Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Za evropsku konkurenciju odličan kvalitet, nisu nam Amerika, Argentina, Španija bili potencijalni protivnici nego Velika Britanija, Belgija, Mađarska, Turska, Letonija, Rusija, Italija i Slovenija. U prevodu dva i po pristojna protivnika, sa kojima imaš jednu pobedu vrednu pomena.
    Bez komentara, nema svrhe.
    Last edited by ikaluka; 24-02-18, 19:15.

Comment

Bio je i jedan Micić koji samo kod selektora izgleda kao amater, a legitiman je EL igrač, kao i Štimac, Gudurić, Bobi Marjanović koji kod pravog trenera osvaja titulu MVP EL, i Milosavljević takođe koji igra odlično ove godine u Unikahi. Previše odličnih igrača da se ne bi uzela titula, ali ne, moraju da igraju Eurokup igrači, i da se daju odrešene ruke igraču koji ne podnosi pritisak, pa plače na konferenciji za štampu.
      Vidi se po igrama prosle i ove godine koliko ne podnosi pritisak. Nego, dodaj jos Tejica, Rebica, Covica... kao reprezentativce po tvojoj meri.
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
        Vidi se po igrama prosle i ove godine koliko ne podnosi pritisak. Nego, dodaj jos Tejica, Rebica, Covica... kao reprezentativce po tvojoj meri.
        FČ je klasa za ovog Đokovićevog nepriznatog brata i ovog što samo liči na košarkaša zbog boje kože i konstitucije.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

FČ je klasa za ovog Đokovićevog nepriznatog brata i ovog što samo liči na košarkaša zbog boje kože i konstitucije.

Repeat after me: I don`t know...
          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
          Meša Selimović

Comment

I on i Kokoskov su klasa. Samo ne odgovori ti, ako su ti jedino trofeji ono sto zasluzuju tvoje postovanje, kako to da ti je Kokoskov vrhunska elita za sve ostale na onom EP, kada je do tada osvojio koliko trofeja kao prvi trener......hmmm nijedan?
            U stvari cek, ima jedan....nije nikad igrao u, niti trenirao KK Partizan, pa je zato klasa.
            Last edited by mmajstor; 24-02-18, 23:09.

Comment

• Čović u ovakvoj reprezentaciji ima mesta,Tejica kad vidim želudac mi se okrene. . .drago mi je da je nesrecni selektor konacno Jelovca zvao,taj je za Bircevica Kevin Garnet lično!

Comment

• Kokoškov je fantastičan trener,naš je problem što ga nismo uzeli kad smo mogli!

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
                  . . .drago mi je da je nesrecni selektor konacno Jelovca zvao,taj je za Bircevica Kevin Garnet lično!
                  nesrecni selektor? Ta nesreca je preporodila nas tim i vratila ga u vrh svetske kosarke.

Originally posted by darko pancev View Post
                  Kokoškov je fantastičan trener,naš je problem što ga nismo uzeli kad smo mogli!
                  Zasto problem kada smo uzeli jos boljeg? Za Kokoskova ima jos vremena.

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
                    Čović u ovakvoj reprezentaciji ima mesta,Tejica kad vidim želudac mi se okrene. . .drago mi je da je nesrecni selektor konacno Jelovca zvao,taj je za Bircevica Kevin Garnet lično!
                    Sva sreca da Magic Milko ne moze da zaigra za reprezentaciju.
                    Meša Selimović

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                      Za Kokoskova ima jos vremena.
                      Naravno da ima, to će pred penziju, neće valjda svoj raskošni trenerski talenat da traći na petorazredna takmičenja, pokazao šta zna, oduvao sve i to je to. To je za ove koji ne mogu/ne znaju za više u pravoj košarci.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Naravno da ima, to će pred penziju, neće valjda svoj raskošni trenerski talenat da traći na petorazredna takmičenja, pokazao šta zna, oduvao sve i to je to. To je za ove koji ne mogu/ne znaju za više u pravoj košarci.
                        Sabah-trolcic.
                        Meša Selimović

Comment

Kad bude osvojio trofej onda ću reći da je dobar selektor. [emoji41]
                          Originally posted by dekkard View Post
                          Kokoškov je vrhunska trenerska klasa, nedodirljiv za sve ostale na tom šampionatu.
                          A sto ti prvo ne odgovori na ovo prethodno. Kokoskov ti je vrhunska klasa i bio nedodirljiv za sve ostale na tom EP, iako do tada nije imao osvojen nijedan trofej kao prvi trener.... dok Djordjevic treba da zasluzi taj epitet tek kada ga osvoji? Sta je sa konzistentnoscu?

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                            A sto ti prvo ne odgovori na ovo prethodno. Kokoskov ti je vrhunska klasa i bio nedodirljiv za sve ostale na tom EP, iako do tada nije imao osvojen nijedan trofej kao prvi trener.... dok Djordjevic treba da zasluzi taj epitet tek kada ga osvoji? Sta je sa konzistentnoscu?
                            Zato što je u nba ali i zato što je uuuzo zlato na poslednjem EP gde je (opet) uuzo skalpove trenera svih reprezentacija sa kojima je ukrstio pogled (razrok)...znači naj naj najbolji je.
                            I zato što zemlja koju je zastupao a i on sam nisu ksenofobni.
                            Last edited by nebitan; 25-02-18, 12:42.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                              Zato što je u nba ali i zato što je uuuzo zlato na poslednjem EP gde je (opet) uuzo skalpove trenera svih reprezentacija sa kojima je ukrstio pogled (razrok)...znači naj naj najbolji je.
                              Cek bre pusti dekkarda da objasni svoju nekonzistentnost... mozda ni njemu samom nije jasno otkud ona postoji. Ali tu smi mi forumski drugari da mu pomognemo da dodje do istine.

Comment

• kako da se ne umešam kad nama smeta čak i Peno a da neće Pulen ili Dženkins...
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X