Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tipican bezmudi fudbal PSG,umesto da daju 3 komada i sve zavrse jer su za toliko kvalitetniji oni igraju fudbal ja tebi ti meni pa u krug dok ne izgubimo loptu.Klop bi se sa ovim timom prosetao do finala LS a ovi bezmudi treneri se menjaju i naravno da tu nema rezultata.Sledeci je verovatno Murinjo koji ce isto ovako da prodje,mozda jedno kolo dalje prodje.
Comment
-
Originally posted by bici View PostMomci, bogovi fudbala su danas uz Olea
Inače ja ono u životu ne bih sudio kao penal.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kladionice sve drze, bukvalno sve...Smesno je sta se rade, zavrsili su sto se tice profita za ovu godinu,tacno da gube svaki dan do kraja iste. Cestitke MUFC3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by z0La View PostSad treba skupiti 11 igrača za četvrtfinale.
Nestvarne su ovo stvari.
Koji su čokeri Parižani. Ja da sam šeik, prodao bih klub i otišao da jašem kamile.
GGMUsigpic
Comment
-
Svaka vam čast zaista. Radujte se jer eto za ovakve momente se i živi kad si navijač. Penal zaista ne bih sudio i ne mogu da verujem da bi neko sudio ali opet iskoristili ste sve šanse koje su vam date tako da po tome zasluženo skroz.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
-
Mene samo zanima kako jedan od najboljih sudija dosudi da je ono penal kad gleda snimak, sta moze igrac u onoj situaciji da uradi, on nije ispruzio ruku, on je u skoku i lopta ga pogadja u ruku, ne moze da je zalijepi uz tijelo kad je odvojen od zemlje, eto ko su sudije danassigpic
Comment
Comment