Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bounty hunter View Post
    Op, op... Bili Baron, a?

Američki reprezentativac.
    To je reprezentacija otprilike ranga kao što ja igram fudbal za reprezentaciju opštine.

Comment

• Originally posted by bounty hunter View Post
      Op, op... Bili Baron, a?

Američki reprezentativac.
      Jebi ga moraces na blagi odmor za trolovanje. Preterujes vec danima. 5 dana

Comment

• Baron nije Miskov igrac????

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Baron nije Miskov igrac????
          Raskovic/Wasserman.

Comment

• Zar nas niie raskovic iznapusavao za radicevica? Ili sam pomesao nesto?

Comment

• Solidna zamjena za Rocestija, valjalo bi dovesti pleja sto rece Many sa prodorom, pregledom i odbranom.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                Raskovic/Wasserman.
                Ne bih rekao. Zastupa ga ista agencija kao i Tomica. Neki Grci.

Comment

• Originally posted by Grof View Post
                  Ne bih rekao. Zastupa ga ista agencija kao i Tomica. Neki Grci.
                  Octagon koliko vidim.
                  Neverovatni procenti suta.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                    Octagon koliko vidim.
                    Neverovatni procenti suta.
                    Da Octagon Europe.
                    Jelic je jedan od agenata. Za zemlju mu pise USA. Da li pokriva USA, ili je rezident tamo?
                    Last edited by Grof; 14-07-18, 16:32.

Comment

• Trenerov igrač, više nego očigledno. Verujem u njegov izbor, pa samo da gledaš utakmice Olimpijakosa silne tolike godine naučio bi nešto, a kamoli da učestvuješ u celoj toj mašineriji.

Bože zdravlja, odavno nisam hladnije propratio neko naše pojačanje u KK, niti da kritikujem niti da hvalim.

Comment

• Originally posted by Grof View Post
                        Da Octagon Europe.
                        Jelic je jedan od agenata. Za zemlju mu pise USA. Da li pokriva USA, ili je rezident tamo?
                        Jelić ih zastupa za prostor bivše SFRJ, Omić je isto njihov klijent.
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Pogledao sam mu igre prosle sezone protiv turskih vecih timova. Imao je fine brojke. Nesto oko 15 (manje - vise) protiv svih. Protiv Fenera npr. 8 asistencija. Dobro sutira slobodna. Imao je par utakmica gde je trojke sutirao 1-7, 1-9, ali uglavnom je i tu OK.

Comment

• Imao i Rajan procente suta pa kad dosao kod nas nije bazen mogao da pogodi

Comment

• Nije Rajan opro ruke u Moravu.
                              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Sad je redno da se Billy Baron upari sa svojim kolegom iz FIBA Americup repke iz 2017. Koji je btw tada i bio MVP te ekipe. Imaju vec hemiju, a i kod nas bi palili.

Brate Djamile ideeemooooo.

Comment

Working...
                                X