Announcement

Collapse
No announcement yet.

US open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pecaros
    replied
    Originally posted by icetea View Post
    Ne moze bolje.

Osim kad bi mogao Vladan da nam se pridruzi u uzivo temi sa njegovim komentarima.
    Ali vidim da je banovan.
    Spremljena dovoljna količina kafe i pakovanje šibica ako kafa ne pomogne

Leave a comment:

• icetea
    replied
    Originally posted by pecaros View Post
    Znači teniske utakmice celu noć a verovatno i jutro.
    Odlično
    Ne moze bolje.

Osim kad bi mogao Vladan da nam se pridruzi u uzivo temi sa njegovim komentarima.
    Ali vidim da je banovan.

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Originally posted by Uroš View Post
    Čilić najprecenjeniji igrač svih vremena. Dečko nema glavu uopšte, za mene su i Conga i Ferer veća imena 2 puta.
    Iskreno, rezultataki prevazisao obojicu. Igracki takodje.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Ja sam samo odgovorila NIju da taj nivo Cilic nije vise nikad dostigao i da njegov nivo iz finala W i AO, kao i iz Kvinsa, a verujem i Sinsinatija nema veze sa tim, da je dosta ispod.
    Ali je onda doslo do toga da ja tvrdim da je taj nivo nesto najbolje ikad vidjeno u tenisu odmah mora da se ide u neki ekstrem na ovom forumu...

Leave a comment:

• pecaros
    replied
    Znači teniske utakmice celu noć a verovatno i jutro.
    Odlično

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Dobro to je nerelevantno. Prvo ne može se objektivno oceniti taj nivo jer je bio kratak, drugo, nebitno je. Jer ne može da igra tako u kontinuitetu.

Ali opet kažem uz dužno poštovanje svačijem mišlljenju, Novaka i Nadala u formi ne bi pobedio ni svemirski tenis Čilića, jer njegova glavica ne bi ispratila taj nivoZ

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by 147 View Post
    Znaci po tebi je ta Ciliceva igra najvisi nivo u istoriji tenisa?
    Na tom nivou bi sa svima mogao ozbiljno da igra, a ko bi pobedio to vec ne znam.

Leave a comment:

• 147
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    Onog trenutka kad shvatite da to tada nije bio Cilic CAR, nego neki drugi Cilic, mozda i shvatite sta hocu da kazem.
    Znaci po tebi je ta Ciliceva igra najvisi nivo u istoriji tenisa?

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Onog trenutka kad shvatite da to tada nije bio Cilic CAR, nego neki drugi Cilic, mozda i shvatite sta hocu da kazem.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Čilić najprecenjeniji igrač svih vremena. Dečko nema glavu uopšte, za mene su i Conga i Ferer veća imena 2 puta.

Leave a comment:

• Stefan-kobe
    replied
    Ma kako da mu vrate loptu kad prozuji kao projektil
    Cilic je tada imao nivo koji vise nikad nece imati, Fedove odlicne servise je vracao kao da mu Sara Erani servira i gadjao same coskove terena.
    Govorimo za Rafu i Novaka u forme. Rekao ti je Noto, Rafa iz 2010 i 2013, Novak recimo iz 2011 ili iz 2015. Kakav crni Cilic, nek salje proektile do sutra ne bi ih nikada dobio. Slao je i Berdih u Melburnu 2012 pa znamo krajni ishod.

Leave a comment:

• notorious
    replied
    Cilic je tada imao nivo koji vise nikad nece imati, Fedove odlicne servise je vracao kao da mu Sara Erani servira i gadjao same coskove terena.
    Kako dobiti Wawrinku iz RG 2015 I osrednji Rafaelo bi nam to pokazao, a onakvo lupanje s obje strane je rijetko kad zabilježeno.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Čilić u najludjoj formi života ne bi dobio Novaka i Nadala da im je to meč na koji su skoncentrisani. Za Federera ne mogu reći, njegov tenis je drugačiji. Možda bi u tom slučaju izgubio. Ali Nadal i Djoković koji sve jebeno vraćaju, pa i Marej i najludjoj formi, Čilić tu ne bi imao šta da traži.

Koliko sam u životu poena video koji su izgubljeni za sve sem za Novaka i Nadala. Milion.

Federer najbolje crta po terenu u istoriji pa ima negativan skor protiv obojice. Ne možeš btw biti najbolji ikada a protiv oba konkurenta imaš negativan skor. Da ne skrećem temu na Federera ipak je legenda ali ne može on biti merilo za Čilićevu igru.

Naravno Federer u top formi bi samleo Čilića, ali ovako ovaj neki slabašni Federer protiv Čilića u top formi, možda bi i izgubio.

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    CARE!!!!!
    Najjaca pojava ikada - CAR!

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied

Leave a comment:

Working...
X