Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa ne znam kako, svi igraci su na istom trzistu koje odredjuje cenu.
    Ako je neko skuplji to znaci da je trazeniji, a trazeniji je onaj za koga se smatra da moze pruziti veci doprinos od onoga koji je manje trazen.

Comment

• Jelovac je taman igrač za EC ekipu i ništa više, možda za rotaciju u EL tmovima ( u ovogodišnjem našem timu je imao mesta i za startera kakve smo raspade imali)
      Ovo je moj navijački i laički osvrt.
      Kada već Manny pledira za Ibon Navara i to par puta pominje koja je njegova cena, imali šansi makar i promilima izražene za takvim trenerom ili da se zadovoljimo Jovovićem?
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
        Jelovac je taman igrač za EC ekipu i ništa više, možda za rotaciju u EL tmovima ( u ovogodišnjem našem timu je imao mesta i za startera kakve smo raspade imali)
        Ovo je moj navijački i laički osvrt.
        Kada već Manny pledira za Ibon Navara i to par puta pominje koja je njegova cena, imali šansi makar i promilima izražene za takvim trenerom ili da se zadovoljimo Jovovićem?
        Ако је Пасквал у Барселони радио за мање од 1 000 000, Плаза у Уникахи за око 500 000, не верујем да Наваро у Мурсији ради за више од 350 000.
        Питање је колико смо ми њему уопште занимљиви без ЕЛ, а много зависи какви ће нам бити буџет и амбиције.

Comment

• Razmisljam naglas , bas je frka sa "domacim" centrima i visokim igracima. Mislim na ovo govorno podrucje. Nema centra domaceg za lijek.

Comment

• Imate vi Nikolica.
            Ima momak potencijal i sa njim vredi raditi.
            Slazem se da je domace trziste jako siromasno, generalno gledano.

Comment

• Originally posted by John Dies at the End View Post
              Ima/imao (mrzi me da googlam ,onako iz glave ) je Raskovic svojih igraca kod nas, tako da ne vidim to kao prepreku. Trenutno
              Mislim da nema . Bio je Radičević a i ovi što su bili njegovi prešli su kod Miška .Lesor , Boriša...

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Nelson je kod Miska, garant ce nam pokusati da ga uvali.

Comment

• Domaci igraci u svakoj ligi na ceni i u svakoj zemlji su preplaceni i to je nesto sto je normalno za danasnje tokove u Evropi. Normalno da ce Laboral, Valensija i Unicaja da imaju neki treci esalon domacih igraca kada sve pokupuje Barsa, Real a i ostali klubove se bore koji isto imaju fine budzete. Ne mozes to porediti sa CZ, posto ovde manje vise sve ide za jedan EL tim, sad to sranje je malo sprecio Misko prijatelj ali u principu sto ne ode u NBA a da vredi dodje u CZ, tu je i FMP, Davidovac i Apic kada su dolazili dolazili su zbog EL, JJ tandem isto....sigurno ne bi svi dosli u CZ da su birali ovu godinu npr a ne kad smo bili u EL...Slicno je i u ostalim zemljama i onda se cude ljudi sto kupuju CZ, kako su bogati i kako je sve nepravde....i klubovi sa manjim budzetima u EL uzimaju dobre strance. Umesto da posotji zelja da se budzet podigne, ovde se prica u fazonu kako bi celaEL trebala da ima budzet 4m pa da vidimo onda ko bi bio prvi....

Problem EC je sad sto ces morati za tim placati iste pare a strancima nece biti tako zanimljivo, niti bi Feldin,MW, Rocesti itd dosli da mi igramo EC, niti ce taj Navaro doci u EC tim a da nema nacrtan velik budzet i neke velike ambicije. Sad cete videti tek koliko nas je Vas Alimpije usrao za veka...sa sve Covicem na celo, sta vise ne bi me cudilo da ostave i FC3..eventualno Misko ako se sazali i da nam Jaramaza ai on ce vise zeleti sad u partizan...

