Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LegendaBL View Post
    Ovo su za medicinu smijesne povrede...ali kad se to pomijesa da manjkom samopuzdanja onda dodjemo do predaje
    Ide Car po titulatu Ravnoteža u univerzumu
    Kako pre smesne, zivot mi se smucio, ima rupu na tabanu

A jos ne pricamo o nedelji, ima vremena
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      I za koga navijate sutra?
      za fiksnog znam, on ne mora da se javlja
      Za Karolajnu zbog fantazija, svaki bod je vazan, valja se malo odmaci od ovih koji je nemaju u timu, mada je Halep igrala sjajno protiv Kerber, ko nekad, strasno je napadala i bila agresivna na svakoj, a opet sve stizala u odbrani
      Bice zanimljivo svakako i Dankinja igra vise napadacki, nego inace.
      Da vidimo kako ce i sa psiholoskim padovima u mecu da prodju, obe nisu imune na njih.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• I ja za Karolajnu zbog fantazija, a da je Kerber iskoristila makar jednu mec loptu, imala bi obe finalistkinje i tu bi me bilo bas briga

A kad zanemarim fantazi, obe su bas napredovale u igri i nije vise smaranje gledati ih. Woz ima jedan veliki turnir iza sebe i tu je mozda probila psihicku barijeru, takodje je i manje vremena provela na terenu, pa je mozda blagi favorit.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Kako pre smesne, zivot mi se smucio, ima rupu na tabanu

A jos ne pricamo o nedelji, ima vremena
          Nije to rupa to je rupica...nedelja je Medjugorski dan, zao mi je ali je tako...
          Last edited by bojanaBG; 26-01-18, 21:23. Reason: bez toga
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Naravno za Karolinu Nije da mi je neki izbor , ali kad je Halep na suprotnoj strani lako mi je da se odlučim

Comment

I ja za Karolajnu zbog fantazija, a da je Kerber iskoristila makar jednu mec loptu, imala bi obe finalistkinje i tu bi me bilo bas briga

A kad zanemarim fantazi, obe su bas napredovale u igri i nije vise smaranje gledati ih. Woz ima jedan veliki turnir iza sebe i tu je mozda probila psihicku barijeru, takodje je i manje vremena provela na terenu, pa je mozda blagi favorit.
              Bogami Simona je one 2013. kada je uzela 6 WTA titula, baš bila dobra, igrala ovako nešto približno kao danas, a onda pala dosta, tj. povukla se i krenula sa ti nekim defanzivnim perfomansima -.-
              Jel menjala ona nešto u timu, tj. nekog?
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne znam, to bolje wanderer zna

sigpic

with experience.

Comment

• Sta kazu kladionice, ko je favorit?

Comment

• Halep 1.66
                    Woz 2.30

Comment

• opa veljović sutkinja.

dobar dan

za halep
                      Wizard

Comment

• Bravo devojke, sve u svemu strasan mec.
                        Navijala sam za Simonu iz vec pomenutih razloga, odigrala je najduzi mec na turniru (Davis) pa posle i najlepsi (Kerber), samo da je krunisala sve to sa titulom. Dala je sve od sebe i pored ociglednih fizickih problema ali nije se dalo.
                        Cestitke za Woz, posle toliko vremena i ulozenog truda, ne moze se reci da nije zasluzila.

Last edited by icetea; 27-01-18, 11:53.
                        -To define is to limit.

Comment

• Baš sam se radovao. Obožavam Karolinu i navijao sam da osvoji napokon taj prvi GS. Sad mogu opet da ožive njenu reklamu za Turkish Airlines, pošto je br. 1.
                          Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                            Ne gotivim ni jednu ni drugu, niti sam pogledao zenski mec na ovom turniru, niti me zanima finale, ali Voznjacki ide po titulu.
                            Cestitke svima koji su me poslusali i kladili se na Voznjacki.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Originally posted by tea View Post
                              Bravo devojke, sve u svemu strasan mec.
                              Navijala sam za Simonu iz vec pomenutih razloga, odigrala je najduzi mec na turniru (Davis) pa posle i najlepsi (Kerber), samo da je krunisala sve to sa titulom. Dala je sve od sebe i pored ociglednih fizickih problema ali nije se dalo.
                              Cestitke za Woz, posle toliko vremena i ulozenog truda, ne moze se reci da nije zasluzila.
                              Ma sta zasluzeno? Dobila duplo bolju igracicu jer se ova fizicki raspadala.

I nemoj da poredis ATP i WTA. Ovo drugo je jedino dobro za odrzavanje Xiaomi izbora. Cekamo Vladana da nastavi sa takmicenjem.

Comment

• Comment

Working...
                                X