Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US open 2018
Collapse
X
-
-
Poenta Notoriousa je da igracki Rafa i Novak ne odgovaraju Cilica, vrate mu svaku loptu, kopaju za svaki poen, jos mu Rafa recimo podize spinove i to jos otezava posao. Fed, Kei, i ostale sto ih dobio nemaju takvu defanzivu ko ova dvojca. Zato me iznervirao na ovogodinesnji AO, Rafa povreden a ovaj se dere CARE posle svakog poena, ono kontam kad napravis neki viner, al Rafa napravi duplu ovaj care care care. Zbog to me i nervira i ne gotivim ga previse. Ali nema sumnje da je odigrao fantastino na taj USO, ne moze se oduzeti nista.
Leave a comment:
-
Dobro, necemo se nikad sloziti i to je to, nemam nameru da se natezem sa tobom oko ovoga
Leave a comment:
-
Naravno upravo iz razloga koje sam naveo. Federer je tad trebao izgubiti u najviše 4 seta od Monfilsa, a to je samo 2 dana prije. Novak je imao tu turneju najgoru u karijeri, forma na 2 Mastersa bila gora nego kad je gubio od Daniela i Pere i vjerovatno bi izgubio tad od Čilića. Gdje bio Čilić 2015 da objasni ovoj dvojici u top formi kako se igra. Pogledaj nivo Federera tad protiv Wawrinke recimoLik iskoristio u datom momentu priliku i svaka čast. I Čilić s tom igrom da dobije Rafaela iz 2010/2013 je dobar SF.
Leave a comment:
-
Pa pogledaj meceve pa ces videti, jednostavno je usao u neki mod i nije mogao da promasi ta 3 meca, video je lopticu kao da je kosarkaska lopta.
Leave a comment:
-
Nije se mogao za 2 dana popraviti samo je Simon znao kako smiriti. U Wimbledonu 2 mjeseca prije isto odigrao 2 i 3 set protiv Novaka, ali kada ga tjeraš non stop dubokim lopticama da to odigrava kad tad se raspadne, pričamo o Čiliću. Rafaela iz 2010 i 2013 ne bi dobio nikad.
Leave a comment:
-
Protiv onakve ofanzive, ne postoji defanziva, a Cilic u mecu protiv Simona i Cilic u mecevima od qf do finala nije bio isti igrac.
Leave a comment:
-
Pogodili se Čiliću tad protivnici koji defanzivom nisu mogli da odgovore i da ga natjeraju na nekoliko udaraca više. Protiv Novaka u formi ili Rafaela iz 2010/2013 nikakve šanse ne bi imao jer bi se kad tad raspao u prisustvu zidova s protivničke strane. Nije njemu ni tad trebalo puno da se raspadne, samo je to bio dosadni Simon
Leave a comment:
-
Originally posted by Joker View PostBio je Cilic mnoooogo nezgodan i opasan u mecu sa Novakom u Sinsiju. Nisam siguran da je bio na visem nivou na USO 2014. Samo je pitanje da li bi mogao onako da mlati u 5 setova.. ali fantasticno je igrao. Osim, naravno, kljucnih poena..
Leave a comment:
-
Bio je Cilic mnoooogo nezgodan i opasan u mecu sa Novakom u Sinsiju. Nisam siguran da je bio na visem nivou na USO 2014. Samo je pitanje da li bi mogao onako da mlati u 5 setova.. ali fantasticno je igrao. Osim, naravno, kljucnih poena..
Leave a comment:
-
Originally posted by NI View PostMoguce, a moguce i da si ti gledala mec Cilic-Novak u Sinsinatiju karjickom oka.
Ali ni nivo na 2 slema gde je stigao do finala niti nivo u Kvinsu nije taj nivo sa USO 2014., tj. nivo od qf do finala tog turnira.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View Post@NI
Onaj nivo sa USO 2014., Cilic vise nikad nije dostigao, nema veze sto je igrao 2 slem finala, taj nivo serviranja, a posebno vracanja servisa sumnjam da ce ikad vise dostici.
Leave a comment:
-
Bas mi je drago sto je Naomi prosla, ne samo sto lepo igra nego je strasno harizmaticna
@NI
Onaj nivo sa USO 2014., Cilic vise nikad nije dostigao, nema veze sto je igrao 2 slem finala, taj nivo serviranja, a posebno vracanja servisa sumnjam da ce ikad vise dostici.
Leave a comment:
-
Mnogo mi je drago sto je Naomi u finalu, ocekivala sam da ce bez problema da savlada Kiz, koja po meni od sve cetiri u PF ugra najlosiji tenis.
Znala sam da ce da proigra opet u drugom delu sezone, bravo devojko!
A da li Bajin moze da pripremi neko iznenadjenje Sereni i posle Majamija?
Naravno Serena se tada vracala na tur, ali bice valjda i sada zanimljivo.
Idemo Naomi!
Leave a comment:
Leave a comment: