Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostBio je i jedan Micić koji samo kod selektora izgleda kao amater, a legitiman je EL igrač, kao i Štimac, Gudurić, Bobi Marjanović koji kod pravog trenera osvaja titulu MVP EL, i Milosavljević takođe koji igra odlično ove godine u Unikahi. Previše odličnih igrača da se ne bi uzela titula, ali ne, moraju da igraju Eurokup igrači, i da se daju odrešene ruke igraču koji ne podnosi pritisak, pa plače na konferenciji za štampu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostVidi se po igrama prosle i ove godine koliko ne podnosi pritisak. Nego, dodaj jos Tejica, Rebica, Covica... kao reprezentativce po tvojoj meri.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostFČ je klasa za ovog Đokovićevog nepriznatog brata i ovog što samo liči na košarkaša zbog boje kože i konstitucije.
Repeat after me: I don`t know..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostFČ je klasa za ovog Đokovićevog nepriznatog brata i ovog što samo liči na košarkaša zbog boje kože i konstitucije.
U stvari cek, ima jedan....nije nikad igrao u, niti trenirao KK Partizan, pa je zato klasa.Last edited by mmajstor; 24-02-18, 23:09.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Post. . .drago mi je da je nesrecni selektor konacno Jelovca zvao,taj je za Bircevica Kevin Garnet lično!
Originally posted by darko pancev View PostKokoškov je fantastičan trener,naš je problem što ga nismo uzeli kad smo mogli!
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostČović u ovakvoj reprezentaciji ima mesta,Tejica kad vidim želudac mi se okrene. . .drago mi je da je nesrecni selektor konacno Jelovca zvao,taj je za Bircevica Kevin Garnet lično!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZa Kokoskova ima jos vremena.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNaravno da ima, to će pred penziju, neće valjda svoj raskošni trenerski talenat da traći na petorazredna takmičenja, pokazao šta zna, oduvao sve i to je to. To je za ove koji ne mogu/ne znaju za više u pravoj košarci."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKad bude osvojio trofej onda ću reći da je dobar selektor. [emoji41]Originally posted by dekkard View PostKokoškov je vrhunska trenerska klasa, nedodirljiv za sve ostale na tom šampionatu.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostA sto ti prvo ne odgovori na ovo prethodno. Kokoskov ti je vrhunska klasa i bio nedodirljiv za sve ostale na tom EP, iako do tada nije imao osvojen nijedan trofej kao prvi trener.... dok Djordjevic treba da zasluzi taj epitet tek kada ga osvoji? Sta je sa konzistentnoscu?
I zato što zemlja koju je zastupao a i on sam nisu ksenofobni.Last edited by nebitan; 25-02-18, 12:42.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZato što je u nba ali i zato što je uuuzo zlato na poslednjem EP gde je (opet) uuzo skalpove trenera svih reprezentacija sa kojima je ukrstio pogled (razrok)...znači naj naj najbolji je.
Comment
-
kako da se ne umešam kad nama smeta čak i Peno a da neće Pulen ili Dženkins...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment