Announcement

Collapse
No announcement yet.

US open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bojanaBG
    replied
    uuuuu odlicno, u zavisnosti od rezultata prvog meca, odlucujem se za koga navijam u drugom

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by torpedo View Post
    Što ne izbacuju raspored, šta sad mućkaju.
    Evo ga,

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Što ne izbacuju raspored, šta sad mućkaju.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by Marija81 View Post
    Zaboravljaš jednu bitnu stvar. Uslovi za igru...lakše će se prilagoditi Kei...Novak je imao par mečeva gde se mučio,a telo pamti...
    Sutra ce biti mnogo bolje za igru, ocekuje se "zahladjenje"

Leave a comment:

• torpedo
    replied
    Nišikori je stara mušterija nema razloga za zabrinutost.

Leave a comment:

• Marija81
    replied
    Originally posted by Srkisa View Post
    Cekajte vi spominjete meceve 2014,odigrali su jos tone posle toga u kojima je Novak preslisao Keija

Ali treba traziti dlake u jajetu jer samo one trenutno mogu da sprece Novaka da osvoji titulu ovde

Imam osecaj da bi NI da mu je protivnik Dustin Brown nasao nesto sto bi ga uplasilo u tom mecu

Kei ne moze da ima intenzitet za 3 seta protiv Novaka(eventualno za 2 uzastopna maksimalno punim intenzitetom)posle padne

I na Uso 2014 Kei je dao poklon set Novaku da bi odmorio i onda odigrao 2 sjajna i to je jedan bio na 1 2 poena resen

Samo ako Kei odigra fantqsticsn mec imacemo ravnpravan duel,u svim ostalim situacijama s obzirom na formu,realno bi bilo da Novak dobijr 3:1 ili 3:0

Ali da je sve onako kako bi trrbalo da budr nr bismo gledali sport,i to uvek plasi

Rafinjo je rafinjo i to bi ttebalo da ga odvede do pob4de sa 3:0 ili 3:1,i ne vidim da Delpo tu moze vise od seta ako je Rafa odmoran dovoljno
    Zaboravljaš jednu bitnu stvar. Uslovi za igru...lakše će se prilagoditi Kei...Novak je imao par mečeva gde se mučio,a telo pamti...

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by NI View Post
    Danas sam slusao izvjestaj na BBC vijestima o tome. Ne sportskim nego opstim. Ocigledno su zaribali sa ventilacijom. Tako da je situacija na AA najgora. Cak sto vise, nocni termin zna biti gori od dnevnog.
    Napravili su ogroman propust sa AA, to je sad kao neka ogromna cinija, na samom dnu nema nikakve cirkulacije vazduha, a uvece je siguro jos gore jer sav taj beton pocinje da isparava plus se vlaznost povecava
    Bas sam citala da ljudi koji si bili u donjem delu bukvlano nisu znali sta da rade, sede, znoje se i nemaju vazduha

LA je mnogo bolji, tu su mislili na ventilaciju i kazu da tamo vazduh cirkulise, da je skroz ok.

Ja se iskreno nadam da ce nesto da smisle do sledece godine jer je ovo katastrofa.

Leave a comment:

• Prle!
    replied
    @NI,

U kojem aspektu je po tvom mišljenju Nishikorijev bekend bolji od Novakovog? Naravno, u slučaju da misliš da je bolji i da te ja nisam pogrešno shvatio.

Rekao si da najbolji Čilić ne može da pobijedi Novaka koji je blizu Top forme. Ok, ima osnove za takvo mišljenje jer većina nas, uključujući i mene, polazi od pretrpostavke da je Novakov teniski nivo najveći nivo ikada viđen. No, ako to ne može Čilić, ne može ni Nishikori. Generalno, rijetki su oni koji i mogu to uraditi.

Dalje, ja sam prilično siguran da je kapacitet tenisa koji je Čilić u stanju odigrati na najvećem nivou, a tu prvenstveno ubrajam ono što je igrao na USO-u 2014. godine mnogo bolje od svega što je Nishikori u stanju odigrati. Čilićev nivo sa tog USO-a, odnosno nekoliko posljednjih mečeva, spada u sam vrh najjačih teniskih nivoa koje sam vidio i nemam previše sumnje da bi i tadašnjeg Novaka pobijedio tada.

No, da li bi pobijedio Top Novaka u njegovom najboljem izdanju ili izdanju blizu najboljeg? Ne znam, ali bih mu sa onakvim tenisom dao realne šanse, barem na tadašnjem DecoTurfu.
    Last edited by Prle!; 06-09-18, 18:52.

Leave a comment:

• Srkisa
    replied
    Cekajte vi spominjete meceve 2014,odigrali su jos tone posle toga u kojima je Novak preslisao Keija

Ali treba traziti dlake u jajetu jer samo one trenutno mogu da sprece Novaka da osvoji titulu ovde

Imam osecaj da bi NI da mu je protivnik Dustin Brown nasao nesto sto bi ga uplasilo u tom mecu

Kei ne moze da ima intenzitet za 3 seta protiv Novaka(eventualno za 2 uzastopna maksimalno punim intenzitetom)posle padne

I na Uso 2014 Kei je dao poklon set Novaku da bi odmorio i onda odigrao 2 sjajna i to je jedan bio na 1 2 poena resen

Samo ako Kei odigra fantqsticsn mec imacemo ravnpravan duel,u svim ostalim situacijama s obzirom na formu,realno bi bilo da Novak dobijr 3:1 ili 3:0

Ali da je sve onako kako bi trrbalo da budr nr bismo gledali sport,i to uvek plasi

Rafinjo je rafinjo i to bi ttebalo da ga odvede do pob4de sa 3:0 ili 3:1,i ne vidim da Delpo tu moze vise od seta ako je Rafa odmoran dovoljno

Leave a comment:

• NI
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Kada se Milman savio da uzme rezervnu opremu da se presvuce, kod 2:2 u drugom, iz sorca je blago reci kapala znoj, ono jos nisam videla. Kako je igrao uopste do tada...
    Novak kaze da su ovo najgori uslovi na USO poslednjih 10 godina.
    Ali da rekonstruisu stadion, postave krov i ne uvedu ventilaciju, za ovoliko cudo koje prima koliko 23k ljudi.... neverovatno.

