Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Originally posted by BogdanB View PostPogledajte maskotu ispod gola, pade ko da je mrtav
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Dobitnik sezone - 1. Indijanapolis - vratio se Lak i imaju prostora za jači roster
2. Sijetl - ribild i opet stigli do plej ofa, samo će biti jači sledeće godine
3. Klivelend - posle očajnih sezona čak u priči za plej of
Mislim da su sva tri tima odigrala iznad očekivanja, Sijetl je vratio OL, vratio igru trčanjem. Klivelend nisam puno gledao ali rezultat sve govori. Jaka odbrana, qb koji očigledno može da vodi tim. Indijanapolis sam komentarisao ovih dana.
Matt Nagy je za mene trener godine.
Trubiski pokazao da može da baca, Čikago ima potencijala.
Očekujem jače Džetse i Bafalo dogodine.
Treba pomenuti i dobru ekipu Tenesija.
San Francisko sledeće godine sigurno jači! Kitl će biti možda i najjači TE u ligi.
Najveće razočarenje sezone naravno Minesota i najveći promašaj Kazins. Tu je i Grin Bej ali njih ćemo videti tek pod novim trenerom kako i šta, Pitsburg i Denver.
Detroit podbacio - Patriša se nije pokazao.
Čardžersi, Sejntsi, Patriote sa starijim qb jure SB.
Igrač sezone je Mahoms za mene. Odmah iza njega Lak sa ovim kambekom.
Sledeća će biti još bolja. Više nema sigurnog tla ni za Pitsburg ni za Patriote ni za Grin Bej, biće perverzija u 2019.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostDobitnik sezone - 1. Indijanapolis - vratio se Lak i imaju prostora za jači roster
2. Sijetl - ribild i opet stigli do plej ofa, samo će biti jači sledeće godine
3. Klivelend - posle očajnih sezona čak u priči za plej of
Mislim da su sva tri tima odigrala iznad očekivanja, Sijetl je vratio OL, vratio igru trčanjem. Klivelend nisam puno gledao ali rezultat sve govori. Jaka odbrana, qb koji očigledno može da vodi tim. Indijanapolis sam komentarisao ovih dana.
Matt Nagy je za mene trener godine.
Trubiski pokazao da može da baca, Čikago ima potencijala.
Očekujem jače Džetse i Bafalo dogodine.
Treba pomenuti i dobru ekipu Tenesija.
San Francisko sledeće godine sigurno jači! Kitl će biti možda i najjači TE u ligi.
Najveće razočarenje sezone naravno Minesota i najveći promašaj Kazins. Tu je i Grin Bej ali njih ćemo videti tek pod novim trenerom kako i šta, Pitsburg i Denver.
Detroit podbacio - Patriša se nije pokazao.
Čardžersi, Sejntsi, Patriote sa starijim qb jure SB.
Igrač sezone je Mahoms za mene. Odmah iza njega Lak sa ovim kambekom.
Sledeća će biti još bolja. Više nema sigurnog tla ni za Pitsburg ni za Patriote ni za Grin Bej, biće perverzija u 2019.
Comment
-
Gronk nije kao pre. Kyle Rudoplh je dobar TE ali ga je koristio bolje Keenum nego Kirk.
Generalno dobar TE kada ima konekciju sa qb, to se teško brani pogotovo u crvenoj zoni. Atletski dobar TE je čudo, dobar i bloker, baš pozicija koja se sve više razvija.
A od odbrana možda mi je GB i najsimpatičnija. Blake Martinez prvo poluvreme uništio Ramse, a Jaire Alexander isto bolestan igrač.
Comment
-
Noćas u 2 finale koledž sezone, Alabama-Clemson. Također meč u kojem će igrati tri top 10 picka ovogodišnjeg drafta (dva Williamsa za Bamu i Ferrell za Tigerse). Stvarno je teško predvidjeti bila šta osim pobjede Alabame, ali nikada playoff koledža ne može da bude dosadan.
Sa obe strane će biti još više budućih prospekta za NFL osim one trojice, glavni je vjerovatno QB Bame Tua. Svakako događaj koji vrijedi ispratiti ako ste u mogućnosti
Comment
Comment