Ma derbi utakmice u ligama petice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ok. Hvala.
Reise vidim da trazis para za tim, a posto sam zakasnio da igram u paru sa LBJmvp reci mi koliko se ti razumes u fudbal i da li se kladis?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Reise View PostPa treniram fudbal evo 10 godina i kladim se svaki dan.
Ako se ja ne razumijem, ne znam ko ce.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Nek bude NBA Imperatori.
Ajde bice, ubacuj nas tamo, ili ko to vec radi.
Originally posted by manda View PostJedno pitanje za vas dvojicu sto ne postate na fudbalu,ako ste strucnjaci za fudbalLast edited by Reise; 12-07-11, 00:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by manda View PostJedno pitanje za vas dvojicu sto ne postate na fudbalu,ako ste strucnjaci za fudbal
Originally posted by Reise View PostNek bude NBA Imperatori.
Ajde bice, ubacuj nas tamo, ili ko to vec radi.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Ko je ovde glavni? Ja sam rekao na vreme da cekam Branislava da odgovori, ja i on smo jos od ranije poznati kao ljudi slicnih afiniteta i predstavljacemo Jamesa i Heat u ovoj pacerskoj ligi koju cemo i da osvojimo. Ubacite nas u tim ime cemo naknadno smisliti. Takodje posto su nasi parovi trigger i Reise molim nadleznog da ih konsultuje i da ih upari ako se slazu da ne bi morali da traze nove parove.
Hvala. MVP
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKo je ovde glavni? Ja sam rekao na vreme da cekam Branislava da odgovori, ja i on smo jos od ranije poznati kao ljudi slicnih afiniteta i predstavljacemo Jamesa i Heat u ovoj pacerskoj ligi koju cemo i da osvojimo. Ubacite nas u tim ime cemo naknadno smisliti. Takodje posto su nasi parovi trigger i Reise molim nadleznog da ih konsultuje i da ih upari ako se slazu da ne bi morali da traze nove parove.
Hvala. MVP
Izvinjavam se i Reise-u i trigger-u zbog ovod nenamernog nesporazuma!Last edited by Branislav; 12-07-11, 01:39.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment