Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bice View Post
    Fala Rosso druze,cestitke i vama na finalu i fer i korektnoj borbi,a koliko ste dobro igrali potvrdjuje i to da ste bili 1. u regularnom delu,samo manjak srece i mozda motivacije niste imali..
    Bitno je meni da lebron-ovce,uh.. pardon ovci nisu pobedili,iako su oni vec unapred rekli da uzimaju titulu....
    Ma oni uzimaju sljedece sezone , ove sezone su imali dosta obaveza pratili su pratili su Lebrona...

Najjaci su VDOP

Comment

• Da,inace mogli bi nam reci koje ce carape obuci veceras za utakmicu,da stavim neke pare u kladzi
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Cestitam bice i dule na tituli,duga sezona i na kraju titula ;)

P.S. Dogodine prvi favoriti lebroni naravno xD
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Jedan bekrija cestita u svoje, a i u ime druge bekrije na osvojenoj tituli.

Ka'e zivjeli!
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Hvala momci,verujem da je malo ko ocekivao da cemo osvojiti,pre svega sto su lebronovce,uh.. kako mi izleti tako htedoh da kazem lebronovci vec unapred bili uzeli titulu,ali dobro,oni su mislis da sledecu sezonu verovatno ili na jednu od naarednih tamo negde daleke 2028.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Hvala ljudi. Cestitike i vama Mandusicu i Rosso, odlicno ste igrali cele sezone.

Comment

• Hvala prskaje! Eto, izdominirao sam i u fudbalskoj ligi i to +9 na kraju. Dupli pobednik. Postaje dosadno.

Comment

• Sto mene izbrisa na kraju tabele? Ja sam svaki put tipovao sem ovo poslednje kolo,jeste da sam bio u velikom zaostatku al' i 6. mesto je dobro
                  Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    Sto mene izbrisa na kraju tabele? Ja sam svaki put tipovao sem ovo poslednje kolo,jeste da sam bio u velikom zaostatku al' i 6. mesto je dobro
                    Izvini brate nesto sam preko k..ca odradio ove tabele tako da sam u principu postavio samo top5 da se otprilike zna ko je najbolji, ja znam da meni ne bi bilo bitno dal sam 3i 5i 7i ili 17i. Izvinjavam se i Niksi koji je tipovao a nisam ga ubacio na kraju.
                    Dosta puta se desilo da tipuje neko novi pa da bih ga ubacio na tabelu morao sam da ubacim sve iznad njega, a masa ljudi je prestala da tipuje odavno pa mi je to bilo mucno.
                    bice to bolje sledece sezone
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ma nema frke,nego mi bilo cudno sto mene nema
                      Sve je oke,sledece sezone cu morati da prepisujem od Duleta definitivno
                      Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                        Izvini brate nesto sam preko k..ca odradio ove tabele tako da sam u principu postavio samo top5 da se otprilike zna ko je najbolji, ja znam da meni ne bi bilo bitno dal sam 3i 5i 7i ili 17i. Izvinjavam se i Niksi koji je tipovao a nisam ga ubacio na kraju.
                        Dosta puta se desilo da tipuje neko novi pa da bih ga ubacio na tabelu morao sam da ubacim sve iznad njega, a masa ljudi je prestala da tipuje odavno pa mi je to bilo mucno.
                        bice to bolje sledece sezone
                        ok je nema veze ;)
                        FORZA MILAN!!

Comment

• Hoce li biti icega od ovoga?
                          Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Valjda ce neko preuzeti , otkad je bice otisao reise i prskaj su cini mi se vodili , prskaja nesto ne vidjam po forumu , ako reise ne prezume
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Crko mi je komp prekjuce, sad pozajmio od ortaka laptop i hvatam internet po kaficima
                              Videcu da organizujem pocetak fudbalske, a nadam se da ce reise nastaviti sa h2h jer bi mi to ja mislim bio prevelik posao.
                              imamo jos par nedelja do pocetka liga petice a?
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Francuzi pocinju danas , Englezi naredni vikend msm i Nemci naredni ali nisam siguran , Spanci i Italijani kraj avgusta
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X