Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tek sad vidim da su Turci zabili gol u 97-oj minuti za pobedu od 2-1 protiv Austrije , Srbija igra grozno , ne znaju gol zabiti , nesto kao Partizan i kada zabiju gol ako ga zabiju napravice bunker
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pantelica treba deportovati iz Srbije,i oduzeti mu pasos i dokumente,govedo jedno primitivno,da je covjek sam bi otisao iz reprezentacije.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Miko brate, Turska je dala gol u 89. minuti, Arda Turan....;)

A ne znam sto toliko pljujete igru, igrala je Srbija dobro, Jovanovic nije imao srece, a Ivanovic ceka sv.Petra da ubaci loptu....

Stvorili smo par lepih sansi, steta sto nismo barem jedan gol dali, ali sve u svemu smo ih zgazili, nisu do gola dosli.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ako ovo poredite sa igrom Partizana veze nemate. Samo mi recite mec u kom je Partizan sastavio 10% ovako brzih duplih pasova. Kad ja kao okorela Grobarcina ovo kazem, dodatno dobija na tezini. Fino se kombinuje, nismo je 2 puta bespotrebno nabili sto je bio itekako slucaj u prethodnim mecevima. A bolje je da ne stvaraju neke sanse sada da bi Pizon otisao i dosao neko normalan, taman do tada da se uigraju ljudski. Ima napretka u igri itekako i rezultat nam dugorocno gledano ide na ruku.
          sigpic

Comment

• Dal je moguće da ekipa kao Belgija ne može da dobije Azerbejdžan
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• @ S-Nash

Ako mislis na mene, nisi me razumeo ;) Nsam poredila igru, niti rekla da reprezentacija i Partizan igraju isto, vec to kruzenje oko protivnickog gola sve u nekm polusansama... bar je takva bila ona poslednja vasa koju sam gledala...
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo Marko, iskupi se za onaj promasaj. Koga god Manda isproziva, on ga namerno demantuje.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Aca Englez: "Tihi uzdah straha"... buaaahahahaaa
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    @ S-Nash

Ako mislis na mene, nisi me razumeo ;) Nsam poredila igru, niti rekla da reprezentacija i Partizan igraju isto, vec to kruzenje oko protivnickog gola sve u nekm polusansama... bar je takva bila ona poslednja vasa koju sam gledala...
                    Nije bila jer nismo imali ni polusanse.

2 gola posle kiksa odbrane i 3. u nadoknadi jedina normalna akcija na mecu, doduse Babunu je ponisten cist gol, dakle 2 akcije bez polusansi.

Ova budala pokupi otpatke vec 3 meca za redom i to nije dobro jer moze znaciti njegov ostanak za naredni ciklus.
                    sigpic

Comment

• Holandija-San Marino 11:0 sunce ti....

Igra Srbija odlicno, samo u ovog lika usao duh Casillas-a, ne mozes coveku gol dati.
                      sigpic

Comment

• sjano vece za bosnu 0-2............ ;)
                        sjajno veze za igrace reala.............. ozil 3gola, ronaldo 2gola i 1asistencija, benzema 1gol i 1 asistencija

Comment

• Umiram od smeha kada cujem Acu Stojanovica posle svake nase sanse.
                          Estonci vode protiv Slovenaca i mi ni krivi ni duzni mozemo ici u baraz.
                          @manda:
                          Ne diraj Pantelica.Ipak je najefikasniji igrac u kvalifikacijama.
                          Samo da Crnogorci sada vode vece bi bilo potpuno.

Comment

• jadni su slovenci........pa mi smo tu estoniju razvalili u proslim kvalifikacijama 7-0 u zenici , a tamo smo ih uzeli 0-2

svaka cast srbiji koja zasluzeno ide u baraz

Comment

• Jaoo Estonci dobili Slovence 1-2 u Ljubljani , aaaa kako smo srecni , hvala Boze ... Sada imamo priliku da overimo baraz , valjda cemo znati iskoristiti poklon Slovenaca
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• hajmo albanci jos jedan gol francuzima..............onda bi bas bilo zanimljivo

Comment

Working...
                                X