Može, isto pregotivan tim. Pitsburg bi trebao da trejduje Antonia i da pojača odbranu. DžuDžu je buduća zvezda, jeste Antonio strašan ali očigledno je nezadovoljan, a i Pitsburgu očigledno napad nije problem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Originally posted by Wladyslaw Raginis View PostČekaj...Brownsi imaju fanove. Ne mogu da verujem. Napokon sam našao jednog. Nije baš jednorog ali je next best thing
Comment
-
Lepo si izabrao. Ja se šaltam non stop, ne bi me čudilo da predjem na Bafalo ubrzo. Doduše one timove koje mrzim njih mrzim zauvek, tu nema priče.
Patriote, Džajantsi, Redskinsi, Falkonsi, Tampa, Bengalsi, Minesota, Dalas naravno(najodvratniji tim), Čardžersi, Džetsi, Majami, Arizona, Džeksonvil, Tenesi, Pantersi.. to uvek protiv navijam, uvek.
Ali me interesuje ko ima najviše navijača u Srbiji? Video sam neke momke u duksevima Karoline, verovatno su počeli da furaju posle SB sezone Kema. I zbog njegovog rep fazona.
Sem toga mislim da NEP, Grin Bej i Pitsburg imaju najviše jer se nekako najviše i prikazuju koliko mi se čini.
I verovatno Filadelfija, video sam prošle godine neke i poznate ličnosti navijale za Filu, sad sa li zbog Iglsa kao takvih ili jer igraju protiv Patriota, ko zna..
Comment
-
Ček, zar ljudi stvarno redovno slušaju onog Colina i obraćaju pažnju na njegovo rutavo mišljenje? Pitam pošto znam da ovo nije prvi put da se spominje na temi...
Taj lik mene iznervira kada jednom godišnje uđem da odslušam gostovanje Billa Burra. Srećom volim pravog gosta pa ga ovaj stavi na mjesto.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostČek, zar ljudi stvarno redovno slušaju onog Colina i obraćaju pažnju na njegovo rutavo mišljenje? Pitam pošto znam da ovo nije prvi put da se spominje na temi...
Taj lik mene iznervira kada jednom godišnje uđem da odslušam gostovanje Billa Burra. Srećom volim pravog gosta pa ga ovaj stavi na mjesto.
Comment
-
A jedno pitanje, pošto sam isprosipao kofu govana po Rodžersu ove sezone, ako zaigra sledeće kao pre 2-3 godine,
da li je ON najtalentovaniji qb u ligi i dalje ili je - MAHOMS?
Znam, rano je suditi, sve je to ok, ali Mahoms je onaj qb koji će ostaviti dubok trag u NFL-u sigurno.
Opet kažem da jeste rano, ali verovatno ćemo imati priliku da poredimo 2 najtalentovanija qb ikada, za sada.
Što znači da AR više neće imati ni neprikosnovenu titulu najtalentovanijeg. Meni je ono no-look dodavanje perverzija, imao je takve poteze, brutalne, toliku preciznost u pokretu, da je to neverovatno.
EDIT: Nije da talenat Rodžersa zavisi od igara ali malo se pričalo o tome ove sezone jer je GB loš. Da su obojica dobri verujem da bi to bila jedna od glavnih tema.
Vole Ameri da prave rivalstva ili "naslednik Rodžersa" priče samo ove sezone je to bilo u drugom planu.Last edited by Cassius Clay; 11-01-19, 17:05.
Comment
-
@Uros
Zasto ne volis Tampu? ja sam bas kao klinac birao njih u igrici,jer mi se svideo grb
Sto se tice navijaca, danas me asistent video u kapi GB-a i pitam ga za koga navija,on kaze za Patriote. Poceo da prati bas u tom periodu kada je krenulo na trecem kanalu i era Patriota.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Wladyslaw Raginis View PostPatsi u Srbiji imaju najviše navijača. Razlog je taj što su, u vreme kada su prvi put krenuli prenosi NFL-a u Srbiji ( na starom trećem kanalu RTS-a ) patsi kao apsolutni autsajderi osvojili svoj prvi SB. To je narativ koji privuče ljude. Steelersi, Giantsi i Green Bay imaju dosta navijača.
Comment
Comment