Пиши бриши ситуација код Оље
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ti mene nešto slabo razumeš poslednjih dana.
Voodoo posle Kondije kuknjave na bacanje čini... to mi je bila prva asocijacija.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
а ладно тај пост је изнад....хахаха...ја мислио да си га преправила. (онај пост са џентлменима)
И Кондиција не кука, кондиција и ја усправо подносимо све промашаје, али извадићемо се као Вест Хем оне године кад је за њих играо Тевез, само да нас администрација погура мало јер и они нису били баш поштени
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostИ Кондиција не кука, кондиција и ја усправо подносимо све промашаје, али извадићемо се као Вест Хем оне године кад је за њих играо Тевез, само да нас администрација погура мало јер и они нису били баш поштени
Comment
-
Simpatični momci, stvarno
Dobro, Duško, znači nesporazum...dešava se.
ALi ako ikoga administracija trea da pogura, to smo nas dve...
em ste 4 kola profitirali svi (niko mi nije rekao da je Indigo mogao da mi "javi" svoje prognoze )...
em smo mi ovde jedine cure... a vi džentlmenisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Postem ste 4 kola profitirali svi (niko mi nije rekao da je Indigo mogao da mi "javi" svoje prognoze )...
em smo mi ovde jedine cure... a vi džentlmeni
Comment
-
-
Rezultati prethodnog 14. kola
Partizan Ohrid - AriKashika & Kijimoshi Chikirin 9-9
Krvolocni Morzovi - SSBV 8-11
Real Madrid - United Alliance 8 -9
Go Ahead Eagles - Bayer Leverkusen 13-10
Pussycat Dolls - WTF <3 8-10
JC & Dale - Addicted 2 House Music 10-9
LFC Bros - Brazilske fufice 13-7Last edited by prskaj; 04-12-12, 07:21.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ko će ovde da uvati glavu, a ko rep.. pazi sad 14. kolo....
Dobro i tu smo odigrale nerešeno i posle nekoliko uvodnih razigravajućih remija krenule u pobede i pohode
Originally posted by D-Wade View PostManchester City - Manchester United 6-1
Evo ti jedan vaspitnasigpic
Comment
Comment