Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C. Internazionale Milano

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gledao Stankovićeve golove. Nedostaje mi Seria A od pre 10 godina. Kao navijao za Parmu, ustvari navijao za sve protiv Milana i Juventusa koje sam mrzeo iz dubine duše
    Možda sam pisao ovde nekad, ne sećam se, ali bio sam klinac kad je išla utakmica Juventus Inter kad je Toldo dao gol u nadoknadi vremena. Neviđena scena. Bilo je to ludo vreme.

    Comment


    • Originally posted by Il Capitano View Post
      Gde nađe ovo sa Nenadom Stefanovićem


      3 igrača za dž navodno kaparisana (makar prva dvojica):

      Ever Banega
      Čaner Erkin
      Toni Vilhena
      Kapitene, šta će biti sad sa Interom pošto se nije plasirao u LŠ? Šta se šuška? Pominju li se neke prodaje, kupovine? Šta će biti sa ovima što su na pozajmici?

      Comment


      • Da, onaj gol Tolda je jednom u 100 godina...

        Hvala na interesovanju za Inter giallorosso
        Manćini ostaje, i to je loša vest za sve navijače. Možda klub i nema/neće da mu plati prevremeni raskid saradnje pa će se sačekati sa istekom ugovora naredne godine a pritom klub da se dodatno finansijski stabilizuje za to vreme. Dobro je da se ne ponavlja greška kao sa Macarijem kada mu je dat novi ugovor.

        Što se tiče prodaje igrača, nema toliko ozbiljnih insajderskih informacija. Neki smatraju da će ovaj dil sa Kinezima gde će dobiti određeni udeo kluba sprečiti prodaju najboljih igrača a time i nadoknaditi minus neigranjem LŠ 5. godinu zaredom. Ipak, moje mišljenje je da će biti makar 1 prodaja od €20+m, pogotovo ako prebogati Englezi kucnu na vrata. Brozović, Perišić. Ikardi, Muriljo, verujem jedan od njih. Mislim da nećemo gledati sledeće sezone u Interu ni Jovetića ni Teljesa, dok je za Ljajića i Santona to sigurno. Voleo bih lično da vidim odlazak Žuana i Mela.

        Banega i Erkin su sigurni free transferi, navodno i ovaj Vilhena iz Fejnorda je interesantan jer je besplatan. Free su i Van der Vil, Kaseres, Fenjuli itd.
        Rekao bih da je najveća želja navijača a verujem i kluba Berardi! Sudeći po interesovanju Juvea za tip igrača Pjanića, moguće da Alegri i ne planira formaciju sa 3 napadača gde bi se uklopio Nedeljko, pa neke šanse gaji Inter. Gabijadini i Kandreva su isto domaći, interesantni. A low cost carijanta koji je i Italijan od pre neki dan je Papu Gomez ali nažalost ne pominje se nešto njegovo ime.
        Za Sorijana apsolutno nema ničega.

        Pozajmice, šta znam... Laksalt iz Đenove je imao odličnu sezonu ali čitao sam kao da ga Manćini ne vidi u svojim "planovima". Biragi je u Španiji bio konstantan ali čisto sumnjam da će se vratiti. Bardi propade, Ranokija ako se vrati mislim strašno, Dodo sa staklenim nogama solidan utisak ostavio u Sampi ali nikakav upgrade nije on u odnosu na Nagatoma. Sad video da je i Andreoli na pozajmici u Sevilji, fuck. Može da popuni kvotu domaćih ali realno igrač je za Kjevo...

        Ako bude sreće borba do samog kraja za 3. mesto iduće sezone. Ovo podrazumeva slabu sezonu Lacija, Milana i Fiorentine.
        U LE verujem slabi rezultati, pošto je Manćini totalno nekompetentan za ta takmičenja.
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

        Comment


        • Dobro bi vam došao taj dil sa Kinezima.
          Mislio sam da ćete nazadovati sledeće sezone zbog ovog izostanka iz LŠ jer se uložilo dosta novca u igrače, doduše dosta njih je bilo na pozajmici s koje će se većina verovatno vratiti. Pametno bi bilo da se dovedu ti igrači koje si nabrojao za dž.

          Ne znam, Manćini je ziheraš u pravom smislu te reči, ali je dobro sredio odbranu, imate vrhunsku odbranu, i sad ako mu se dovede par dobrih i kreativnih igrača napred, eto Banega i Feguli za dž. i on bi mogao da uradi nešto.

          Comment


          • Mislim da Lazio nije nikakav faktor u borbi za top 3. Oni eventualno mogu nekom da pokvare planove (kao Interu ove sezone) ali ne i da budu u samom vrhu. Valjalo bi da se Roma i Napoli istrose u LS, i to da se iskoristi kao prilika za napad na top 3. Solidan je tim, samo da Mancini ne ekperimentise mnogo. Sezona je izgubljena crnom serijom, pocevsi porazom protiv Lazia i zatim ocajnim kombinacijama u formaciji dolaskom Edera (od pocetka sam bio protiv njegovog dolaska). Covek se jednostavno ne ukpala u igru Intera. Ne znam kakav ce biti napad, izgleda bez Ljajica i Jovetica, ali valjalo bi da se tu nesto iskombinuje. Ne verujem da ce Ikardi bilo gde da ode. Procitao sam vest da je agent Handanovica rekao da Samir nece napustiti klub. U svakom slucaju, i ako ode, dovesti Perina i problem resen.

