Originally posted by luka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNe ici nikad sa zenom gledat film koji ima ove naznake da je zenama lose bla bla.
Sa zenama treba gledat filmove u kojima su zene psihopate kao npr. 'Side Effects'
Pogledao sad Insidious I nikako mi nije legao. Ne zato sto je los film nego sam shvatio koliko mrzim horore jbt.
Uvek se istraumiram.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPogledao sad Insidious I nikako mi nije legao. Ne zato sto je los film nego sam shvatio koliko mrzim horore jbt.
Uvek se istraumiram.
Ja sam pogledao jedan horor u životu (ne računajući neke tužne pokušaje horor komedija) i to dok sam bio klinac s društvom i više nikad. I nikako ne razumem ljude koji uživaju u toj formi mazohizma (odgovor se sam nameće doduše). Čuj gledaš nešto što je pravljeno da te plaši.. e svašta
Comment
-
Da se nadovezem na Bad moms. Gledao sa devojkom, na pola filma ona sama trazila da izgasimo. Zesce sranjce od filma.
Ako hoces film koji bi zainteresovao i lepsu polovinu, pusti Knocked up.
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostPa što ih gledaš?
Ja sam pogledao jedan horor u životu (ne računajući neke tužne pokušaje horor komedija) i to dok sam bio klinac s društvom i više nikad. I nikako ne razumem ljude koji uživaju u toj formi mazohizma (odgovor se sam nameće doduše). Čuj gledaš nešto što je pravljeno da te plaši.. e svašta
Ja ih jako retko gledam a ponekad nije lose baciti oko na okultnu I paranormalnu stranu kamere.
Al npr oni horori gde su klasicne koljacine su mi presmesni.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Uh kakav film, napokon nesto posle Whiplasha da ostavi tako mocan utisak na mene. La La Land je briljantan, za neke ce biti patetican i dosadan ali sto se mene tice ovo je bit filma kao ciste umjetnosti.
La La Land je film iza svog vremena i ovo mislim u najboljem mogucem smislu, Holivudu trebaju ovakvi filmovi, treba im The Artist, Whiplash, Life of Pi i La La Land da ne zaboravimo zasto je film umjetnost.
Kraj je fantastican, kad sam rekao da je iza svog vremena ,da je snimljen cetrdesetih ili pedesetih godina proslog vijeka bio bi to hepi ending, savrsen kraj savrsenog filma. Vidjeli smo to i ovdje, a na kraju ipak nismo. Sjajno, sjajno, remek djelo kakvo se danas sve rjedje vidja.
Rajan Gosling i Ema Stoun imaju fenomenalnu hemiju, sve sam im vjerovao u ovoj prici.
sigpic
Comment
-
Aj sto zna biti zaje**no gledati horor kuci, ali ajde gledaj u bioskopu. Gledao ja Conjuring 2 u bioskopu, noge su mi se odsecale, ali bukvalno, na svaki jumpscare. Vec na pola filma sam poceo kukati sto ga u opste gledam. Ali posle svega isao bi ponovo.
Comment
-
Kad smo kod tih horora slabo sam gledao neke kvalitetne u zadnjih 10 godina , mislim da je poslednji koji sam odgledao onaj The Witch i to me je iscimao do jajaLast edited by Lord Gangarić; 23-01-17, 11:03.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Uopste ne pratim nove horore. Jedino uvek ispostujem Wan-a kad izbaci film. Insidius 1 i 2, Conjuring 1 i 2. Dead Silence takodje nije los.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment