Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C. Internazionale Milano

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alexis Sanchez has agreed personal terms with Inter, according to tomorrow's edition of Gazzetta dello Sport.”
    Kondicijo obrci turu
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Opasno pojacanje Interice, samo da li je pouzdano, videcemo...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
        Kondicijo obrci turu
        To se podrazumeva, naruci po izboru. Tura moze i da ne prelazi kod nas
        Originally posted by Freshman91 View Post
        Opasno pojacanje Interice, samo da li je pouzdano, videcemo...
        Nije mi preterano drag ali zavolecu ga sigurno Realno on se u Barseloni nije snasao niti opravdao ocekivanja. Znam da je imao par povreda, kusur dobrih utakmica ali sve u svemu nije to to. Verujem da ce u Interu nastaviti tamo gde je stao u Udinama. Zamisli eksploziju u napadu Palasio-Sancez to lete kao osice samo zuje.
        Last edited by Condition23; 16-03-13, 00:52.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Smece cigansko. Voleo bih da se povredi ili da se ne dogovore oko para.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Smece cigansko. Voleo bih da se povredi ili da se ne dogovore oko para.
            Da nije igrao u Barseloni ja bih ga mnogo gotivio, izgleda mi polu debilno, onako pogubljeno to su ti dobre persone u najavi.
            Meni uvek u glavi pravi Ronaldo i to mi je uteha jer je Bog a igrao je za njih. Mada ne mogu da mi se porede tadasnja i ova Barselona.
            I cuti budalo gde da se povredi zamisli spartanje iza stopera mocni Rodrigo i ovaj, milina.
            sigpic

Comment

Smece cigansko. Voleo bih da se povredi ili da se ne dogovore oko para.
              Kakav si ti kralj...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Au Kondicijo, i vi da dovedete nekog krstenog igraca.
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• On je jedini konkurent Buskecu i Alvesu po ciganstini u svetu u ovom trenutku.

Comment

On je jedini konkurent Buskecu i Alvesu po ciganstini u svetu u ovom trenutku.
                    Jbt to mi nije palo na pamet U pravu si skroz, neka se povredi ne treba nam Sanchez ja zaboravio koji je to prevarant.

Masimo daj Belhandu i da pravim novi 18.rodjendan <3
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                      Jbt to mi nije palo na pamet U pravu si skroz, neka se povredi ne treba nam Sanchez ja zaboravio koji je to prevarant.

Masimo daj Belhandu i da pravim novi 18.rodjendan <3
                      Samo Junes najveci brat

Comment

• Osetila se dobro podrška navijača u četvrtak ali stadion je bio samo 23% popunjen, tačnije 18 241 gledalac. Evidentno zbog (ne)popularnosti LE ali pre svega zbog očajnog rezultata iz prvog meča.
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Iz Engleske dolaze vijesti da je Inter spreman da napravi ponudu za napadaca QPR-a Loica Remya. Kako pisu tamosnje novine, Inter je spreman da plati 12 miliona eura, i godisnja plata od 3 miliona. Napomenimo i to da u njegovom ugovoru pise da on ima pravo napustiti klub u slucaju da QPR ostane u Premier Ligi.

OFICIJALNO:Juan Jesus potpisao novi ugovor do 2016 godine uz godisnju platu od 650.000 €.

Comment

• Valter broji 35. godina. Neka nam je ziv i zdrav Zid <3
                            sigpic

Comment

• Javier Zanetti će potpisati novi ugovor sa milanskim Interom, prenosi SKY Sports.

Zanetti je u kolovozu na pregledima imao najbolju fizičku spremu u karijeri, te je bio među 3 najspremnija igrača u Serie A, bez obzira što za koji mjesec puni 40. godinu.

"Javier Zanetti je kao vino, što stariji, to bolji" izjavio je legendarni Roberto Baggio.

Comment

• Hvala Bogu pa nam ne dolazi Sancez, otvorio mi brat LBJ oci, teraj to zlo od nas!

Ikardi po meri jos Belhanda i da odem doborovoljno u zatvor.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X