Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Nisam gledao večeras, vidim da su neki osporavali ili kako već ekipu Ajaksa, ali to je topčina ekipa. Ozbiljna bi borba za titulu u Holandiji bila da nije bilo onako lošeg starta prvenstva.
    Nema osporavanja. Samo sam rekao da su još zeleni, za LŠ. Ako dovedu u januaru još malo iskustva u tim, lepo će da se pošibaju sa svima.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
      Stim sto je Valensija bila realna za 1.
      Jes ali zaluđeni narod još konta da Junajted vrijedi nečemu

Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
        Ocekujem da jedan od parova osmine bude Porto-United.
        Isto, svake godine imaju srece.

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
          Jes ali zaluđeni narod konta da Junajted vrijedi nečemu
          Hahaha ta prica, u kladionici pola penzionera misli da Runi jos igra za Junajted

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
            Kad pogledas ekipe sto su zavrsile druge, mislim da bi i Porto bio sretan da tako dodje.

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
              Ako misliš na Junajted i nije tako, prošle godine Sevilja koja je vas prije koju godinu pobijedila u LE, prije toga Bajern 2014. i Real 2013. Između toga nismo ni igrali. 2011. Čelzi, 2010. Milan pa Bajern.

U grupi imamo sreće (sem ove godine) ali nokaut faza i ne baš.

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                Nema osporavanja. Samo sam rekao da su još zeleni, za LŠ. Ako dovedu u januaru još malo iskustva u tim, lepo će da se pošibaju sa svima.
                Ima jedan momak što igra tamo po Amerikama, možda bi se vratio u Ajaks.
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Od Mancester Junajteda je ostalo samo ime,ko god ih izvuce moze da smatra da ga je zreb pomilovao,jedino treba da se paze kornera,slobodnjaka Mate i kontri jer igru Junajted nema.

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
                    Od Mancester Junajteda je ostalo samo ime,ko god ih izvuce moze da smatra da ga je zreb pomilovao,jedino treba da se paze kornera,slobodnjaka Mate i kontri jer igru Junajted nema.
                    Lol care. Kakvih kontri?
                    Originally posted by Dekinjo
                    Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                    Originally posted by La Jugoslavia
                    Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                      Iskustvo ih je zaustavilo večeras da ne dobiju utakmicu, Blind i Tagliafico.

Gledao malo HRT, dosta sudijskih grešaka u ovom kolu. Treći gol Ajaxa 3-4 metra ofsajd, nedosuđen penal za Ajax kad je Boateng bio neoprezan, kasnije je napravio još jedan koji je dosuđen. Taman da se još malo raspadne i pravo vrijeme za United. Nije dao Laportu žuti, a trebao je crveni. Juče prvi gol PSG-a neregularan, možda i četvrti, morao ići crveni za Van Dijka itede.

Comment

• Jos po neki put kontru mogu da nabodu preko Marsijala kad se zabunkerisu,ali i to je iskljucivo individualni kvalitet,brzina i dribling Marsijala.

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
                          Jos po neki put kontru mogu da nabodu preko Marsijala kad se zabunkerisu,ali i to je iskljucivo individualni kvalitet,brzina i dribling Marsijala.
                          Možeš li neki primjer navesti ili je to u teoriji izvodljivo?

Comment

• Samo mi nije jasno kako moze Liverpul da dominira Napolija, Sitija, PSGa sa Milnerom i Hendersonom, a nama ne valjaju Matic, Pogba, Erera, Fred... eto.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                              Samo mi nije jasno kako moze Liverpul da dominira Napolija, Sitija, PSGa sa Milnerom i Hendersonom, a nama ne valjaju Matic, Pogba, Erera, Fred... eto.
                              Sve si rekao. Nabrojao si od Liverpoola najgore, a ovamo uzeo najskuplje plaćene i uporedio Moglo je i kontra pitanje, kako oni mogu dominirati sa Salahom i Van Dijkom a Utd ne može s Matom i Lindelofom

Comment

• Ne brate, realno. U sve tekme koje sam nabrojao, protiv PSG je bio taj dvojac na sredini plus Vajnaldum koji je igra nenormalno ove sezone, protiv Napolija juce takodje isti trojac. Protiv Sitija prosle sezone odprilike to je bilo, samo je tada Oxlade bio umesto nekog, ne secam se tacno.

I mi imamo Smolinga brate Sredina dominira utakmicu i ona odredjuje tempo, to kod nas ne postoji, a nisu toliko gorih od ovih individualno pa da ga jbs.

Comment

Working...
                                X