Originally posted by MarRF
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2018
Collapse
X
-
Originally posted by MarRF View PostUslovi su za obojicu isti i tu se stavlja tacka. Rodji vrucina ne smeta sigurno.....
Inace on je imao neku nelagodnost skoro sigurno, ledja , mogu da se kladim....Wizard
Comment
-
Ehh sad..toj Kerol, a i sama prenosiš njene tvitove. Ok.. ovako..
Nisu ga obavestili, samo su navukli krov, ali neposredno pred meč... pa kada se to oni zagrevaju onda? I čovek nije hteo na to da torši energiju, da razmišlja o tome, nije ništa čudno tu, ALI bilo je hladnije nego što je očekivao kada je ušao na RL arenu... to je njegova greška verovatno, ali sigurno da i nije imao iskustva u ovakvim situacijama.
Pa kad već detaljišemo, da idemo dalje... Ostaje pitanje kada su Rodžera obavestili, tj. kada su stvarno zatvorili krov, jer ako su u 7, jel oni mogu onda obojica u isto vreme da se zagrevaju na istom terenu.. ili kako to ide?
Aha sada vidim Rodžerovu izjavu.. njega su obavestili pola sata pre.. pa kako se onda tamo zagrevao?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa mislim da nije, nego je bio previse nervozan
Pa ima je u 4. setu brejk i onda ga nigde nema .......neobjasnjivo, ne vjerujem da je fizicki patio...sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Obojicu su obavestili oko 7pm, Cilic je rekao tacno vreme, a Fed je rekao pola sata pre meca, ali to je to...
Fed se uvek zagreva 3h pre pocetka meca, nebitno koji je mec u pitanju, da li je 1.kolo ili finale i to zagrevanje na dan meca uvek traje samo pola sata. Dakle, oko 16h po njihovom se on negde zagrevao, nemam pojma gde...
Tu Carole odavno ne pratim, eventualno ako neko uradi retweet (uglavnom ti), pa onda vidim sta pise...nemam visoko misljenje o njoj kao objektivnom novinaru
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostUslovi su za obojicu isti i tu se stavlja tacka. Rodji vrucina ne smeta sigurno.....
Inace on je imao neku nelagodnost skoro sigurno, ledja , mogu da se kladim....Wizard
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostNznm , valjda posle drugog seta ili treceg je bas pao...cini mi se da je cak nesto pitao i Garnera . Kao da je razmisljao o MTO ili je samo nesto gundjao
Pa ima je u 4. setu brejk i onda ga nigde nema .......neobjasnjivo, ne vjerujem da je fizicki patio...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Vjerujem da je bio nervozan ali nije on bio fizički uredu, kasnio na svaki udarac, baš se loše kretao. Današnjeg Federera bi Berdych počistio sa terena, Marin je morao to iskoristiti. Bolju priliku protiv Federera teško da će imati opet. Ja se samo nadam da nisu leđa.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
prestanite da me plasite sa tim ledjima
a i pre IW 99% nista nece igrati, ima vremenahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Nezamislivo mi je da ga u ovim godinama tako pogadja, lani bi mi bilo ocekivano skroz...
Ali moguce da si u pravu , pogotovo posle govora onakvog, a jbga, ne moze to obican smrtnik poput nas da shvati, zrtvujes sve, svakog dana i kada ti je to tu negde na dohvat ruke pocne sve da se vrti po glavi...
U svakom slucaju neko je vec rekao cim je podviknuo u 5. setu bilo je jasno da je ziv i da Marin nece imati sansu...sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostNezamislivo mi je da ga u ovim godinama tako pogadja, lani bi mi bilo ocekivano skroz...
Ali moguce da si u pravu , pogotovo posle govora onakvog, a jbga, ne moze to obican smrtnik poput nas da shvati, zrtvujes sve, svakog dana i kada ti je to tu negde na dohvat ruke pocne sve da se vrti po glavi...
U svakom slucaju neko je vec rekao cim je podviknuo u 5. setu bilo je jasno da je ziv i da Marin nece imati sansu...
Ali ove godine je bilo skroz suprotno, bio je prvi favorit od pocetka, najveci rivali su samo ispadali, protiv Cilica je bio jasan favorit, jos kad se ubaci da je 20.slem u pitanju...nije on robot,daleko je od toga
A one spasene brejk lopte u 1.gemu 5.seta su bile presudne, to sam i tada znala da ako sacuva taj gem, ima ogromne sanse da pobedihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment