Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
    Fufe upisale novi poraz.
    Samo zato sto smo taj vid posla stavili u drugi plan jer nas je uzela neka agencija za nekretnine da im budemo zastitna lica. Cujem da dosta musterija zeljno iscekuje nas povratak na veliku scenu obradjivanja Neka izdrze jos malo dok se lova obrce a onda cemo tu kintu koristiti za podmicivanje i pobedjivati redom. Fufice ftw <3
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
      Ja kad vidim od koga smo izgubili dodje mi da vise nikad slovo ne napisem na ovom forumu.
      Pobijedise vas pussies pjeske.
      sigpic

Comment

• Čuj peške... ma verovatno ste na rukama hodali....

Ali znaš kako kaže tvoj zemljak... ničija nije dovjeka....
        Last edited by miloolja; 18-02-13, 00:47.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja i Wilshere sve po strana nabadamo, ne nadajte se previse sad.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
            Ja i Wilshere sve po strana nabadamo, ne nadajte se previse sad.
            Чуј ово, ти и Вилшерица, имате среће што се Брајкулица напио у петак прописно па није стигао све мечеве да типује, а и ове што је типовао одрадио је у благо алкохолисаном стању, тачка.

Comment

• Nisi stigao 2 meca da tipujes, a i da si pogodio na oba tacan rezultat, opet ne bi dobili.
              sigpic

Comment

• Haha , kako je JC brat razvalio ovo kolo , bez promasaja

Ja sam bio katastrofa , ali on je bio briljantan ^^

To brate
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Чуј ово, ти и Вилшерица, имате среће што се Брајкулица напио у петак прописно па није стигао све мечеве да типује, а и ове што је типовао одрадио је у благо алкохолисаном стању, тачка.

To sto Brajkulica kao profi fufa nudi i usluge opijanja s msuterijama nije nas problem.
                  "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                    Nisi stigao 2 meca da tipujes, a i da si pogodio na oba tacan rezultat, opet ne bi dobili.
                    Брате, типовао у ванредном стању алоооо...алоооооо

Comment

• Imamo jos 2 kola da odigramo i obrnuli smo ceo ciklus. Posle toga imate 2 opcije:

1) da nastavljamo dalje jos jedan krug, znaci jos 13 kola, i onda nakon toga prvih 6 ekipa ide u play-off, s tim sto prve dve ekipe idu direktno u polufinale, dok ce preostale 4 igrati kao neko cetvrtfinale

ili

2) posle ova dva kola smanjujemo na 8 ekipa, obrcemo jos jedan ciklus znaci jos 7 kola i onda prve cetiri idu na final four

GLASAJTE U ANKETI OBAVEZNO
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Koja opcija nama vise odgovara mada nam je svejedno ako mene pitas posto sad pojacavamo i zavrsavamo kao 3. ili 4.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Koja opcija nama vise odgovara mada nam je svejedno ako mene pitas posto sad pojacavamo i zavrsavamo kao 3. ili 4.
                          Pa ako uzmemo 37 bodova u naredna 2 kola onda zavrsavamo kao 3 ili 4. Odgovara nam opcija sa 8 ekipa da udjemo lepo kao 8. ekipa kao sto smo najavili u pocetku i onda da krenemo da gazimo do kraja ove "favorite"

Comment

• Znaci da glasam za 6 posto uzimamo tih 37 bodova pjeske
                            Kad ce tabela, cekam je cijeli dan jbt, radi nesto, jesi ti moj mezimac ali ne znam kako da ti vise opravdavam status na mjesecnim sastancima
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Znaci da glasam za 6 posto uzimamo tih 37 bodova pjeske
                              Kad ce tabela, cekam je cijeli dan jbt, radi nesto, jesi ti moj mezimac ali ne znam kako da ti vise opravdavam status na mjesecnim sastancima
                              http://www.sportklub.info/forum/show...165#post958165

Sve je tu kako treba i kad treba, da sam znao ranije da ti licno javim da ne cekas ceo dan sad necu moci zaspati

Comment

• Znas i sam da ocekujem na zlatnu tacnu, ali dobro, vjerujem da se vise nece ponoviti.
                                Glasao sam :*
                                sigpic

Comment

Working...
                                X