Portooooooooooooo!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bonomo View PostTo se gleda. I ne bi je stigao. A čak mislim da je i ofsajd bio. Neverovatno.
Kao i Junajtedov, ne vidim kako ono nije penal.
Comment
-
Hahahaha. Mogući penal za Romu u 120 minutu hahasigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Ma ono je napucana pa zato kažem ne svira se inače i sam znaš da se ne svira.
Ovo sad za Porto je ok. Pošteno kad se pogleda situacija ipak je bio penal. Ako se ne gleda to da li bi stigao loptu ili ne.sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Po meni je ono penal. Nije bas da mu je ruka bila uz telo i nije to prirodan polozaj. A bio je u sesnaestercu kada ga je lopta pogodila. Skocio da blokira sut, ruka mu isla ispred tela, povukao je nazad, ali kasno. Pogodila ga lopta (koja verovatno ne bi zavrsila u golu, ali je to nebitno) promenila pravac sto automatski znaci da je ta ruka uticala na igru i dovidjenja prijatno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne znam. Ja ga ne bih svirao ali ko mene pita. Zato i nisam fudbalski sudija.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostNe znam. Ja ga ne bih svirao ali ko mene pita. Zato i nisam fudbalski sudija.
Former Premier League referee Peter Walton took a different view to the ex-players. “We called it straight away,” he said. “The way Kimpembe has gone up there, left his arm out, turned his back, and made himself bigger. This is exactly why VAR has been brought in. VAR has to decide if it’s in the area. For me, that’s a handball. He’s turned his back, not taken responsibility for his arm. It’s a penalty kick.”
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment