Novak djeluje iscrpljeno, izvadi poneki poen na klasu ali cini mi se da mu fali dosta snage i kondicije...doci ce to u top formu za US open...ovdje je vec ispunio ocekivanja i vise od toga
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.
Collapse
X
-
Popustice Rafa, ovaj servira brutalnoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne znam cemu se Novak nada.. da ovaj padne i izvrne zglob? E moj Nole.. bolje predaj..
Comment
-
Da li je moguće da Nadal toliko maši kod čitanja Novakovog servisa, jer Nole ništa brže ne servira nego ranije?
A važio je za jednog od najboljih reternera, ne na Novakovom nivou, ali blizu njega.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Opet stegnutOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Usro ssOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak u ulozi Iznera a Nadal u ulozi Andersona.
Na kraju umor mora da presudi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment