Zato sto te uzasno ....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma bre uradio je nego nisam izbacio zaboravio..
Imao sam ovih dana sve same pismene i kontrolne kraj tromesecjaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Izvinjavam se na kasnjenju
Stvarno sma bio prezauzet ove nedelj a i sledece cu biti sve sami kontrolni i pismeniDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Miko View Post11. kolo:
Chelsea-Arsenal - 3:1
Real Sociedad-Real Madrid - 0:4
AS Roma- AC Milan - 0:2
Olympique Lyon-Saint-Etienne - 3:1
FSV Mainz-Werder Bremen - 1:2
Nedelja:
Totenham-QPR - 3:0
Osasuna-Levante - 1:2
Udinese-Palermo - 8:0 , salim se , 3:1
Toulouse-Rennes - 1:2
1. FC Koln-Augsburg - 3:2
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostXaxa, ne verujem.
Tolko sam bio los u ovom kolu da sam sam pobedio svoje rivale.Dreams are coming true.
Comment
-
BEKRIJE rutinski 8:7!
Ako se ne varam, mi idemo na prvo mjesto, sta ti mislis bice?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment