Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Komnetator na SK2 izgleda ne razlikuje Veselog i Nadala

Comment

• BIG JOHN
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Pazi, od svih antinovakovaca, ti si najzajedljiviji ovde, oduvek bio. Mozda ti ostali i gore misle, ali bar cute, a ti uvek imas nesto da kazes makar i izmedju redova...da ne pricam da nemam pojma o cemu to, kakvoj dodjavola povredi, ona je proslost valjda.
        I da, ako nece da prica.. mada valjda nije hteo da prica... kakav sad alibi (naravno cisto retoricki).
        A u sustini ne znam samo sta mi je trabalo da ti odgovaram uopste.

tt
        To sto se tebi nesto ne svidja me apsolutno ne interesuje. Pazi da necu jos na to da pazim.

Tvoj bezobrazluk se dovoljno ogleda upravo neprihvatanjem činjenice jer si zatucani Novakov navijac..

Kreni redom da gledas sve intervjue pocev od Olimpijade i videces da je u minimum pet meceva spomenuo da protivniku nece nista da oduzme, uvek postoji blagi bol, uvek se uhvati za neki misic ali nikad nista nije ozbiljno.

Sve dok ima navijaca kao sto si ti bice i takvih komentara..

Comment

• Vredjas me, jer sam ti napisala da si najzajedljiviji ovde?

Dovoljno. Naravno smatraj da si opomenut, a za vredjanje ces dobiti negativne kada sednem za racunar. Pa sa svojom okolinom tako razgovaraj.

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Znaci Nole sutra?
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Znaci Nole sutra?
              Vrlo moguce. VImledon je jedan od najgorih turnira na svetu sto se organizacije tice. Sanse da jedan igrac danas bude ugrozen su bile oko 50%. Sanse da taj igrac bude Novak su bile 100%.

Jedino isprano je prebaciti Novaka na CC ako Rafa zavrsi u narednih 1h. Posto su Britanci teska da ne kazem sta, oni to nece uraditi.
              Last edited by 147; 09-07-18, 17:38.

Comment

• Sto nisu ovo dvojicu stavili da se ganjaju na kraju a ne Novaka posledji mec,pa dovoljno jedan set vise da bude bilo Kerber ili Anderson da se oduzi program Nego srecom i Kei je sav slomljen mozda i preda Novaku ako prodje ovaj nas Rusa
                sigpic

Comment

• Ako ovi razvuku u 5 seta Novak mora da trazi da ga stave na centralni ili na neki parking, makar Vajda uhvatio za gusu i malo prodrmao glavnog i odgovornog komesara..
                  --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Eh, sto nisu...
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Ovi eurokrem smarači ima da igraju još sat vremena.[emoji35]
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ako ovaj WB ne oduci Novaka da se posle meca zahvaljuje publici i organizatorima nista nece. Nipodastavati ovako trostrukog sampiona je krajnje nefer.

Comment

• Hoce li prebaciti Novaka na centralni?
                          Ja mislim da hoce, fini su to ljudi.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Da nije bilo Edmunda Novak ne bi ni video cc. pre 1/2 finala. Verovatno ga ni sad nece staviti na cc

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Comment

• Evo ga Veseli rob, sada nasao da napravi brejk
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sve to što pričate se znalo i prije turnira i dešava već godinama. Kad dođe ponedeljak zna se ko igra zadnji i ko izvisi. Bezobrazluk kojem nema kraja.

Comment

Working...
                                X