Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dovesce se cetvorka I plej sigurno do pocetka sezone.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
      Uh. Odoh da guglam sta pomaze regeneraciju jetre. Trebace mi ove sezone.
      surutka ... e sad, možeš da guglaš šta je to
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

To, to. Kucanje od slobodnog protiv Rumuna i onda klasican Borisa line od 4/13 i 5 izgubljenih lopti i 5 penala kad dodju recimo Turci ili bilo ko kad stane u zonu [emoji3][emoji3][emoji3]
        Strog si prema Boriši...dosta dobro igra ovo U20 prvenstvo

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
          surutka ... e sad, možeš da guglaš šta je to
          Ma imam coveka za kozju surutku, prva ruka. Ali brate gadna mi je mnogo

Comment

• Cova je napravio FMP Crvenu Zvezdu

Gde su Granger i Kim Tili

Auuu majko mila, jos kad dodje batica po svoje, Bog da nas vidi
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
              Evo javno i ja da iznesem jednu pricu pa neka je demantuje neko ako zna bolje (Sarac), Antic i Tomic su imali ozbiljan razgovor, ako Antic bude fizicki spreman i ako se apsolutno posveti poslu da bi ga Tomic vrlo rado zadrzao kao ispomoc na 4 sa Jankovicem i da se eventualno da sansa Simanicu. Anticu se svidja ta ideja a Tomic ga postuje kao odlicnog igraca sa iskustvom pa bi saradnja mogla da se produzi ako ovaj fizicki zadovolji. True / False a do sada su moje info bile skoro uvijek tacne.
              Neka hvala, nismo ni za Peru ni za Borishu.
              Što se tiče QMilla zahebancija između njega i Cirbija, mnogo se lako primate. [emoji23]
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                Cova je napravio FMP Crvenu Zvezdu

Gde su Granger i Kim Tili

Auuu majko mila, jos kad dodje batica po svoje, Bog da nas vidi

Granger 800 k

Kim Tille 700 k.

Ili smatras da bi trebalo malo da se otkoci bankomat i saspes 1.5 miliona za dva igraca koliko ti kosta ceo ostatak rostera. Ajde jednom budi realan a ne samo da iznosis kako KKCZ moze da dovede legitimne El igrace da igraju Ec. Kada smo doveli bilo kog igraca da ima bilo kakvu cenu u julu?

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                  Strog si prema Boriši...dosta dobro igra ovo U20 prvenstvo
                  Ajde da ti ne rusim sneska Za generacijskog talenta i sl. ovo je brate havarija. A i pogledaj kako se provodi njegova generacija kroz turnire sa plasmanom. A btw to nam je ultra talentovana generacija navodno...

Attached Files
                  Last edited by MannyCalavera; 18-07-18, 20:11.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                    Granger 800 k

Kim Tille 700 k.

Ili smatras da bi trebalo malo da se otkoci bankomat i saspes 1.5 miliona za dva igraca koliko ti kosta ceo ostatak rostera. Ajde jednom budi realan a ne samo da iznosis kako KKCZ moze da dovede legitimne El igrace da igraju Ec. Kada smo doveli bilo kog igraca da ima bilo kakvu cenu u julu?
                    Te price ostavi za ove sto veruju u bajke..dugo sam u kosarci da mogu da znam neke stvari o igracima, menadzerima itd..mimo CZ...tako da ono..mene preskoci sa tim pricama

Comment

• Granger, Billy
                      Lazic,Dobric,Radanov
                      Dangubic,Davidovac,
                      Tili,Janković
                      Zirbes,Ristic,Ojo
                      Ovo je ekipa za f4 Ec!

Comment

• Ova ekipa ima startnu petorku bez izrazitog sutera. Zirbes cigla, Tili prosek, Danguba prosek, Lazic cigla, Granger ispod proseka. To je za modernu kosarku bas bas kameno doba. E sad ta prva postava bi bila defanzivno izuzetna to nema sta.

Druga postava mislim da ne bi mogla da sacuva mene, tebe, Sarca, Losmija i Ganca. Nabili bi im 100 koseva lagano...

Ne svidja mi se totalno nebalansiran roster u ovoj fori...

Comment

• Vidim ja slavicemo mi dogodine f4 aba lige kao f4 evrolige

Comment

• Tillie 700k?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                            Ovo postaje sve bolje, molim vas nastavite. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Malo se salim ja Sarac, ne moras na sve reagovati odbrambeno....i zastitnicki..Ti mozes reci ovde kao predstavnik kluba dal je bilo interesovanja ponuda za njih dvoje....Tu pricu oko Kima su krenuli grcki novinari, ne nasi cena mu nije bas tolika kolika si naveo..nema trika da dobije te pare...i da vredi uopste sada te pare....

Comment

Ova ekipa ima startnu petorku bez izrazitog sutera. Zirbes cigla, Tili prosek, Danguba prosek, Lazic cigla, Granger ispod proseka. To je za modernu kosarku bas bas kameno doba. E sad ta prva postava bi bila defanzivno izuzetna to nema sta.

Druga postava mislim da ne bi mogla da sacuva mene, tebe, Sarca, Losmija i Ganca. Nabili bi im 100 koseva lagano...

Ne svidja mi se totalno nebalansiran roster u ovoj fori...
                                Tili je odličan,Zirbes se zna odakle je najopasniji,pogledaj Dangin procenat?Grangerov isto. . .ja bi ovakvu ratnicku ekipu voleo da gledam!

Comment

Working...
                                X