Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nastavak filma Ring izlazi pocetkom Februara, uvek promase sa tim nastavcima, verujem da ni ovaj nece biti pogodak.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View Post
Odavno ih nisam gledala.. vesela družina, jedna od omiljenih NY
Last edited by miloolja; 24-01-17, 01:10.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jesam jos prije par mjeseci, samo mi je sad tezina da trazim te postove
U svakom slucaju mislim da je to nekako naivno i djecije, da su mi prodali pricu kad sam bio mali kapiram da bih sad bio fan, posto sam to propustio, ne vidim svrhu da sad gledam. A inace natezem malo Sandua i Erika sa ovim potenciranjem, e momci, bljuju li svjetleci macevi vatru ili barem neki laser huehuehuehue
La La Land drugo gledanje, jos bolje. Soundtrack je perverzija.sigpic
Comment
-
Mozda i odgledam nekad, nije iskljuceno
Npr. bas sam skoro odgledao Back to the future i svidjelo mi se bas, prvo sam igrao Telletaleovu igricu pa onda gledao filmove. Harija Potera sam odgledao prije dvije godine mozda i isto mi je sasvim ok.
Inace Cezel ako ubode i sa First Manom lagano ce mi biti omiljeni reditelj.sigpic
Comment
-
Nisi gledao Indija, sta nije u redu s tobom covjece
Ja nisam gledao ni jedan dio Die Hard inace, ali jesam svaki Death Wish i awesome je, da je neko drugi glumio a ne Bronson, bilo bi smece. Sem prvog dijela koji je vrhunski kako god okrenes.sigpic
Comment
Comment