Koja je poenta kada leti dok pada kisa navuces krov... podavis sve unutra?
    Jer ono malo okolo sto struji vazduh, posto nije hermeticki zatvoren, je totalno bzvz, ima efekta samo na te gornje delove, sta je sa rupom dole...
    Danas sam slusao izvjestaj na BBC vijestima o tome. Ne sportskim nego opstim. Ocigledno su zaribali sa ventilacijom. Tako da je situacija na AA najgora. Cak sto vise, nocni termin zna biti gori od dnevnog.

Originally posted by Weltschmerz View Post
    Ne znam meni Čilić kad uđe u onaj ludački mod izgleda baš zeznuto. Srećom takvu igru obično ne može da drži duže od jednog seta. U svakom slučaju mislim da mu je Nišikori lakši protivnik.
    Novak moze da parira svemu sto Cilic moze da uradi na terenu. Duduse mora biti u top formi. Nisam ja uvijek tako mislio. Medjutim, susret u Sinsinatiju je, bar za mene rijesio tu dilemu, Cilic je bio blizu forme sa USO 2014, poslije pobjede u Kuinsu mu se diglo samouvjerenje da moze da se nosi sa Novakom a novakova forma je bila malo losija nego sada.

Oko Nishikorijevog BH se ne slazem Prle! i ja, a to je dosta rijetko.

Originally posted by Prle! View Post
    Odavno je Novak pokazao da ima bolji bekend, počevši od njihovog meča u Parizu mjesec-dva nakon USO-a 2014-e, a sa istim trendom je nastavio i u narednim godinama.

Prilično sam siguran da će ga lako Novak riješiti u slučaju da uslovi budu iole normalniji.
    Postoji nekoliko faktora koji mute sliku. Na USO 2014. je vrucina smetala vise novaku nego Japancu. U Parizu 2014. je Nishikori kuburio sa povredom. U svakom slucaju, u Londonu, dvije nedjelje kasnije, Novak se rijesi zelje da se inati ciji je BH bolji. Ima druga oruzja koja su efikasnija za Japanca.

Leave a comment:

• Marija81
    replied

Leave a comment:

• Weltschmerz
    replied
    Ne znam meni Čilić kad uđe u onaj ludački mod izgleda baš zeznuto. Srećom takvu igru obično ne može da drži duže od jednog seta. U svakom slučaju mislim da mu je Nišikori lakši protivnik.

Leave a comment:

• Prle!
    replied
    Odavno je Novak pokazao da ima bolji bekend, počevši od njihovog meča u Parizu mjesec-dva nakon USO-a 2014-e, a sa istim trendom je nastavio i u narednim godinama.

Prilično sam siguran da će ga lako Novak riješiti u slučaju da uslovi budu iole normalniji.

Leave a comment:

• NI
    replied
    Originally posted by Weltschmerz View Post
    Nakon odgledanog jučerašnjeg meča između Marina i Nišikorija da može sad da biraš koga ga bi izabrao za protivnika Novaku u polufinalu?
    Bez ikakve dileme Marina. Ni najbolji Cilic ne moze da pobijedi Novaka koji je blizu top forme. Nisikori s druge strane, ako mu se svari uklope, udaranjem loptice u pinjanju stvara neresive probleme Novaku u razmjenama. Novak ih rjesava zaobilaznim putem a ne nadigravanjem. Servis, return i spososbnost da lakese drzi zahtijevani nivo od Nishikorija su kljuc.

Na hardu mu Nishikori nije pravio nikakve probleme od WTF 2014. Na sljaci je to islo nesto teze. Velike su razlike od 2014. U prvom redu Novak bolje servira, daleko bolje poznaje Nishikorija i ne inati se da pokaze da je njegov BH bolji.

Ove godine su tri puta igrali, sva tri puta je Novak imao odredjene komplikacije, najvece u Rimu. Novakova forma je otisla na gore poslije sve tri pobjede. Kao da u mece sa njime Novak mora da bude ekstra disciplinovan. To potom pomogne u mecevima koji slijede.
    Last edited by NI; 06-09-18, 16:25.

Leave a comment:

• Chiwwi
    replied
    Nadal-Delpo 52-48 (Po do sada prikazanom stavio bih Delpa kao favorita i to 60-40 ali kad se setim da Nadalov forhend spin ide stalno na Delpov bekhend onda stvarno ne mogu, svakako mnogo zanimljiviji i neizvesniji mec u odnosu na Djoko-Nisi)

Djokovic-Nisikori 70-30 (Stavio bih i vise na Novaka ali jos uvek se Nole grci po sat vremena na terenu ali svakako veliki favorit jos ce i temp. da padne na idealnih 25C, 30% dajem Nisikoriju zbog USO 2014-te, pa ko zna, mozda se opet desi ne daj boze )
    Last edited by Chiwwi; 06-09-18, 15:44.

Leave a comment:

Working...
X