Originally posted by torpedo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.
Collapse
X
-
Bravo Kerber!Popravila si mi dan
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
FF na 2.servis na set loptu je sad sviranohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSerena je velika sampionka, ali dobrim delom svoje karijere nije imala konkurenciju.
Da se Enanova primera radi nije onako rano penzionisala duplo manje bi slemova imala. Doduse ni Ana ni Jjelena nikada ne bi prve bile
Opet ovu Kerberovu ne mogu da smislim nikako. Balonjarka obicna. I zao mi je sto ce vrlo verovatno uzeti jos jedna slem. Opet mnogo bi ovo bilo za Serenu. Dosta joj je sto je kajmacila 10ak godina...
Serena nije imala konkurenciju? Pogledaj kad jesam pocinjala s kim je sve igrala I kakav skor.ima..
Obozavam kad procitam takvu glupost kad neko pokusa da umanji njen uspeh s tim "Da se Enan nije penzionisala , da nije imala konkirenciju , itd, itd"
Comment
-
Mislila sam da Anderson moze do seta, ali sad vec menjam, mislim da nece skupiti 10 gemovahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Stegnuto je krenuo Kevin na početku, a Noliša to na iskustvo koristiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Je l ovo Pistorijus pored Andersonove zene u boksu?
Comment
Comment