Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ubi se Novace, kao da nisi igrao 50 puta protiv njega

Comment

• Steta, vrlo slicno drugom setu.

Sad tek vidim koliko je tesko bilo Rodzeru mentalno protiv Novaka u onim silnim finalima 2014. i 2015. Psiha je cudo. Imao je tada Rodzer slican pritisak kao Novak sada. Protiv toga je mnogo tesko izboriti se. Nadal nazalost u karijeri nije bio u takvoj situaciji, ili barem vrlo vrlo retko.

Comment

• Ne vidim kako ovo Novak moze da dobije.

Comment

• Ako je u Tb bio mentalno jak sve je prosuo u ovom i drugom setu,tako da je opet u minusu i u tom segmentu

Comment

• Bolji Nadal, zasluzeno uzeo set.

Bolji je Nadal u polju, Novaka drzi servis i los Nadalov servis, dosta je ranjiv
            Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Taj 4.set nije baš bio neki veličastveni tenis. Nole prosječno uz loše odigrane bitne poene. I Rafa može puno bolje.

Comment

• Nikakav nivo Rafaela koji je nedostižan, nudi se čovjek ali Novak ne želi dobiti, dosta sam gledao za danas sve je jasno

Comment

• Sad je Nadal daleko bliži pobedi. Izvuče 3 BL la ga no.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Ako nista servira prvi i cini mi se da igra bolje kad je pritisnut uz zid.

Comment

• Sramotno loš Đoković.. Mnogo teže je bilo ne napraviti brejk ovde, kakvi alibi udarci i kako generalno ne sme da potegne.. Katastrofa

Ovakav nema potrebe ni da izlazi na teren u petom setu, glineni golub

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• E, ovde se moje "navijanje" završava. Samo sam želeo da se igra i peti set, a zbog onako dugog Andersonovog meča, dok mi je ostalo nebitno.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Glava je cudo a Novak je uopste nema.. Dok je ne vrati on ce nastaviti da se ovako bruka.. 3/20 u bl.. sramota.. fjucers nivo..
                          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Dobro mozda ce nakon 879 brejk lopti Nadal odservirati duplu, pa ce tako Novak uspeti da ne pokloni pobedu Spancu.
                            Da je iole normalniji Novak ovo bi bilo rutiniranje u tri seta. Ovako moze vrlo lako da izgubi.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ajmo sad pljuc, pljuc.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Bolji Rafa, a opet Novak dolazi do brejk lopti kad pozeli..
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X