Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Il Faraone

    Stephan El Shaarawy has extended his contract with the club to 30 June 2018.

    MILAN – Destinies intertwined until 2018. Stephan El Shaarawy and Milan have confirmed today that the young striker’s contract has been extended.

    The Pharaoh will be wearing red and black for long time to come.

    The contract extension replaces the deal signed on 25 July which expired in June 2017.

    Since arriving at the club in the summer of 2011. Stephan had made 61 appearances and scored 23 goals. While playing for Milan, he’s also been active in the Italian under 21 side and the full national team. He scored for Italy against England in August 2012.

    The players growth has been fast and constant. El Shaarawy and Milan will continue to walk together. At least until 2018.

    Comment


    • nadam se da ovo znaci da je gotovo sa odlascima nosioca igre i da cemo zadrzavati svoje najbolje igrace, potencijalne buduce legende kluba kod nas a ne prodavati prvom ko naidje i ponudi pare... definitivno ako nesto imamo - imamo buducnost
      VALENTINO ROSSI #46

      Comment


      • Milan na San Siru razbio Lazio

        Milan je večeras na svom terenu u okviru 27. kola Serije A dočekao Lazio. Domaćin je slavio 3:0.

        Prvu priliku na susretu stvorio je Lazio, ali je udarac našeg Senada Lulića bio neprecizan. Sjajnu priliku na drugoj strani u 4. minuti susreta imao je El Shaarawy, ali je ostalo 0:0. Isti igrač novu priliku je imao u 11. minuti, ali se rezultat ni ovaj put nije mijenjao.

        U 16. minuti Lazio je ostao sa deset igrača. Crveni karton dobio je Candreva nakon što je srušio El Shaarawyja. Milan je opet zaprijetio u 24. minuti susreta, ali je rezultat nakon udarca Montoliva ostao 0:0.

        Milan je do prednosti stigao u 40. minuti susreta, a strijelac je bio Giampaolo Pazzini. Samo četiri minute kasnije opet je u skoku najviši Pazzini, loptu je odbio golman Lazija, ali pravo na nogu Boatenga koji donosi dva gola prednosti Milanu.

        Prvu priliku u nastavku imao je Milan, preko Ambrosinija, ali je ostalo 2:0 za domaću ekipu. U 60. minuti Milan je došao do trećeg gola, a svoj drugi na ovom susretu postigao je Pazzini. Do kraja susreta Milan je odigrao rutinski, te je upisao važna tri boda.










        Milan-Lazio 3-0

        Last edited by Rossonero; 02-03-13, 22:12.

        Comment


        • Гледај га Боатенг ал лети

          Comment


          • http://www.mondo.rs/sk280872/Sport/F...ali_Sevu.html#

            Comment


            • Comment


              • Pacinijeve brojke

                Iako je dočekan sa podsmehom nakon ne baš uspešnih par sezona u Interu, "Paco", ako je gledati brojke igra najbolju sezonu u karijeri.

                Bivši italijanski reprezentativac ima limitiran broj minuta ove sezone, u senci je El Šaravija, retko počinje mečeve, a sada je iza Balotelija.

                Međutim, postigao je 12 golova, u proseku strelac je na svakih 106 minuta.

                To je bolje od svih ostalih napadača u Seriji A, iza njega Kavani koji daje gol na 119 minuta, Toto Di Natale (129) i sam El Šaravi koji je igrao mnogo više ove sezone i postizao gol na 135 minuta.

                "Da razjasnimo, odluka da dođem u Milan je moja, jednostavno video sam ovo kao veliku šansu, a u Interu nisu imali poverenja. To me je možda još više učvrstilo u nameri da odem. Bio sam blizu Napolija, ali sam se odlučio za Milan i nisam pogrešio", objašnjava Pacini.
                Protiv Barselone će verovatno biti u timu.

                "To je jedna od onih večeri o kojima sanjate kad kao klinac počnete da trenirate. Za to se spremate čitav život", dodao je "Paco".


                Comment


                • Maldini: "De Šiljo ima duh Milaniste"

                  Matija De Šiljo je priznao da bi voleo da nastavi stopama legendarnog defanzivca Milana, Paola Maldinija. Maldini je na to uzvratio da je De Šiljo pravi Milanista.

                  Maldini je pohvalio igre mladog De Šilja, kazavši da se u njemu vidi pravi duh Milana.