Sad ce se najbolje videti tj sledece sezone kako je klub ''kvalitetno'' radio i kako se moze bez EL....necemo propasti ali sigurno ce se ''osetite; da ne igramo EL vise...Sad i Jelovac zvuci kao nesto nedostizno...
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Naravno da postoji zelja da se budzet podigne, ali zelje i mogucnosti su dve razlicite stvari.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                      Pa ne znam kako, svi igraci su na istom trzistu koje odredjuje cenu.
                      Ako je neko skuplji to znaci da je trazeniji, a trazeniji je onaj za koga se smatra da moze pruziti veci doprinos od onoga koji je manje trazen.
                      Pa nije bas tako. Jesu na trzistu, ali neki (Jelovac, kada se vec pise o njemu) su na tom trzistu dugo, zna im se istorija, znaju im se treneri... Sve je lako proverljivo. Iz NCAA, ili D-lige dovodis igrace koji imaju kvalitet, ali nisu igrali u Evropi, ili su igrali kratko. Prilagodjavanje, kvalitet igara u prethodnim seconaam, problemi... svlacionica, redovna plata, bla, bla...
                      Tako da kapiram da ove godiine moramo da gledamo kvalitet u okviru budzeta koji imamo, a ne pasos. Sto neko napisa, bas nas briga ko ce da igra KRK i KLS, mada je valjda u KLS povecan broj (nebitno i ako nije). Mora se pojutiri ABA, ako je moguce.

Comment

• Originally posted by Grof View Post
                        Pa nije bas tako. Jesu na trzistu, ali neki (Jelovac, kada se vec pise o njemu) su na tom trzistu dugo, zna im se istorija, znaju im se treneri... Sve je lako proverljivo. Iz NCAA, ili D-lige dovodis igrace koji imaju kvalitet, ali nisu igrali u Evropi, ili su igrali kratko. Prilagodjavanje, kvalitet igara u prethodnim seconaam, problemi... svlacionica, redovna plata, bla, bla...
                        Tako da kapiram da ove godiine moramo da gledamo kvalitet u okviru budzeta koji imamo, a ne pasos. Sto neko napisa, bas nas briga ko ce da igra KRK i KLS, mada je valjda u KLS povecan broj (nebitno i ako nije). Mora se pojutiri ABA, ako je moguce.
                        Mislim da skauti imaju info ili barem predstavu koji igrac preko bare ce se lakse a koji teze uklopiti sto svakako utice na cenu. Osim kvaliteta mislim da nam je bitniji doprinos koji neki igrac moze da pruzi timu.....bez obzira na pasos. E sad sto prilagodljivost takodje utice na doprinos timu, kao sto utice i individualni kvalitet, to nije stvar do pasosa nego do realnosti koja ima veze sa pasosom. Buducnost nam je odrzala lekciju ove godine po tom pitanju.

Comment

• Koga je to Budućnost imala da je morao da se prilagođava evropskoj košarci?
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                            Koga je to Budućnost imala da je morao da se prilagođava evropskoj košarci?
                            Pa o tome i pricam. Imaju 9 domacih igraca i samo 3 stranca sa dugim stazom u Evropi. Nesto slicno kao i mi prosle sezone.
                            Evidentna je razlika u hemiji ekipe u odnosu na situaciju gde su nosioci igre iskljucivo strani igraci sa ugovorom na jednu sezonu.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                              Pa o tome i pricam. Imaju 9 domacih igraca i samo 3 stranca sa dugim stazom u Evropi. Nesto slicno kao i mi prosle sezone.
                              Evidentna je razlika u hemiji ekipe u odnosu na situaciju gde su nosioci igre iskljucivo strani igraci sa ugovorom na jednu sezonu.
                              Sto bi morali da budu na jednu sezonu?

Das nekom Williams-Goss tipu igraca 3 godine ugovor, tipa 200k - 300k - 400k. Prodajes samo uz NBA obestecenje ili vise.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Ko ce da pristane da se proda samo za NBA obestecenje, ako mu neki evropski klub posle prve dobre godine ponudi duplo vecu platu?
                                Dal je bolje dati Jelovcu 200k-300k-400k ili nekom stranom igracu slicnog kvaliteta....po meni je bolje domacem.

Comment

Working...
                                X