Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma ne Aguero top napadac nema disusije uopste,ali meni srce ko tvrdjava kad vidim Alvara da igra...posebno jer je nekako srcan i jos ga pratim odavno.Njega i Jesea

Alvaro pojava,karizma i jos nekako sve kvalitete napadaca ima.Nedavno gledao neke klipove i sad intervju on i volina Giorgio...Morata vise zna o Juventusu nego zamjenik kapitena
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ma otici ce na kraju Leva u Real i to nesto na zadnja vrata,osvojice tamo sve,smoriti se i pravac Madrid,cim je ovaj njegov agent izjavio da ga vidi u Spaniji..

Stvarno ne vidim kako je moguce da iko kupi Aguera,lik mi izgleda bas prezadovoljan na Itihadu
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Meni je Lewa uvek bio gotiva, strasan igrac.

Morata kad god da neki intervju mene on odusevi, plus kako je covek brzo savladao Italijanski je za nepoverovati. Sto se tice harizme, ima je na pretek.

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
          Ma otici ce na kraju Leva u Real i to nesto na zadnja vrata,osvojice tamo sve,smoriti se i pravac Madrid,cim je ovaj njegov agent izjavio da ga vidi u Spaniji..

Stvarno ne vidim kako je moguce da iko kupi Aguera,lik mi izgleda bas prezadovoljan na Itihadu
          I meni bi bilo dobro tamo sa onakvom platom
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma kakav Siti, samo da se smore ovi Šeici gasi se Siti sa pola gasa, baš onako klub bez boje, nema šarenila.

Što se Morate tiče propala investicija ukoliko se pusti nakon samo dve sezone, ali su ovi u upravi se vodili tim rizikom kad su potpisivali taj ugovor sa klauzulom, ali cenim da kada su se preračunavali nisu se ni sami nadali kako će se Alvaro razvijati, tj. da će ovako brzo da grabi ka napred.

Dibala, Morata, Rugani, Lamina svaki dransfer od navedenih ako se pusti pre četvrte sezone u dresu, onda možemo ovu sezonu nazvati propalim poslom. Da dodam tu i Alex Sandra.

Dok sa druge strane cenim da će Zaza i Sturaro brzo van, bez obzira na moje simpatije prema obojici, nekako nemaju predispozicije da izrastu u klasu kao ovi gore nabrojani.

Comment

• Meni Zaza gotivan mnogo,Sturaro je los,slazem se da ga ne treba dugo drzati kao Padoina na primer.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa ne možemo reći da je loš, ali msm da ne može da izraste u neku klasu svetsku sad, tipa da bude bar kao Markizio.

Gotivim ja brata, srce na teren i ta priča, no ajde dečko i služi za rotaciju.

Comment

• Previse lose odigrao prvih par utakmica,mnogo puta gubio lopte na nasoj polovini posle koga su sledile opasne kontre,klasa nece biti nema sanse,dok na primer mali Lemina objasnio u 2 utakmice gde je startovao da ce biti strasan igrac.
                  Dreams are coming true.

Comment

• Zanima me kako će Lamina da odigra van pozicije "brade", registe, siguran sam da će Markizio uskoro na tu poziciju, tako da će Laminu da rotira sa Kedirom ili Pogbom.

Isto tako miriše mi da ćemo celu ovu sezonu da igramo 3-5-2 zbog preozbiljnih bočnih igrača, osim ako, ne daj Bože se Kvardado ne povredi, gde ćemo usled odsustva Lištajnera brata mog (brz oporavak mu ovom prilikom želim) verovatno gledati Padoina ili možda Barzaljija prinudno u 4-3-1-2 ili 4-3-3.

EDIT: Btw. Pogba se vratio sa reprezentativnih akcija u Torinu, navodno povreda neka.
                    Last edited by Brajkula; 08-10-15, 17:44.

Comment

• Ja bih furao kao protiv Sevilje 4-3-3 ako je moguce,mada je ono licilo i na 3-5-2 sa Kvadradom i Dybalom na krilu.
                      Vezni red sa Markiziom,Kedirom i Pogbom deluje zaista odlicno,a po mogucstvu moze i 4-3-1-2 sa Pereyrom ili Hernanesom na AMC.Samo je bitn oda se uklopi i uigra ekipa i onda ce vec sledece sezone to izgledati dosta bolje,mada kontam da cemo i ove biti dosta dobri a pitanje je mozemo li ponovo uzeti Skudeto,videcemo protiv Intera kako ce biti,tu nam je potrebna pobeda.
                      Dreams are coming true.

Comment

• Što se Skudeta tiče, nek se ne uvrede ostali, ali samo Roma može da nas zajebe.

Comment

• Bratić gol na debiju

Comment

• Povredio se Morata ponovo,u suzama napustio teren.

Dreams are coming true.

Comment

• Morata izgleda 4 meseca van terena
                              Nije prelom u pitanju vec naprsnuce ali ogroman hendikep za nas,kad se jos dodaju povrede Mandzukica i Pogbe uz Lihstajnera,uzas...
                              Dreams are coming true.

Comment

• Oko 4 meseca izgleda. Fibula oštećena.

Jebene reprezentativne pauze.

Comment

Working...
                                X