Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mmajstor View Post
    Potpuno je ocigledno. Odgovornost je podjednaka, i ne treba tu nista deliti.
    Direktor je trebalo da stopira los transfer ako je iniciran od strane strucnog staba, a trener je trebalo da stopira transfer sa kojim se ne slaze po cenu svog posla. Jednostavno.
    Zdrava logika nalaže ovo što si ti napisao, nemam šta na to da dodam.
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
      Mogao je da uskrati pare i tako ne bi imali za vraćanje po UPPR...ako znaš ko je koga od promašenih akvizicija doveo baš bih voleo da znam (ovu sezonu je 99,99% Čo sjebao...
      Тренер је хтео Мекела и Томпсона.Ракићевића исто, у вези њега је јавно упитан.

Comment

Mogao je da uskrati pare i tako ne bi imali za vraćanje po UPPR...ako znaš ko je koga od promašenih akvizicija doveo baš bih voleo da znam (ovu sezonu je 99,99% Čo sjebao...
        Nije nikakva tajna da su Šilb , Mekel , MPT ,Milko bili Radonjiću pukovi , Čović je zastao sa Sofom ...mada nije poenta ko je koga doveo nego da se dešavaju greške i nisu samo na jednoj strani .Da nisu ispravljane menjanjem igrača 15/16 sezona bi bila gora od ove. Što se tiče ove sezone , Čovićeva najveća greška , po meni je što nije oterao Feldina iako je bilo jasno da je čovek kancer za tim

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by Veciti posmatrac View Post
          Dosta se pisalo o budzetima, visinama ugovora igraca, itd. pred predstojeci prelazni rok. U želji da doprinesem bolje informisanoj diskusiji, evo dve informacije koje su vam možda promakle. Prva je o budžetima klubova VTB lige a druga o "platama" igrača u NBA G-ligi.

VTB League announces budgets of Russian teams, CSKA leads with €36.5 millions
          https://sportando.basketball/en/cups...-millions.html
          NBA G-League to increase player salaries to $7k per month ($35k per season) starting next season
          https://sportando.basketball/en/usa/...xt-season.html
          Da si pogledao malo topike na forumu video bi da je okacen isti link za VTB budzete juce. Takodje price o G-Liga platama je isto bilo i upravo sam ja to okacio. Lepo sto si se ukljucio u diskusiju, samo vodi racuna da ne spamujes topice sa stvarima koje su vec postavljane...

Comment

• Silb je bio dobro resenje da je potpisan na godinu dana, koliko znam DR ga se brzo odrekao ali i nije dobio zamenu adekvatnu. Trebao je doci Hopson i propalo je poprilicno u zadnjem momentu i onda si dobio Lipovija. Za Milka sam rekao da je bio dobar potpis za ono sto je donosio na terenu u DR sezoni ali i u svlacionici bez ozbira na cenu, toliko iskustvo se placa nema se tu sta filozofirati,ima vise EL sezona od svih stranaca zajedno ove sezone itd...Tompson da budem iskren je bio i moja zelja i bio sam srecan kad je dosao ali nije pokazao 5% od onoga u Broseu...Mekel je bio cist promasaj ali to su sve igraci sa karijerama koji se jednostavno nisu uklopili ili dali ono sto se od njih ocekivalo.

Dok ako gledas Sofa, koji nije prosao lekarske u Galati i koji posle CZ nije odigrao 10 utakmica, moze se reci da je extremno veliki promasaj..

Poenta uprave jeste da da je u mogucnosti da ispravlja greske u relaznom roku i da ima para za te opcije. Nisam cuo da se bilo koji EL tim raspao zato sto je promasio jednog ili dva igraca, doneses zamenu i kraj price.

Ove godine nije problem bio ni Feldin ni Bjelica a ni Enis, vec trener....Ivanovic, Pesic, Radonjic ma koji god trener je bio u opticijau bi peshke presao ABA ligu, zato sto su iskusni, imaju trofeje iza sebe, autoritet...zato ti treneri i kostaju i to je sustina cele price.....

Tada je svako radio svoj posao dobro i to je funkcionisalo i sve te nabrojane sezone su bile vise nego dobre, dok je ova bila extremno luzerska.....

Kazem, Covic je radio dobar posao do pred kraj prosle sezone kada je izgubio kompas i stigli smo dovde dokle smo stigli i to je sustina....

Oprostiti mu mogu ako se vrati na stare dane, ali ako ovako nastavi, propascemo u smislu rezultata a to nikom sigurno nije u vidu da se desi.....

