Originally posted by Wilshere_10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Čuj peške... ma verovatno ste na rukama hodali....
Ali znaš kako kaže tvoj zemljak... ničija nije dovjeka....Last edited by miloolja; 18-02-13, 00:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
Haha , kako je JC brat razvalio ovo kolo , bez promasaja
Ja sam bio katastrofa , ali on je bio briljantan ^^
To brate
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЧуј ово, ти и Вилшерица, имате среће што се Брајкулица напио у петак прописно па није стигао све мечеве да типује, а и ове што је типовао одрадио је у благо алкохолисаном стању, тачка.
To sto Brajkulica kao profi fufa nudi i usluge opijanja s msuterijama nije nas problem."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Imamo jos 2 kola da odigramo i obrnuli smo ceo ciklus. Posle toga imate 2 opcije:
1) da nastavljamo dalje jos jedan krug, znaci jos 13 kola, i onda nakon toga prvih 6 ekipa ide u play-off, s tim sto prve dve ekipe idu direktno u polufinale, dok ce preostale 4 igrati kao neko cetvrtfinale
ili
2) posle ova dva kola smanjujemo na 8 ekipa, obrcemo jos jedan ciklus znaci jos 7 kola i onda prve cetiri idu na final four
GLASAJTE U ANKETI OBAVEZNOIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKoja opcija nama vise odgovara mada nam je svejedno ako mene pitas posto sad pojacavamo i zavrsavamo kao 3. ili 4.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnaci da glasam za 6 posto uzimamo tih 37 bodova pjeske
Kad ce tabela, cekam je cijeli dan jbt, radi nesto, jesi ti moj mezimac ali ne znam kako da ti vise opravdavam status na mjesecnim sastancima
Sve je tu kako treba i kad treba, da sam znao ranije da ti licno javim da ne cekas ceo dan sad necu moci zaspatiIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment