Announcement

Collapse
No announcement yet.

US open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sandugp
    replied
    Znate sta je tu jos jako bitno. Rezultat se kretao glat po Cara. Te 2014 i polufinale i finale je islo 3-0, btw i cetvrtfinale. Bio je to proizvod njegove odlicne igre u prvom redu i niti jednom se nije ikakava klackalica desila. Tipa da izgubi set. U takvim trenutcima bi jasno videli da li bi na scenu isplivao ovaj nenormalni - normalni Cilic koji je u stanju da cim nesto malo krene nizbrdo jos pripomogne - pogura samog sebe u sunovrat.

Protiv Keija preksinoc da je iole bio prisebniji, pametniji, samopouzdaniji on bi dobio 3-1. Ali ne .... Ma on je i u onom petom setu bio bolji igrac pa uprkos tome dva puta izgubio servis.

Leave a comment:

• Prle!
    replied
    @NI

Ne možemo znati šta bi se desilo da je u finalu bio Novak, ali dobro znamo šta se desilo sa sa igračem koji je igrao turnir života i izbacio tog istog Novaka. Ukratko, počišćen je u tri seta, bez obzira što je u prethodnom meču sa Čilićem prepustio istom četiri gema.

Imajući u vidu kako se Marin u posljednja tri meča tadašnjeg US Opena poigrao sa igračima sa kojima je imao izuzetno negativan H2H, to mi je dovoljno da mislim i budem prilično siguran da bi vjerovatno i Novaka dobio u finalu.

Čilić nikada kasnije nije ponovio takav tenis, ni na AO-u 2018-e, ni na Wimbledonu 2017-e, a ni u Cincinnatiju ove godine. Ubijeđen sam da ga nikad i neće ponoviti. Svejedno, i da ga ponovi ne garantujem da bi dobio najboljeg Novaka ili Nadala. Ali da bih mu dao sasvim realne šanse za skalp na takvoj podlozi u takvim uslovima, apsolutno bih. Možeš biti bilo kakva defanzivna životinja, kada ti je s druge strane igrač koji riternira maltene kao Novak, a istovremeno napada isto svaki tip loptice i probija te sa oba krila. Nema odbrane od toga, ne na takvom hardu i protiv tenisera koji se uz takvu ofenzivu i izuzetno dobro branio.

S druge strane, Nishikoriju, koliko god dobro igrao, ne dajem nikakve šanse da se nosi sa ovom dvojicom kada su u Top izdanju ili blizu njega. Vjerujem da ćeš se u to uvjeriti i večeras.

Mislim da ti je malo nategnuta teza da Federer nije očekivao takvog Čilića. Govorimo o 34-godišnjaku koji je mnogo puta ranije imao situaciju da ga protivnik izdominira u prvom setu ili jednom dijelu meča i da to preokrene u svoju korist. Tako da, nije bilo kasno. Nakon prvog seta je već trebao ili mogao nešto promijeniti i sigurno bi to uradio da Marin nije nastavio igrati u onom ritmu.
    Last edited by Prle!; 07-09-18, 14:34.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Dobro je, neizvestan mec je prvi, ne mora da se ceka 3 ujutru.

Ajde, Esencijo

Leave a comment:

• Lord Samuraj
    replied
    Znaci Japan bi mogao imati finalistu u obe konkurencije.

Leave a comment:

• pecaros
    replied
    Originally posted by Lanas View Post
    Jeste, sem u slucaju kad sledece jutro kreces na put
    Sve zavisi da li voziš ili te voze.

Leave a comment:

• Lanas
    replied
    Originally posted by pecaros View Post
    Znači teniske utakmice celu noć a verovatno i jutro.
    Odlično
    Jeste, sem u slucaju kad sledece jutro kreces na put

Leave a comment:

• Fića
    replied
    Opet uvece se igra Od 22 do ko zna kad..
    U svakom slucaju pribor je spreman: Guarana i Monster energy u slucaju pozitivnog ishoda, Besendin i domaca loza u slucaju negativnog

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Ma jok nema sta da mi se izvinjavas, samo nije ti prvi put pa mi cudno.
    Opusteno ;)

Leave a comment:

• Mrkela
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    A sto Mrkela voli da ide i ispravlja narod, a uopste ne procita lepo

izviniii

Leave a comment:

• miloolja
    replied

Leave a comment:

• Mrkela
    replied
    Originally posted by bojanaBG View Post
    pa ona je to pisala u 1h nocas, kad nisu jos pocela zenska SF
    Hahaha a nisam cito vidim sve nove postove i jos prvo krenula od muskih

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Originally posted by Mrkela View Post
    Btw polufinala su zavrsena
    pa ona je to pisala u 1h nocas, kad nisu jos pocela zenska SF

Leave a comment:

• Mrkela
    replied
    Originally posted by icetea View Post
    Meni je Delpo blagi favorit protiv Rafe. Ocekujem 3:1 ili 3:2.
    Novak ne bi smeo da izgubi vise od 1 seta protiv Japanca. Ocekujem 3:0 ili 3:1.

Sto se tice zena, kad smo vec uskraceni za mec Serena x Stivens, nadam se da ce Sevastova igrati svoj najbolji tenis i uciniti mec bar malo neizvesnim.
    Drugo zensko PF bi svakako trebalo biti zanimljivo. Gotivnija mi je Osaka ali sumnjam da bi bila konkurentna u svom prvom GS finalu (posebno sto ce je tu najverovatnije cekati Serena), te bi mozda bolje bilo da prodje Keys koja ipak ima vise iskustva.
    Btw polufinala su zavrsena

Leave a comment:

• Žika
    replied
    Ух, још мало па ћу видети светлост дана, ништа, спавам до 22ч. па доручак у 23ч, па средином нолетовог пакла, ручак, и кад сване на спавање...јао, пуста та Америка...

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Ne znam, mene su bas razmazile ovih 14 pobjeda u nizu nad Nishikorijem, tako da se uopste ne sjekiram. Cak ocekujem da Nishi preda u jednom momentu, kad skapira da nema dovoljno gasa za nametnuti tempo.

Zato mi je i milije sto Delpo i Nadal igraju prvi, mnogo me zanima taj mec.

Leave a comment:

Working...