Milo mi je sto je Karolina osvojila titulu. Zasluzila je taj Slem gledajuci cjelokupnu karijeru
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2018
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostMilo mi je sto je Karolina osvojila titulu. Zasluzila je taj Slem gledajuci cjelokupnu karijeru“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Manje je bila uplasena Karolina i zato je uzela. A da ne bude zabune videlo se da je prestravljena.
Zamislite koji nam onda epitet treba da opisemo psihicko stanje Halepove? I dalje joj ostaje ta neprobojna barijera, koju nikako da probije i konacno osvoji slem. Steta za nju, ali sta je tu je.
Bolja igracica je osvojila.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
I sta mislite za sutra?
ja jos uvek nemam nikakav osecaj, ne znam da li je to dobro ili losehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Meni svejedno. Roger nikada lakse nije dolazio do Grand Slam finala, konkurencija za njega ne postoji. On igra dobro, cak bih se usudio da kazem da covek ne igra ni na 80% svojih mogucnosti. Nista posebno nije pokazao a nije ni trebalo kada zna da je trenutno nivo iznad svih.
Voleo bih iskreno da Rodja nastavi da urinira pa mladim nadama kad su nesposobni, sto da ne. Ne samo on nego i Rafa pa i Endi. I dalje su oni klasa ako ne i dve iznad svih.
Ne bih voleo da se navijaci novih nada uvrede, ovo je samo surova istina. Mozda za godinu, dve bude bolje.
Za ovog naseg ne znam sta da kazem, opet idu neki nagovestaji o pauzi, o operaciji. Jebe lud zbunjenog, ukratko receno.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Evo zasto je navucen krov...kad je mlada Simona ovako nagrabusila... -.-
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rodzer zasluzeno!
Imao je priliku, znao je kako da je iskoristi.
Ko je imao relane sanse da osvoji AO mjesto Rodzera?
Cilic? Pokazlo se da ne. Jesu ga kraduckali u finalu ali ipak to nije presudilo,ne vjeruje u sebe kad vidi da ima priliku.
Kirjos ili Zverev? Previse je to za njih da dobiju 7 meceva u 5 setova.
Gofan ili Tim? Njihova igra ima rupa. To moze da iskoristi prilican broj igraca.
Nadal? Ne odgovara mu AO a nije bio u potunosti spreman.
Novak? Odgovara mu AO, ali ga povreda previse hendikepira.
Dimitrov? Ovo je bio njegov turnir ali je imao jako tezak zrijeb. Opet, ako u naponu ne moze da sveze seriju pobijeda, ne zasluzuje.
Dakle, Federer je apsolutno zasluzio pobjedu. Najbolji je u losoj konkurenciji.Last edited by NI; 28-01-18, 12:54.
Comment
-
NI, teski su ovo trenuci, shvatam ja to
nego, no.20http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNI, teski su ovo trenuci, shvatam ja to
nego, no.20sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sama potreba da bolduje neke recenice dovoljno govori
ali no.20, Norman is coming homehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment