Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Po strucnjacima sa ESPN-a, Saintsi imaju najvise sanse(26.5%) da osvoje SB, a Eaglesi najmanje(2.4%). Znaci, da se stave pare na Folesa i ekipu

Comment

• Comment

• Freddie Kitchens je novi HC Browns-a, po svemu sudeci. Svidja mi se sto je ostao Kitchens, imao je sjajnu konekciju sa Mayfieldom pri kraju sezone, i Brownsi su se astronomski popravili nakon otpustanja Jacksona i Haleya...

Jos samo DC da se reši, nadam se da ce biti neko iskusan, ne bi bilo lose ni da Williams ostane

Comment

• Novi trener GB-a je Matt LaFleur

Comment

• @Bastia Sta kazes za ove špekulacije da ce Kingsbury trejdovati Rosena i da ce juriti Kyler Murraya ako on izabere NFL iznad MLB?

Comment

• Nema teoretske šanse da se to desi.

Kao prvo Rosen ima jednu NFL sezonu iza sebe, što je veoma bitno.
              Kao drugo Kyler Murray ne vredi prvog picka čak i ako se uzme u obzir relativna vrednost pozicije.
              Kao treće, niko neće platiti toliko visoku cenu za momka koji ima rezervnu varijantu. Hoću da kažem da nije pametno utrošiti prvi pick na momka koji posle par godina može reći " eeee, dosta mi je ovoga, dosta mi je da me urnišu razni Mack-ovi, Donaldi, Watt-ovi. Odoh ja lepo da bacam onaj bejzbol. Manje boli a opet dobra para."

Comment

• Originally posted by Wladyslaw Raginis View Post
                Nema teoretske šanse da se to desi.

Kao prvo Rosen ima jednu NFL sezonu iza sebe, što je veoma bitno.
                Kao drugo Kyler Murray ne vredi prvog picka čak i ako se uzme u obzir relativna vrednost pozicije.
                Kao treće, niko neće platiti toliko visoku cenu za momka koji ima rezervnu varijantu. Hoću da kažem da nije pametno utrošiti prvi pick na momka koji posle par godina može reći " eeee, dosta mi je ovoga, dosta mi je da me urnišu razni Mack-ovi, Donaldi, Watt-ovi. Odoh ja lepo da bacam onaj bejzbol. Manje boli a opet dobra para."
                Slazem se u potpunosti, nego vidim da je o tome špekulisao Schefter. Rosen svakako je veci potencijal, pravi pocket QB, sjajnu loptu baca, samo bi jos trebalo raditi na ekipi

Comment

• Koliko sam ispratio ovaj draft sledeći neće biti oko qb-ova. Meni se Rosen najviše svidjao kada sam prošle godine bacao pogled, a sada mislim da će ovo biti možda i medju najjačim draft klasama qb-ova.

Nisam ni izbliza ekspert da znam istorijat, ali mislim da je prilično jaka, od Džeksona, Rosena, Mejfilda, Darnolda, i Džoša Alena, ne znam jesam li koga izostavio.

To je prilično ok.

Štaviše Džekson koji je u PO deluje najslabije od svih a ipak je kao takav uspeo da udje u PO i uvede Baltimor. Ko zna koji su dometi Rosena i Alena sa boljom ekipom kao i Darnolda.

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
                    @Bastia Sta kazes za ove špekulacije da ce Kingsbury trejdovati Rosena i da ce juriti Kyler Murraya ako on izabere NFL iznad MLB?
                    Koja je poenta trejdovati rookie QB-a za rookie QB-a? To Peter samo malo diđe rejting svom showu, to i činjenica da je Kliff prije 3 mjeseca izjavio da ima prvi pik na draftu da bi uzeo Murraya, ali to je bilo onda kada nije imao prvi pik na draftu.

Murray nema ni size ni onu ukupnu harizmu da bude čak top 20 pick, ali pošto vole da se lijepe za Heismane on će da padne sigurno Jagsima, Giantsima ili Doplhinsima, u krajnjem slučaju Broncosima. U svakom slučaju mislim da je budala ako izabere NFL preko MLB-a.

Comment

• Jeste da je sledeca klasa slaba sa QB-ima, ali ce zato Flacco i Foles biti slobodni igraci, tako da ce za njih biti itekako zainteresovanih. A i naravno, Flacco ce vrv biti previse placen

Comment

• Flako Džeksonvil Fols Denver. Mada sam gurao i Kinama u Denver pa je isfulao.

Jebote kad pogledam koliko će neki timovi biti jači dogodine, baš izgleda da će biti nevidjeno tesno. Mislim ako stvari ostanu nepromenjene što se tiče povreda velikih qb.

Sijetl može samo bolje.
                        Grin Bej verovatno samo bolje.
                        Bafalo, Arizona, Džetsi, pa i Džajantsi - bolje. Redskinsi bi bili u PO, ko zna sl godine, ipak je teška povreda Smita, ali sigurno neće biti za potcenjivanje.
                        Falkonsi - samo mogu bolje!
                        A ne verujem da će Kanzas, Čardžersi, Indijanapolis, Sejntsi, Patriote pa i Remsi biti slabiji.
                        Dalas tvrd, mlad tim.

Ako bi Džeksonvil rešio qb, Džajantsi počeli da igraju, Džetsi i Bafalo da se pokrenu, bukvalno neće više biti kurac timova.

Čak ni ta Tampa nije za zezanje nikako, ali nikako.

Bengalsi iz ove perspektive deluju kao najveće govno od tima ali ko zna šta će biti sledeće godine.

Do ove mi je liga bila više manje u osnovi predvidiva, ali sa ovom navalon novih kvoterbekova, od kojih je Mahoms postao najbolji već u svojoj faktički prvoj sezoni, sa nekim veteranima i top rukijima, više nema toliko timova sa totalnim raspadom od qb-a.

Malo se kvalitet digao čini mi se, bar na toj qb poziciji.
                        Last edited by Cassius Clay; 10-01-19, 19:50.

Comment

• Jos je ovo rano, ali mislim da ce Coltsi biti sledece godine favoriti, ogroman salary cap, cak 9 pikova u sledecem draftu, jos jedna godina sa ovom ekipom.

Denver ima odbranu, ima RBa, ima ekipu, mislim da su sad uboli trenera, jos im samo QB, a i da popune jos ofanzivnu liniju.

Raiders-i ce biti sledece godine gotovo sigurno bolji, pokazivali su znake zivota jos pri kraju ove sezone. Takodje ocekujem napredak svih ekipa koji su draftovali QBa u proslom draftu.

Sledece godine ce biti pravo klanje, bas me zanima koji ce se novi HC najbolje pokazati i da li su moji Browns-i konacno nasli HCa

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
                            Jos je ovo rano, ali mislim da ce Coltsi biti sledece godine favoriti, ogroman salary cap, cak 9 pikova u sledecem draftu, jos jedna godina sa ovom ekipom.

Denver ima odbranu, ima RBa, ima ekipu, mislim da su sad uboli trenera, jos im samo QB, a i da popune jos ofanzivnu liniju.

Raiders-i ce biti sledece godine gotovo sigurno bolji, pokazivali su znake zivota jos pri kraju ove sezone. Takodje ocekujem napredak svih ekipa koji su draftovali QBa u proslom draftu.

Sledece godine ce biti pravo klanje, bas me zanima koji ce se novi HC najbolje pokazati i da li su moji Browns-i konacno nasli HCa
                            Čekaj...Brownsi imaju fanove. Ne mogu da verujem. Napokon sam našao jednog. Nije baš jednorog ali je next best thing

Comment

• I Patriote imaju 6 pikova u prvih 100 ako se ne varam, mada se nisu nešto posebno proslavili na draftu.

A Indijanapolis ja sam rekao ne bih bio iznenadjen ako uzmu najmanje jedan do dva SB u narednih 5 godina. Ne igraju imena ali jednostavno, Laka neće moći niko da pipne, ko zna koga će pokupiti na draftu, plus mesto za pojačanja, na ovako dobru odbranu, a verujem da neće srljati i dovoditi nekoga ko kvari hemiju.

Sada se razmišljam nešto da bi Antonio Brown bio odličan ali neće se oni sigurno upuštati u trejd. Imati ovakvu OL, Laka, još AB na to, bilo bi malo previše.

Comment

• AB ce zavrsiti u SF-u... mark my words

Comment

Working...
                                X