            Mislim da bi Mancio ipak trebalo da posveti malo paznje Ligi Evrope. Nisam bas siguran da se tamo moze do trofeja, ali treba pokusati ako stvari u ligi ne budu isle dobro.
            Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

            Comment


            • Bolji golman Handa mnogo.
              Perin dosta stagnira u poslednje vreme, od odličnih do nekih da kažem loših partija.

              Comment


              • Izgleda da je Sirigu bliži od Perina...

                Ovo igranje LŠ drugih klubova, to je već smešna priča koja je pokazala upravo ove sezone da nije verodostojna i da su upravo ti koji su igrali Evropu, ponovo obezbedili istu.

                Jeste, Eder se uopšte nije uklopio. Bez veze je bilo i njegovo dovođenje pored tolikih opcija u napadu a toliko malo opcija na sredini terena posle prodaje Guarina. Ali ajde i ako ostane, ne može biti toliko loš, ko zna možda i vrati formu...
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

                Comment



                • IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

                  Comment


                  • A mozda se i ne vrati formu. U Sampdoriji je bio glavni napadac i tamo je mogao da pokaze svoje umece, pogotovo jer je bio u drugacijoj poziciji nego ovde i uzimao je mnogo vise suteva i svega nego ovde. U Interu njegova pozicija pravi nepotrebno nagomilavanje u napadu, i poremetio je napad koji je pre toga veoma dobro funkcionisao sa Joveticem/Perisicem/Ljajicem pored Ikardija. Ja bih voleo da se on uklopi, ali mi to nekako nerealno deluje i vise bih voleo da nije ni dolazio, a da su Ljajic i Jovetic dobili vise prostora.

                    Originally posted by HeadBurn3r View Post
                    Bolji golman Handa mnogo.
                    Perin dosta stagnira u poslednje vreme, od odličnih do nekih da kažem loših partija.
                    Ne bih rekao da je "mnogo" bolji. Perin mozda stagnira ove sezone zbog 2 velike povrede koje je imao, ali po kvalitetu je lagano jedan od najboljih u ligi, a sigurno ce biti spreman do avgusta/septembra. Prosle i pretprosle sezone je bio najbolji golman lige u izboru Gazzette. To su 2 sezone za redom, a ima samo 23 godine. Handa u julu puni 32. Bolji jeste sad, ali za recimo 2 godine to je veliko pitanje.

                    Ako ode, dovesti Perina i nema greske.
                    Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

                    Comment


                    • Brate svi ti igraci iz lige koje si naveo tipa Laxalt, Bernandeski, Papu Gomez, Djakerini jednostavno nisu igraci kojima bi Inter mogao da se bori za LS a tek za Scudeto.
                      Ove sezone je najveca greska bila forsiranje raspalog Mela i Medela ispred Kondogbije i Brozovica, a pre svega konstatno trolanje Mancinija sa Palaciom ispred Jovetica i ostavljanje Perisica i Ljajica na klupi. Evo ja tvrdim da je Inter odigrao najbolju utakmicu ove sezone u 1/2 finalu kupa protiv Juventusa.
                      Razumem eto nema se novca, ali i da se ima, ne verujem da bi Mancini ista tu uklopio kako treba... Iskreno ja ne volim Inter, ali u neku ruku nedostaje mi da se Juve bori sa nekim za titulu, a jedino Inter i Milan mogu da im pariraju ali njih nema vec duze vreme.
                      Eto ohrabruje dovodjenje Banege i Erkina, Banega je strasan igrac, ali mora tu jos da se radi na timu.
                      Dreams are coming true.


                      Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                      Comment


                      • Every day Bernardeski i Papu Gomez, a i Đakerinija ne ceni Konte bez razloga.
                        Džabe sve ovo kad Manćini želi Kandrevu koji je više od polovine golova dao iz penala, i za kog se plašim da će biti isto pojačanje kao Ernanes samo još skuplje.

                        U potpunosti se slažem sa ostatkom posta.
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

                        Comment


                        • Ma okej su oni igraci, ali za neki back-up, tipa Sturaro sto je u Juventusu, ali treba neki igrac koji ce da bude stvarno klasa i biti plejmejker u igri
                          Dreams are coming true.


                          Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                          Comment


                          • Originally posted by bice View Post
                            Ma okej su oni igraci, ali za neki back-up, tipa Sturaro sto je u Juventusu, ali treba neki igrac koji ce da bude stvarno klasa i biti plejmejker u igri
                            Biće Banega plejmejker.

                            Bernardeski i Kandreva su dobri igrači, ne vidim zašto bi oni bili bekap igrači u Interu. Uvek bi im dao šansu pre Perisica, Bjabjanija, Ljajica i ostalih. Dobra bi to pojacanja bila.

                            Milose, da sam na vasem mestu dao bi Handi blanko cek pa nek pise koliku platu zeli. Verovatno 2. golman lige, 100 puta vadio Inter iz govana ove sezone. Ne može to jedan Perin da zameni koliki god on potencijal bio. A i da je toliki potencijal, novi Bufon kako su ga zvali, on bi otisao negde odavno, nego provalili klubovi da ima neke svoje bubice. Kao sto rekoh ranije, nekonstantan. Sa Handom si miran.

                            Comment


                            • U sadasnjem Interu ne bi bili back up nego pricam generalno, da Inter ima igrace iz Murinjove ere, sigurno bi bili back up-ovi
                              Ako ode Handanovic, to ce biti veliki hendikep za Inter. Neka iskopa Inter nekog klinca kao Milan sto je Donarumu i imace za par godina top golmana
                              Dreams are coming true.


                              Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                              Comment


                              • Inter have confirmed they have signed Fenerbahce defender Caner Erkin on a free transfer.

                                Comment

                                Working...
                                X