Ako budemo bez Tea 1/2 finale ce biti uspeh epskih razmera...nadam se da ce sve ipak biti u redu pa makar i grupnu fazu preskocio ako treba...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama - rekao je Đorđević, a preneo sajt KSS.
Comment
-
-
Originally posted by Боги View PostOvako nešto očekujem
Stef,Vasa
Bogdan,Neda,Laza
Kalina,Luča
Mačvan,Birča
Bobi,Kuz,Štime
Ja da sam na mestu Jokica i da citam kako Teo,Bjelica,Raduljica,Simon ne mogu da idu zbog povreda a on dize traktorske gume i vezba u nekoj maloj salici po Somboru bi sam se prijavio i rekao tu sam da pomognem ako hocete da me primite. Reprezentacija mi je sjebana a vezbao samo za Denver celo leto , tu sam u narednih 20 dana za svoju zemlju. Sta ce to bitno da promeni u njegovom trenaznom programu Denvera u ovih 20 dana pred i tokom prvenstva.
Comment
-
I onako mora da se pravi Teov naslednik, on jos 2 takmičenja može da izgura na ozbiljnom nivou. Mada je ovo bila idealna prilika da uzemo zlato. Nema veze, možda BB poludi pa odigra kao zmaj, ali možda timska igra nadoknadi izostanke.
Sent from my Nexus 5 using TapatalkKeep it simple.
Comment
Comment