prostorima
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Hrvati ce najverovatnije da idu na EP kao najbolja drugoplasirana ekipa.Imali su samo kiks protiv Gruzije.I samo gostuju Grcima gde bi realno trebali da izgube bodove.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              On cak nije bio donedavno ni pozvan,ne brani jer selektor,a i igraci najvise vole Hasagica i meni je zbog toga krivo,Begovic je sjajan golman koji ima 24 godina i ako cemo realno to je jedan od najboljih golmana na ovim prostorima
                              Koji idiot od selektora, ne zvati takvog golmana je cist idiotizam.

Od ex-yu golmana, jedino je Handanovic nesto bolji, Begovic posle njega. Pravi golman, Stouku zna i bodove da donese svojim odbranama.
                              sigpic

Comment

Koji idiot od selektora, ne zvati takvog golmana je cist idiotizam.

Od ex-yu golmana, jedino je Handanovic nesto bolji, Begovic posle njega. Pravi golman, Stouku zna i bodove da donese svojim odbranama.
                                A gde tu Stojkovic Stojke pa svi ostali

Comment

Working...
                                X