Ako ima jasan plan, ok neka ostane ali mislim da je dostigao neki svoj zenit, mora tu jos neko da se ukljuci, jednostavno ne mozes sve sam.....Niti bi DR mogao izneti te sezone da nije bilo kvalitetnog Covica....i ne samo njega vec strucnog staba itd....O infrastrukturi i povcanju kapitala, stvaranja necega na duze staze je glupo pricati, da NC ima neke milione ili da ih nadje da ulozi i da spoji dva kluba pa da pisemo na toj temi...

Generalno pricano, u jakom smo teskom polozaju, ako se nesto ne promeni drasticno npr ovaj tim bi se sledece godine borio sa F4 i pitanje dal bi usao....To da nema para je suplja prica, posto cemo videti sl. sezone kako ce funkcionisati Buducnost+ce biti ogroman hajp kod njih i pune hale...tako da su oni No1 favoriti za titulu vec sad...

I sa revidiranim ugovorima, tipa Gordic i Ivanovic njih kostaju 450k za jednu sezonu, tu mislim na sledecu gde je dodata ta opcija za sledecu zbog igranja ili ne igranja EL...Cim su im dali duplo vece plate, znaci da igraju EL, ugovori su jednostavno potpisani....

Oni ce imati para da kupe 4-5 igraca stranih u ceni oko 500k pa vi vidite kakav ce tim sastaviti...neki budzet igraca bi trebalo da bude oko 4m....
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Sorry...ima toliko puno da se čita

Comment

• Evo anketa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Comment

• "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                  Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post

Ako nastaviš, završićeš u kombetu:
                    Spoiler
                    Ako mi časi smrti postanu bliski,
                    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                    Nije umio da odstupi,
                    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                    Pao unapred, a ne unazad,
                    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                      Evo anketa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                      Nemoguće je da niko nije znao odgovor na ovo pitanje. Ček, pa ne znam ni ja.

Comment

Ja verujem u ovo što ću sada napisati: Krajnje je vreme da se demistifikuje ta fora "da ne uđe SNS i pičkousti u klub", Čović je u dobrim odnosima sa vlašću i da vlast želi da ga smeni on bi bio bivši. Sponzori ne bi smeli da daju kintu da je u sukobu sa vlastima (pičkoustim) i kako ono beše, ko mu je išao na inauguraciju?
                        Znači SNS je posredno tu u klubu, kod komšija i neposredno.
                        Naravno da su price samo da ostane Covic jer u suprotnom ce u klub doci ,,braca,, je odbrambeni mehanizam za sva sranja i promasaje ove sezone. U sezoni fajnal fora u Beogradu mi gubimo mesto u EL, krecemo opet iz pocetka drugu godinu za redom.
                        Covic se direktno zahvaljuje tom istom Vucicu. Sto Covicu i pojedincima nije smetalo kada su braca bila u klubu 2014 i kada je budzet bio najveci u poslednji desetak i vise godina????????
                        Kada je doveden Silb za 600.000 po sezoni na 3 godine, Dzenkins, MVP Turske lige, kada smo igrali polufinale EK.
                        Prica ,,bez Covica potom,, je cista izmisljotina. Nama u klubu treba potpuna reorganizacija na svim nivoima.
                        Evo ja cu reci ako ce se na celo kluba postaviti ozbiljan menadzer, na celo sportskog sektora covek iz kosarke, dobra skauting sluzba, dobar trener nek u klub udju ,,sva braca ovog sveta,,.
                        Last edited by Laza Kacanski; 17-05-18, 17:53.

Comment

• Ko je bio MVP Turske, mozda mislis francuske lige..

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                            Ko je bio MVP Turske, mozda mislis francuske lige..
                            Mislio sam na Brauna koji je dosao ranije

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Naravno da su price samo da ostane Covic jer u suprotnom ce u klub doci ,,braca,, je odbrambeni mehanizam za sva sranja i promasaje ove sezone. U sezoni fajnal fora u Beogradu mi gubimo mesto u EL, krecemo opet iz pocetka drugu godinu za redom.
                              Covic se direktno zahvaljuje tom istom Vucicu. Sto Covicu i pojedincima nije smetalo kada su braca bila u klubu 2014 i kada je budzet bio najveci u poslednji desetak i vise godina????????
                              Kada je doveden Silb za 600.000 po sezoni na 3 godine, Dzenkins, MVP Turske lige, kada smo igrali polufinale EK.
                              Prica ,,bez Covica potom,, je cista izmisljotina. Nama u klubu treba potpuna reorganizacija na svim nivoima.
                              Evo ja cu reci ako ce se na celo kluba postaviti ozbiljan menadzer, na celo sportskog sektora covek iz kosarke, dobra skauting sluzba, dobar trener nek u klub udju ,,sva braca ovog sveta,,.
                              Не пиши глупости за Шилбову плату.

Comment

• Mislim da nije bio MVP ali dobar je bio svakako...

Comment

Working...
                                X