Originally posted by Lord Gangara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by bici; 18-01-17, 14:21.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Odgledao sam Arrival, ne znam sto da kazem nekako sam prazan posle gledanja, nije bas ostavio utisak kakav sam ocekivao nego bas suprotno.
Generalno ovo je film koji ti ne daje dovoljno odgovora nego te tera da sam postavljas pitanja I donosis zakljucke.
Sto bi se reklo nicija zemlja.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Erik View Post
Spoiler
Leone je prica za sebe. Nije daleko ni Spilberg sa krupnjacima, al zbog sveukupno mnogo lepse scenografije, Leone lagano odnosi pobedu svaki put.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Originally posted by Erik View PostI zbog toga sto je mnogo bolji i ozbiljniji reditelj .Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Meni je Bilo jednom... i bolji od Kuma, jer ja sva 3 Kuma posmatram kao jedno delo, ali to sam ja . Mislim malo sam subjektivan ali ako bih analizirao uopste Kum nije toliko dominantniji od Leoneovog remek dela.
Ako se vodim tom analogijom onda je Dzejms Kamerun kod mene najbolji ever (Terminator 1/2, Ambis i Aliens).sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostMeni je Bilo jednom... i bolji od Kuma, jer ja sva 3 Kuma posmatram kao jedno delo, ali to sam ja . Mislim malo sam subjektivan ali ako bih analizirao uopste Kum nije toliko dominantniji od Leoneovog remek dela.
Originally posted by Erik View PostAko se vodim tom analogijom onda je Dzejms Kamerun kod mene najbolji ever (Terminator 1/2, Ambis i Aliens).
Edit: Kad sam vec pomenuo Daniel Dej Luisa, ima jedna zanimljivost, tacnije razlog zasto tako retko snima filmove. Covek ne izlazi iz karaktera dok se snima film, mesecima. Kad su snimali My Left Foot u kom je glumio lika sa cerebralnom paralizom, asistenti su morali mesecima da ga guraju u invalidskim kolicima i da ga hrane na kasiku u pauzama izmedju snimanja. Kad se snimao Linkoln, svi na setu su tri meseca morali da ga zovu Mr. President, ukljucujuci i Spilberga. Neverovatna posvecenost i iscrpljujuc rad.Last edited by bici; 19-01-17, 12:54.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Silence u bioskopima od 9. martaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ja sinoc ponovo gledao True Romance. Toliko dobrih glumaca na jednom mjestu. Walken-Hopper dijalog, ludi Gary Oldman, Jemes Gandolfini u svom stilu i Val Kilmer kao Elvis cine sve sve ostale nebitnim. Film koji zbog ovih ljudi mogu da gledam svake godine, a da mi ne dosadi. I jbni Bred Pitt kao klasicni junkie koji uskoci tu i tamo Perfekcija.
Sent from my Samsung GALAXY S5.
Comment
Comment