Kako ga je brat kulturno odjebao. <3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Ali bas kulturno
Hoce li igrati sutra brate , ja se iskreno nadam da hoce , dao bih sve da vidim od pocetka , njega , Elshu i Nianga ^^
Comment
-
Pato dao gol na debiju za Corinthians. Mozda ga Rossonero jos uvek gotivi, pa eto..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Jel on ima neku klauzulu po kojoj se moze vratiti u Milan?
Comment
-
-
Nije mu dugo trebalo: "Super Mario" dvostruki strelac na debiju za Milan!
Novom napadaču Milana Mariju Baloteliju trebalo je samo 25 minuta da postigne prvi gol u dresu kluba i to u meču sa Udinezeom. U samom finišu meča, Baloteli je još jednim golom, iz jedanaesterca doneo pobedu Milanu od 2:1.
Baloteli je na asistenciju, u prvom poluvremenu neprimetnog Stefana El Šaravija sa pet metara sproveo loptu u mrežu.
Milan je bio bolji, Nijang je bio ubedljivo najbolji igrač na terenu, a Baloteli je gledao da posle gola postigne još koji do kraja prvog poluvremena. "Super Mario" je po završetku poluvremenu izmamio osmehe navijača, a najviše mu je aplaudirao oduševljeni potpredsednik Adrijano Galijani.
U drugom poluvremenu Milan je kiksnuo u 55. minutu kada je Pinci savladao Ameliju za 1:1.
Usledila je serija napada Rosonera, ulazak Bojana Krkića u igru, promašaj Baste sa desetak metara iskosa sa desne strane, ali i poslednji napad Milana koji je predvodio El Šaravi.
Mladi napadač, videvši da mu lopta beži, iskoristio je start defanzivca Udinezea da se opruži po travi, a sudija Valeri potrčao je da pokaže na belu tačku.
Baloteli je bio siguran izvođač i dok su crno-beli iz Udina protestovali kod sudije, okruženi i policijom, dotle je bivši fudbaler Sitija slavio sa novim saigračima.
"Paco se povredio i ja sam na moje veliko iznenađenje bio starer.
Nisam mogao da poželim bolji debi. Ne mogu da kažem da je sa mnom situacija idealna, dugo nisam igrao i osećam da su mi teške noge. Moraću dosta da radim na kondiciji narednih dana.
Očekujem da nastavim da dajem golove. Napad je delovao dobro, a čestitao bih i golmanu Udinezea Padeliju na par izvrsnih odbrana.
U svakom slučaju najvažnije je da smo pobedili, a mislim da smo to apsolutno zaslužili, šta god ko mislio." rekao je Baloteli.
Last edited by Rossonero; 04-02-13, 00:28.
Comment
-
Ma uzivat ce Pato u Corinthiansu ako ne bude povreda
To je nestvarno jaka ekipa , ja garantujem da bi igrali 1/4 LS da mogu
A sto se Pata tice nek se vrati za 2-3 godine , ne bi bilo lose
Comment
Comment