                  "Sviđa mi se kako igra Matija. Dobro se kreće napred, a svakako da je u prednosti što može da igra i po levoj i po desnoj strani", izjavio je Maldini.

                  "On može fizički još da napreduje, ali u njegovim godinama ni ja nisam bio jači. Ipak on bi morao da sa loptom bude dosta sigurniji", dodao je Maldini.
                  Il Capitano



                  Last edited by Rossonero; 06-03-13, 13:57.

                  Comment


                  • Pazzini i Balotelli pogađali, Milan slavio pobjedu

                    Milan je večeras u prvom susretu 28. kola italijanske Serie A savladao kao gost na Luigi Ferrarisu ekipu Genoe rezultatom 2:0.

                    Genoa je prva zaprijetila u ovom susretu preko Bertolaccija, ali je Abbiati dobro odbranio. Uzvratio je Milan preko Nianga u 20. minuti, no ni on nije bio precizan. Zato jeste dvije minute kasnije Gianpaolo Pazzini, koji fantastičnim golom pogađa mrežu domaćeg golmana Freya za vodstvo Rossonera od 1:0. Pazzini je nakon gola napustio utakmicu zbog povrede, a ušao je Balotelli.

                    Odigrala je Genoa nešto bolja ostatak prvog poluvremena, ali većih prilika nije bilo pa se na odmor otišlo minimalnim vodstvom Milana.

                    Genoa je i u nastavku prva prijetila. Cesare Bovo je u 50. minuti sjajnim udarcem pogodio stativu, a potom je na drugoj strani pokušao Flamini, ali je Frey odlično odbranio. Ipak, u 60. minuti Milan stiže do drugog gola. Zapata je uposlio Marija Balotellija koji je pogodio za 2:0.

                    Pet minuta kasnije crveni karton je dobio Kevin Constant, pa je Milan u nastavak ušao sa igračem manje. Pokušala je potom Genoa doći do pozitivnog rezultata. Stvorili su nekoliko jako dobrih prilika pred golom Abbiatija, ali je Milan uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom.

                    Genoa-Milan 0-2

                    Last edited by Rossonero; 08-03-13, 22:09.

                    Comment


                    • Vazna pobeda u borbi za 3-ce mesto , tesko ce Lacio pratiti Milan , jedino Inter ali oni su daleko od konstantnog tako da...
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                      Comment


                      • Originally posted by Mr.M View Post
                        Vazna pobeda u borbi za 3-ce mesto , tesko ce Lacio pratiti Milan , jedino Inter ali oni su daleko od konstantnog tako da...
                        Nije iskljuceno ni 2. mjesto ;)

                        Napoli sad sljedecu utakmicu igra protiv Chieva u gostima , nimalo lagana utakmica tako da...

                        Ne bi se ja bunio ni 3. mjestu , ali kad se vec otvara prilika zasto ne probati zavrsiti na drugom mjestu.

                        E sad se okrenut utakmici sa Barcelonom.Bice tesko , poslije pobjede na San Siru (2-0) moram da vjerujem u prolaz dalje.



                        Trenutna tabela:

                        Comment


                        • http://www.mondo.rs/s281822/Sport/Fu...emo_Barsu.html

                          Comment


                          • Важи ал на плажи што ће да нападне
                            Ова последња му је једина конкретна на ту тему

                            Katenaćo' ili ne, morate shvatiti da španski stil nije jedini način da igrate fudbal

                            Comment




                            • Comment


                              • Goal.com: Juraj Kucka od ljeta u Milanu

                                Slovački defenzivni vezni nogometaš Juraj Kucka (26) od sljedeće će sezone igrati za Milan, objavio je Goal.com…

                                Dopredsjednik Milana Adriano Galliani i predsjednik Genoe Enrico Preziosi sastali su se nakon međusobnog dvoboja svojih momčadi u petak navečer, a glavna je tema razgovora bio Kucka. Pregovori su, tvrdi Goal.com, uspješno okončani, a slovački će reprezentativac zaključiti transfer na San Siro kad se otvori ljetni prijelazni rok. U Milanu bi trebao zarađivati 1.2 milijuna eura godišnje.

                                Kucka je u Genou došao 2011. iz praške Sparte i prometnuo se u jednog od glavnih igrača ''rossoblua''. Ove je sezone ubilježio po tri pogotka i asistencije u Seriji A. Za slovačku je reprezentaciju odigrao 27 utakmica i postigao jedan pogodak.

                                Comment

                                Working...
                                X