Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo za Vas, srecno u daljem delu H2H lige, Bice koliko si imao poena ti, a koliko ja?

Comment

• ljudi gde je ovo bice?

Comment

• Evo me...
        Jbg opet gubimo od LBJ-a jeli moguce jbt,ali ipak svaka cast zasluzeno.Evo rezultata:

Mladi Pastuvi-High_Dejan 8-14
        NBA Madafakaz-LFC Bros 11-11

Dos Chiquitos-Bosna Force 11-8
        LBJ-united Alliance 11-10

Ekipe NBA Madafakaz i LFC Bros igrace sutra produzetke,postavicu 2 para a oni morau da tipuju do sutra ;)

Pastuvi pukli mnogo

Dule ti 5 ja 5,a mrtva Roma nije mogla gol da da
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Glavni favoriti odmah ispali

Comment

• Najveci favoriti Dos Chiquitosi,ali po meni High_Dejan osvaja titulu,jer je Dejan Juve imao 8 bodova u ovom kolu
            Inace ja sam jedini koji je pogodio da ce Juve da dobije Romu u H2H ligi
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• 5 zaredom,nastavljamo da meljemo,steta sto sam se tek kasnije ukljucio
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Koje tekme nam postavljas sutra Bice?

Comment

• Naci cu neke Dance ili Fince jbg,2 tekme cu da nadjem
                  Dreams are coming true.

Comment

• Boze Petra

Ali snacicemo se vec nekako

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Najveci favoriti Dos Chiquitosi,ali po meni High_Dejan osvaja titulu,jer je Dejan Juve imao 8 bodova u ovom kolu
                      a TF samo 6 poena :P dobro bice

Ja ispunjavam obecanje sada me ceka fotelja u FIFI, oh YEAH!

Comment

• Polufinale :

LBJ vs Dos Chiquitos
                        High_Dejan vs NBA Madafakaz/LFC Bros

Utakmica za treće mesto:
                        LBJ/Dos Chiquitos vs High_Dejan/(NBA Madafakaz/LFC Bros)
                        Finale:
                        LBJ/Dos Chiquitos vs High_Dejan/(NBA Madafakaz/LFC Bros)

Comment

• Jos smo jednom mi kosarkasi pokazali kako se fudbal tipuje.
                          sigpic

Comment

• hahah glvani favoriti za titulu ;)
                            Dreams are coming true.

Comment

• Tek sam dosao,ne znam ni kako se boduje,a vec pretim

Comment

• Evo postavljena 2 para dakle tipuju Flash,Ljuba90,LFC i milanche ;)
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X